Şimdi Ara

PS3 yeDek parça ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar blu-ray i anakarta bağlayan data kablosu( flex ribbon kablo) yani mavi şerit kablo sanıyorum arızalandı.blu-ray çalışmıyor.bu parça elinde olan,yada ps3 ü arızalı olup kullanmayan,yada nereden bulunacağına dair fikri olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.parça parça ps3 satan arkadailar olduğunu duymuştum.fiyat mesele değil.lütfen yardımcı olun.mail,msn:mesutucar75(@)hotmail
    teşekkürler
    kablo bu:

    kablo bu
     PS3 yeDek parça ACİL
    ACİL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakanki -- 27 Temmuz 2008; 2:01:05 >







  • maalesef garantili değil.ve istanbulda yada izmir ankara da diilim.ama bu kadar cabuk cevap beklemiyodum sağol
  • SONY servislerinde bu parçanın olacağını hiç sanmıyorum çünkü adamlar herhangi bir sorun olduğunda makineyi alıp yurtdışındaki merkeze götürüyorlar ya da yenisi ile değiştiriyorlar. Ama tabii sormakta fayda var. Bi de Khalkedon elektronik var, orası Blu-ray lens değişimi yapıyor belki ellerinde vardır bu parça bi de Feza elektronik'e de sorabilirsiniz çünkü onlar konsol onarımı yapıyorlar.
  • olabilir evet sormak lazım
  • Blurayin lensinin değilde kablosunun bozuldugunu nereden anladın?
  • arkadaşlar önce verdiğiniz değerli bilgi ve fikirler için teşekkür ederim.nereden anladım çünkü adını vermeyeceğim ve adı bu forumlarda sıkca gecen ps3 tamir ve lens değişimi yapan bir elektronik firması lensi değiştirdi.cihaz calıştı.oyunu gördü.sonra kapatılıp vidalama bittikten sonra tekrar açıldı blu-ray çalışmıyodu,ne yaptı ettiysede olmadı ve beni aşıyo dedi.cihazı bırak dedi.şehir dışından geldiğim için gitmek zorundaydım cihazı tabiiki bırakmadım.ama lens değişimi için gittiğim yer elime çalışmayan ps3 ümü verip gönderdi.
    ama ben bu servise gitmeden önce kendim lensi temizledim.o aşamada zannediyorum o kabloyu takmak için biraz uğraştım ve kablo ucu biraz ezikti.ondan olabilir. ama emin de diğiliz dediler.yani suclu biraz da benim.ama istanbulda olmadığım için kendim lensi temizleyim demiştim.ama sonuçta o dükkana gittiğimde blu-ray çalışıyodu ve sapasağlamdısadece lens sorunu vardı oyun donuyodu..buna üzüldüm
    O diilde evde felçli erkek kardeşim var ve tek tutkusu ps3 fifa.ajitasyon amacıyla yazmıyorum.ve 2.bir ps3 almak zor.bu kablo son şansım.




  • Atakanki selamlar,

    Forumları sık sık takibediyorum ve bu anlattığın tam da bizim başımızdan geçen olay. Demeki ki o kişi sendin.

    Hani öyle kahreden bir durum ki bize güvenip gelmişsin ve üzgün bir şekilde döndün. Bahsettiğin kablo normalden çok fazla ezikti, takılacak olan film yerinin plastik tırnağı da kırıktı, bunun dışında makinenin içinde sallanan metal parçalar vardı, kısa devre yapıp zarar vermiş de olabilir ki bunu çok sonra farkettik. Makine her şeyden önce çok hırpalanmış olması işimizi zora soktu, bunca lens takmışlıklarımızın arasında en kötü durumda olan bu idi.

    Atakanki gerekli olan film bağlantı kablosunu bulduktan sonra haber vereceğim. Umarım sorunu en kısa sürede çözeceğiz sen gönlünü ferah tut. Hani her şekilde çözeceğiz, olmadı sana kendi makinemi veririm, sen yeterki rahat ol Tek üzücü nokta şu ki güvenip taa Bursa'lardan gelip bu şekilde üzücü bir durum yaşamız olmamız. Makineyi de bırakmanı istemem deki sebep bir an önce sonuca erdirmekti fakat sen de yaparım umuduyla gittin ve olmadı.

    Kal sağlıcakla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khalkedon -- 28 Temmuz 2008; 13:00:28 >




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MONSTER LAPTOP TUŞ YEDEK PARÇA
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok abicim dediğim gibi suclu sadece benim.ama mecbur kalmıştım. bulursanız sadece haber vermeniz yeterli olur.buradanda haber vermeniz yeterli.özellikle isim kullanmamıştım ama siz artık kendi isteğinizle deşifre ettiniz.bu da sadece dürüstlükle alakalı olabilir.e-baya falanda baktım ama yok.
    sağlıcakla kalın
  • quote:

    Orjinalden alıntı: atakanki

    yok abicim dediğim gibi suclu sadece benim.ama mecbur kalmıştım. bulursanız sadece haber vermeniz yeterli olur.buradanda haber vermeniz yeterli.özellikle isim kullanmamıştım ama siz artık kendi isteğinizle deşifre ettiniz.bu da sadece dürüstlükle alakalı olabilir.e-baya falanda baktım ama yok.
    sağlıcakla kalın



    İnce düşüncen için teşekkürler,

    Dediğim gibi en kısa sürede işlemi sonuçlandıracağız. Eğer hiç birisi olmadı ben size kendi makinemi vereceğim, hoşçakal şimdilik.
  • ilginiz için sağolun.kolay gelsin.yoğunluğu tahmin edebiliyorum
  • Khalkedon'a bak ya helal olsun valla diyecek hiç bi şey yok. Ben hiç hayatımda bu kadar dürüst bir satıcı görmedim bravo valla. Türkiye'de bunun gibi insanların olması çok sevindirici.
  • Evet tebrik ediyoruz böyle kişi ve kuruluşları.
  • Sonuna kadar kefil olabileceğim 2-3 kişiden 1. sidir Khalkedon (Serbülent) kardeşim. Allah kazancını bol etsin ne diyeyim :) . Atakanki umarım en kısa sürede hallolur.
  • Dediğiniz gibi dürüst ve güvenilir birisi.zaten o yuzden o na götürmüştüm.şu an yine onda ps3.bana hemen gönder dedi.gönderdim.buradanda kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.umarım yakın zamanda hallolur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MuSoniC

    Khalkedon'a bak ya helal olsun valla diyecek hiç bi şey yok. Ben hiç hayatımda bu kadar dürüst bir satıcı görmedim bravo valla. Türkiye'de bunun gibi insanların olması çok sevindirici.


    quote:

    Orjinalden alıntı: alien2000a

    Evet tebrik ediyoruz böyle kişi ve kuruluşları.


    quote:

    Orjinalden alıntı: Agent_WD40

    Sonuna kadar kefil olabileceğim 2-3 kişiden 1. sidir Khalkedon (Serbülent) kardeşim. Allah kazancını bol etsin ne diyeyim :) . Atakanki umarım en kısa sürede hallolur.


    quote:

    Orjinalden alıntı: atakanki

    Dediğiniz gibi dürüst ve güvenilir birisi.zaten o yuzden o na götürmüştüm.şu an yine onda ps3.bana hemen gönder dedi.gönderdim.buradanda kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.umarım yakın zamanda hallolur.



    Hepinize teşekkür etmek istemiştim şimdiye kısmet oldu Sağ olun var olun.

    Merak edenler olabilir diye yazma ihtiyacı hissediyorum; Atakanki'ye yaklaşık bir hafta önce kadar 14 aylık Sony Eurasia garantisi devam etmekte olan 40 GB PAL bir makine gönderilmiştir.

    Güzel düşünceleriniz için tekrar teşekkürler ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khalkedon -- 10 Ağustos 2008; 14:20:36 >




  • herşey için çok teşekkür ederim khalkedon.mecbur olmadığın halde ps3 ü değiştirdiğin için sağol.herşeyin ticarete dönüştüğü günümüzde insanlığın ve dürüstlüğün daha ölmediğini gösterdin.sadece ps konusunda değil insanlıktada usta olduğunu kanıtladın.ileride çok iyi bir yerde olacaksın inşallah.tekrar teşekkürler serbülent abi(khalkedon)
  • valla helal olsun başka söylenecek söz kalmamış
  • Serbülent hocam parti kurun sizi seçelim, memleketin sizin gibi dürüst insanlara ihtiyacı var.
  • khalkedon arkadaşı tebrik ediyorum.
    Kendilerinden PSP almıştım. Dükkanlarını bilmediğim için Şirinevlerde buluşup elden teslim etmişlerdi.
    Hem de uygun fiyata.
    Ticaret hayatında bu arkadaşlar gibi dürüst insanlar görmek istiyoruz.
  • Serbülent Bey,
    Siteniz var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.