Şimdi Ara

Ps3 ve Film İçin Tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Başlığı açmadan önce konuları okudum ama net cevaplar bulamadım o yüzden başlık açma gereği duydum cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Başlıktaki gibi oyun ve filmler için 3-d bir tv almayı düşünüyorum bütçe olarak 3000 tl civarı bir miktar ayırıyorum tv için...

Tv boyutu olarak 40-46 inc arası arıyorum,marka olarak sony,samsung veya panasonic düşünüyorum ...Simdilik aklıma gelenler bunlar ,tekrar teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven~ -- 23 Ocak 2011; 19:48:41 >

Psn : Ravenlyx
  • up...

Ben yine de tavsiye edeyim:

Samsung 40C750..

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-40-full-hd-lcd-televizyon-3d-le-40c750/ProductDetails.aspx?productId=evsam40c750&categoryId=155051

Bu tv bir hafta öncesine kadar 2.500 TL idi. Yani hala kampanya yapan yerler vardır. Almayı düşünürsen iyi araştır. Boşuna fazla para vermeni istemem.

• Baktıgımı soyledım zaten ama herkesin bütcesi amacı farklı biri film icin 5000 lik tv isitiyor digeri oyun icin 1500 tl lık e dogal olarak onerılenlerde farklı oluyor ,tesekkürler yinede cevap icin bende c750 almayı dusunuyordum ama olumsuz yorumlar vardı vazgecmiştim arastırmaya devam :)
    6 yıl önce açıldı
    Ps2 için tv hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.