Şimdi Ara

Ps4 1399 tl Bidicin.com sizce güvenilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ps4 almak için ben de sabırsızlıkla bekliyorum.Kara borsadan değil de normal mağazalardan almayı düşünüyorum.Bugün gezinirken bir reklamda bidicin.com da 1399 tl ye satıldığını gördüm.aradığımda 15 ocaktan sonraki hafta teslim ediyoruz dendi.Daha önce bu siteyi duymadığım için güvenilirliğini size sormak istedim.Var mı bilgisi olan?
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güvenilirmi bilmemde çok sasirilcak fiyat deil olmasi gerek turkiye satiş fiyatı bu aletin digerleri ya spotcu ya firsatçi söleym

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adaroz

Güvenilirmi bilmemde çok sasirilcak fiyat deil olmasi gerek turkiye satiş fiyatı bu aletin digerleri ya spotcu ya firsatçi söleym

Biliyorum piyasa fiyatı ancak şu an piyasa değerinde bulmak pek mümkün değil sizin de bildiğiniz gibi.Yine de ben teknosa bimeks vs... satılana kadar almıycam sanırım güvenemiyorum bilmediğim sitelere...

• Hocam ilk ps lar arizali gamespot açiklama yapti blue light ıf dead görme ihtmali var ilk seriler hep hatali çikiyo bence çok acele etmeyn ztn oyunda yok suan crossover oyunlae ps3 le bir giden iki gıdım grafik geçms oyunlar paşalae gibi garantişi alirsn bu acele niye alsan ne oynucan hocam call of dutye 200 lirami vericeksn

• quote:

Hocam ilk ps lar arizali gamespot açiklama yapti blue light ıf dead görme ihtmali var ilk seriler hep hatali çikiyo bence çok acele etmeyn ztn oyunda yok suan crossover oyunlae ps3 le bir giden iki gıdım grafik geçms oyunlar paşalae gibi garantişi alirsn bu acele niye alsan ne oynucan hocam call of dutye 200 lirami vericeksn

Doğrudur ilk seriler hatalı olabiliyor.Bu arada pa4 ü çok kısa bir sürede kırmayı başarmış hacker arkadaşlar.orjinal oyunlara 150 200 tl vermek hep zoruma gitmiştir .hayır 30-40 tl neyinize yetmiyor anlamıyorum

• Nasl cidden kırılmısmı

• quote:

Nasl cidden kırılmısmı

Aynen öyleymiş.bu sefer çok daha basit olmuş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sahibinden.com Ücretli Mi Oldu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şuanlık Jaicrab' dan gelen bilgiye göre PS4' ün Flashına okuma ve yazma izninin sağlandığı açıkladı. YAni cfw yapabilmek adına sağlam bir adım atılmış. akalım zaman göstercek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guloguzhan

ps4 almak için ben de sabırsızlıkla bekliyorum.Kara borsadan değil de normal mağazalardan almayı düşünüyorum.Bugün gezinirken bir reklamda bidicin.com da 1399 tl ye satıldığını gördüm.aradığımda 15 ocaktan sonraki hafta teslim ediyoruz dendi.Daha önce bu siteyi duymadığım için güvenilirliğini size sormak istedim.Var mı bilgisi olan?
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Hemen al fiyatımızın 1399 TL olduğu dönemde sipariş veren 10'u aşkın kullanıcımız bu fiyattan ürünlerine kavuştular. Sipariş vermeyerek hata yapmışsınız.

Ancak şu anda devam eden yeni bir Sony PlayStation 4 açık artırmamız bulunuyor:

http://www.bidicin.com/urun-29490_sony-playstation-4-500gb-sony-eurasia-garantili

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.