Şimdi Ara

PS3 veya Xbox SATANLAR Bİ BAKSIN ONEMLI!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Su forumda 1 aydır ps3 arıyorum ama forumdakı DUKKAN sahıplerı yuzunden bı b.k alabıldıgım yok.Bı adam ılan koyuyor bakıyorum uygun gelıyor taam pm atıcam ereneren adlı kullanıcı pm atmıs ve almıs.Sadece bır ılanda degıl tum uygun fıyatlı ılanların altında yorumlaı mevcut.Bazılarını etkılemez 100 200 ama benım gıbı ogrencılerı veya bekar yasıyanları etkıler.Bu dukkan sahıplerı alıyorlar 500 den satıyorlar 700 den dukkanlarında. Lutfen sızde satmayın bu adamlara bızım verdıgımızde onların verdıgıde.Yanı konsollarınız o fıyattan GERCEKTEN IHTIYACI olanlara gıtsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan1903 -- 19 Temmuz 2012; 21:04:44 >

• ben hala ps1 oynuyorum
  • Amin. Konun yanlış yerde sanırsam ban gelebilir sil bence riske girme
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengizhan1903 -- 19 Temmuz 2012; 21:07:59 >
  • ben de xbox satıyorum uygun fiyata ama hala gitmedi. 350 tl den
  • Adam ticaret yapıyor abi, ihtiyacı var mı yok mu diye bakmaz, bakmamalı. Önce davran sen al arkadaşım, burada ağlamanın anlamı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinb3y

ben de xbox satıyorum uygun fiyata ama hala gitmedi. 350 tl den

param olsa alıp forza motorsport oynardım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 de oynamak bi başka oluyor
    8 yıl önce açıldı
    SIFIR PS3 nerde bulunur?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan1903

Su forumda 1 aydır ps3 arıyorum ama forumdakı DUKKAN sahıplerı yuzunden bı b.k alabıldıgım yok.Bı adam ılan koyuyor bakıyorum uygun gelıyor taam pm atıcam ereneren adlı kullanıcı pm atmıs ve almıs.Sadece bır ılanda degıl tum uygun fıyatlı ılanların altında yorumlaı mevcut.Bazılarını etkılemez 100 200 ama benım gıbı ogrencılerı veya bekar yasıyanları etkıler.Bu dukkan sahıplerı alıyorlar 500 den satıyorlar 700 den dukkanlarında. Lutfen sızde satmayın bu adamlara bızım verdıgımızde onların verdıgıde.Yanı konsollarınız o fıyattan GERCEKTEN IHTIYACI olanlara gıtsın.

bak dostum ben sana neden alamadığını yazim bahsettiğin adam senin gibi oto , b,, bakmıyo ilanı görüyo anında havaleyi yapıyo alıyo ama sen ilana giriyosun satıcıyı araştırıyosun vs vs ama o adam senin baktığın konsolu almış ikincinin pazarlığını yapıyo riske giriyo tabi satıcılığında alıcılığında bi çok ilmi var bahsettiğin adamlar işin ilmini biliyo örn:sahibinden.com dan ps3 alıyorum satıcı ile anlaşmışım herşey tamam 1 saat geçiyo adam telefonda satmaktan vaz geçtim dio.100 kere geldi başıma.iş sen o 1 saat içinde ne olduğuna bakıcaksın.
    neyse bende var 250gb slım ps3 430 tl ye verrim sana düşünürsen

• pm den ulasirsan belki biseyler yapariz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "sıfır" 160 gb ps3,pal 2 yıl Sony garantili,600 tl. Düşünürsen pm at.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.