Şimdi Ara

PS3deki berbat anti aliasing problemi ps4 de var mı grafikler nasıl? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
1
Favori
5.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Açıkcası konsolu tercih etmemin en büyük sebebi PC'de online oyunlarda ki hile. Oyunu her ne kadar orjinalde alsanız bir gün içinde mutlaka hileli birisine rastlıyorsunuz hele birde 2-3 senelik bir oyun oynuyorsanız.Sonra sistem eskidi, uyumsuzluk sorunları vs... kendi adıma konuşucak olursam oyun oynamak iyice işkence haline geliyor. Grafiklerde aynen dediğiniz gibi belirli bir standartta veriliyor zaten konsollarda.O standartlar kimisine yetersiz gelebilir şahsen yukarısını hiç aramadım ben.Her nesilde konsol sahibi oldum, iyi donanım özellikleri olan pc'lerde topladım ama hiçbir zaman konsoldaki rahatlığa ulaşamadım. Sanırım birazda alışkanlıktan kaynaklanıyor benimkisi. Her ne kadar iyi bir PC sahibi olsada insan, konsolda ki GOW,Bloodborn,Last of Us gibi oyunları oynayamamak büyük bir kayıp bir oyuncu için. Tabi bunların hepsi zevk meselesidir. Herkes hangi platformda keyif alıyorsa onda oynamaya devam etsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: false shepherd

    quote:

    Orijinalden alıntı: Devilmaybad

    Gerçek keskin görüntü kalitesi isteyen adam zaten TV de değil monitör de oynar. ASUS VN247H var. Du ana kadar ne AA sıkıntısı çektim ne de FPS sıkıntısı.

    TV'yle monitör arasında fark olmaz hocam. Ancak bazı TV'lerde, ek ayar yapmak gerekebilir.
    Benim LG TV'de, görüntünün tam oturması ve net olması için, "sadece tarayın" moduna getirmem gerekiyor.

    Tabii, "keskinlik" ayarını da kurcalamak gerekebiliyor.


    @AnakinHendrix

    Evet, PC-PS4 arasında önemli bir fark yok(30 FPS'yi, gamepad'le oynanan oyunlarda dert etmiyorum). Sadece, gölge çözünürlüğü, uzak mesafe detayı gibi farklar olabiliyor. Oynarken dikkat çekmiyor.
    Konsolda tek sevmediğim olay, FXAA, chromatic aberration gibi lüzumsuz efektleri kapatamamak. PC'de bunları kapatıp, tam net görüntü alabiliyoruz.

    PS4'ün gücü konusunda: GPU, HD 7850'nin %5 hızlı hali olsa da, bazı özellikleriyle ayrılıyor: Fizik için kullanılabileceği söylenen ek 128 işlemci, compute konusunda R9 290 serisiyle eşdeğer birtakım özellikler ve unified memory.

    CPU ise, zayıf gibi görünse de, oyunlar 30 FPS çalıştığı için kısıtlama yaratmayabilir. Api gelişmeleriyle, performansı da yükselebilir (PC/Xone'daki Dx12 gibi).

    Xbox One da HD 7700 ayarında bir kart var PS4 de 7850 ve 7870 arasında bir kart var. Ama bu saatten sonra Xbox One'a ne gelirse gelsin hicbirsey kurtarmaz. DDR3 ile bir yere kadar sonuçta rakibinde GDDR5 var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

    -Benim gözlerde mi,
    -Benim Tv de mi,
    -Benim PS4 te mi,

    sorun var anlamadım

    Fifa,AC4 ve BF4 oynuyorum ve AA sıkıntısı göremedim oyunlarda.Ha tamamen yok değil tabiki ama sırıtmıyor o kadar.
    Detay seviyesi desen hak veririm sana (Tabi şimdilik ,Daha ilk oyunlar bunlar ) ama AA ile sıkıntı bariz şekilde görmedim.


    bf4 rezalet goruntuleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • detaylar gec yukleniyor ps4 de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: waleur5

    detaylar gec yukleniyor ps4 de

    Bende gayet hızlı Yükleniyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    arkadaşımdada geç yükleniyor yemiş gibi yapalım kardeş
  • bekoyla ps4 un arası nasıl.cok sey ıstemıyorum cok detaylar falan oyunu oynabılıyım yeter ayagımızı yerden kessın bana uyar.:) yıllarca kotu ekran kartıyla parasızlıkdan ıı oyunları oynayamadım wıthcer 3 gıbı bı oyunu oyanayabılıyım bana yeter.beko tvnın ınchının de bılmıyorum bu tur seylerden anlamam pek buyuk bı tv bu elımdekı sızce benı memnun eder mı cuma gunu ps4um elımde olacak da ondan merak ettım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: waleur5

    arkadaşımdada geç yükleniyor yemiş gibi yapalım kardeş

    Dostum sana yalan borcummu var benim konsolumda geç yüklenmiyor senin veri aktarım hızınla benimkisinin aynı olduğunu kim söyledi sana
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnakinHendrix

    Açıkcası konsolu tercih etmemin en büyük sebebi PC'de online oyunlarda ki hile. Oyunu her ne kadar orjinalde alsanız bir gün içinde mutlaka hileli birisine rastlıyorsunuz hele birde 2-3 senelik bir oyun oynuyorsanız.Sonra sistem eskidi, uyumsuzluk sorunları vs... kendi adıma konuşucak olursam oyun oynamak iyice işkence haline geliyor. Grafiklerde aynen dediğiniz gibi belirli bir standartta veriliyor zaten konsollarda.O standartlar kimisine yetersiz gelebilir şahsen yukarısını hiç aramadım ben.Her nesilde konsol sahibi oldum, iyi donanım özellikleri olan pc'lerde topladım ama hiçbir zaman konsoldaki rahatlığa ulaşamadım. Sanırım birazda alışkanlıktan kaynaklanıyor benimkisi. Her ne kadar iyi bir PC sahibi olsada insan, konsolda ki GOW,Bloodborn,Last of Us gibi oyunları oynayamamak büyük bir kayıp bir oyuncu için. Tabi bunların hepsi zevk meselesidir. Herkes hangi platformda keyif alıyorsa onda oynamaya devam etsin.

    Hortlattım belki konuyu ama arkadaş çok iyi özetlemiş...
    Bi last of us oynamdıysa bir oyuncu ben oyuncuyum demesin...
    Yıllardan beri söyleniyor şu konsol ile pc olayını karşılaştırmayın..Çok farklılar birbirlerinden önceki mesajlarda bi arkadaşın dediği gibi adam poligon sayısını bit arttırır AA'nın dibine vurur aenin o bırak 3000-4000 lik bilgisayarları 5000-6000'e satılan ekran kartarı bile olsa 20 Fps ile oynarsın oyunu...o yüzden oyun oynayacaksan konsol alacaksın ve o grafikleri kabul edeceksin yapacak bir şey yok...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Konsol dünyasına hoşgeldiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatacağım ama yazmak istiyorum.

    AA görüntüyü gerçekten düzeltiyor ancak fps yi aşırı düşürüyor ve bu da oyun performansını etkiliyor. Ben alıştım artık sadece fxaa yeterli oluyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.