Şimdi Ara

Ps3 vs Pc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle umarım konuyu doğru yere açmışımdır.Gelelim asıl meseleye.Ben oyun oynamayı seven biriyim.Ama bilgisayarımın sistemi düşük.Haliyle yeni çıkan oyunları oynayamıyorum.Benim kafamda iki tane proje var.Birincisi sistemi yükseltmek,ikincisi ps3 almak.Grafik,oynanabilirlik vb. yönlerde hangisinden daha iyi verim alabilirim.Açıkçası ben ps3 almak istiyorum ama 1-2 yıl sonra ps4 çıkınca çöp olacak(Ps3 e oyun çıkmayacak),oyunları pahalı.Bu yönlerden pc cazip geliyo bana ama.Sizce ne yapmalıyım?

Orijinalden alıntı: MettQ7

Öncelikle umarım konuyu doğru yere açmışımdır.Gelelim asıl meseleye.Ben oyun oynamayı seven biriyim.Ama bilgisayarımın sistemi düşük.Haliyle yeni çıkan oyunları oynayamıyorum.Benim kafamda iki tane proje var.Birincisi sistemi yükseltmek,ikincisi ps3 almak.Grafik,oynanabilirlik vb. yönlerde hangisinden daha iyi verim alabilirim.Açıkçası ben ps3 almak istiyorum ama 1-2 yıl sonra ps4 çıkınca çöp olacak(Ps3 e oyun çıkmayacak),oyunları pahalı.Bu yönlerden pc cazip geliyo bana ama.Sizce ne yapmalıyım?

ps4 cıkarsa 2114 te cıkıcakmıs (tahminler öyle daha doğrusu) daha sony bile cıkıcagının ilanını vermedı oyuzden en az 1,5 yılın daha var bende bu yaz ps 3 aldım
    bana kalırsa ona verecegın parayla 550m geforce al daha uygun olur bide sistemını yazarmısın arkadaşım iyi bişeyler önere bilirim

• bütçe ne kadar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen Bütçe Ne Kadar Ve Sistem Ney Ben Ps3 Aldım Bide İstanbuldan Eye Camera Move Control Aldım Toplam 750 Civarı Bide 80 tl Dance Star Aldım 100 Tl Ye Call Of Duty Aldım 30 Tl Ye Dead Resing 2 aldım Süper Ben Doyamıyom Oyunlara

Orijinalden alıntı: x_xammax_x

Aynen Bütçe Ne Kadar Ve Sistem Ney Ben Ps3 Aldım Bide İstanbuldan Eye Camera Move Control Aldım Toplam 750 Civarı Bide 80 tl Dance Star Aldım 100 Tl Ye Call Of Duty Aldım 30 Tl Ye Dead Resing 2 aldım Süper Ben Doyamıyom Oyunlara

bi benmı alısamadım okadarda hosuma gıtmedı belkıde oyunlar cok pahalı dıyedır bılmem artık bugunde batlfaild3 aldım azbısey oynadım zor du oynanısı şımdı 1.05 gibi bi sürüm inditiyor onu bekliyorum sonra akşam multiye akacam tabi singlplayer i bitirdikten sonra
  • Yani Ps3 Oyunları Pahalı Ama Bunda İnternete Bağlanıyon Multi Oynuyon Video Fotoraf Yükleyim Photo Scpep Edebiliyon Ama Şöle Bişey Var Multiman Diye Bişey Onu Yaparsan Oyun Multi Oynayamassın Ama Büssürü Oyunun Olur

Yani Ps3 Oyunları Pahalı Ama Bunda İnternete Bağlanıyon Multi Oynuyon Video Fotoraf Yükleyim Photo Scpep Edebiliyon Ama Şöle Bişey Var Multiman Diye Bişey Onu Yaparsan Oyun Multi Oynayamassın Ama Büssürü Oyunun Olur

oyuzden onu yapmıyorum multisi olsun şu sürümler ne biliyormsuun hep actıgımda 1.05 felan diyor 2 saat e anca yuklenıyor az once baktım eror vermıs yukleyememıs
  • Jostick Simgesi Varsa Yani Kol Simgesi Onu Günceller

Jostick Simgesi Varsa Yani Kol Simgesi Onu Günceller

evet var ama error verdı gece birdaha denıcem olurmu ?
  • Başlık sakat ve ikisini karşilaştirmak çok saçma. Biri elma biri armut...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Beşiktaş
  • Bir insan neden konu hortlatır ?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.