Şimdi Ara

ps3te ps2 kolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba, ds3 kollar çok pahalı oldugundan ps3te ps2 kolu kullanmayı düşünüyorum. sadece pes oynadığım için içindeki harekete duyarlılığına falan ihtiyacım olmadığından ps2 kolun yeterli olacağını düşünüyorum. internette usb dönüştürücü aparatlar gördüm onlardan alıp kullanacağım, Yalnız ds3 te oldugu gibi bu ps2 kollarının da sahtesi oluyor mu? orjinal sonu ps2 kolu internette uygun fiyata nerden bulunabilir?

• PS3te sadece PES oynadığın için sana yuh diyerek söze başlıyorum. PS2 kollarının da kalitelisi, sahtesi vardır. Sana orjinal sony almanı öneririm. Teknoloji marketlere bakabilirsin. Internetten alırsan sahte riski var. (resmi sony satıcıları hariç)

Orijinalden alıntı: mertkansimsek

niye yuh arkadaş bence değiyor tek başına

KZ3, Uncharted dururken hep PES oynamak mantıklı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: os_izmir

2 gun once sormustum,cok basit bir baglantı ama fıyatı bana pahalı geldı,15 tl ıstedıler.ben kendıme almaktan vazgectım,kablosuz kollarda forumda bazen uygun fıyata denk gelıyor.beklemek lazm

dönüştürücü fiyatı çok önemli değil, kolu uygun fiyatlı ve orjinal bulsam 30 liraya falan dönüştürücü nasıl olsa bozulmaz kolay kolay. Kol öyle değil çok kişinin elinde farklı şiddetlere maruz kaldığından dayanmıyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xbox 360 gamepad sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence 100 TL civarı orjinal DS3 alman daha mantıklı.. Kablosuz kumandanın keyfi çok başka oluyor..
    Çin Ticaret Danışmanı • China Trade Advisor • 中国贸易顾问

İletişim • Contact • 联系
  • iyiydi xd
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.