Şimdi Ara

PS3 UPDATE SORUNU ACİL BAKIN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
20.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar aynı bu sorun ile ben karşılaştım 2 gün sonunda ALLAH C.C. nün yardımı verdiği zeka ile bunu çözdüm sorun tamamı ile ülkemizin bağlantısı desteklenmediğinden kaynaklanıyo peki konunun gerçekteki sağlıklı çözümü ne şimdi arkadaşlar dikkatlice dinlerseniz okursanız sorununuza çare bulursunuz
    öncelikle network setting se gidelim sırası ile internet connection setings /yes /ok/custom/kablosuz ise wireleskablolu ise wired connection/entermanually/xtuşunabasın/
    wpa-psk-/wpa2psk/kablosuz ise şifregirin devam edin/automotic/donotset/manual/primarydns 4.2.2.2 secondary dns 4.2.2.1 /manuel diyelim işte burası dananın kuyruğunun koptuğu yer :) sorunun kaynaklandığı yer mtu ayarı bu sizde 1500 gözükecektir bunu 1498 e düşürün devam edin /donotuse/enableardından çıkan ekrana xtuşu na basın bekleyin bağlansın bağlanmaz gibi gözüksede biraz durduktan sonra back tuşuna basın ve playstatin store den signin olun ardı9ndan upload yapmak istediğiniz oyuna gidin ve upload yapın olacaktır 800 ksürlü bir numara ile artık hata kodu almayacaksınız bunun dışında yol rayanlar ps3 ünü taklada attırsa 30tane formatta atsa modemine resette atsa farketmez üstteki arkadaş şans eseri 25 30 formatla mtu ayarını düşürmüş olay mtu ayarının 1500 olmasından kaynaklanıyor 1500 ve üstü olursa ps3 serverları desteklemiyo ve onay vermediği için güncelleme yapılamıyor şimdi bu dediklerimi harfiyen yapan arkadaşlar benim için günahlarımın affı için dualarımın kabulü için hayallerimin gerçekleşmesi için dua ederse çok sevinirim amin de derim açıkcası sizi ps3 ünüzü kırmaktan korudum ben yapmadım inanın ALLAH C.C. yaptı bana ilham veren tiyo odur !! ayrıca bu hata çok lanet bir hata ismim HALİL KARABAL bunun çözümünü sanırım forumlarda araştırmama göre benden başka bulan yok ilim mevlanındır bizler bulan birer beşeriz!!

• merhaba arkadaşlar bende kırık ps3 var güncellemek istiyorum sorunsuz bir şekilde yardımcı olurmusunuz tşkler (=
  • quote:

Orijinalden alıntı: remeber

arkadaşlar aynı bu sorun ile ben karşılaştım 2 gün sonunda ALLAH C.C. nün yardımı verdiği zeka ile bunu çözdüm sorun tamamı ile ülkemizin bağlantısı desteklenmediğinden kaynaklanıyo peki konunun gerçekteki sağlıklı çözümü ne şimdi arkadaşlar dikkatlice dinlerseniz okursanız sorununuza çare bulursunuz
    öncelikle network setting se gidelim sırası ile internet connection setings /yes /ok/custom/kablosuz ise wireleskablolu ise wired connection/entermanually/xtuşunabasın/
    wpa-psk-/wpa2psk/kablosuz ise şifregirin devam edin/automotic/donotset/manual/primarydns 4.2.2.2 secondary dns 4.2.2.1 /manuel diyelim işte burası dananın kuyruğunun koptuğu yer :) sorunun kaynaklandığı yer mtu ayarı bu sizde 1500 gözükecektir bunu 1498 e düşürün devam edin /donotuse/enableardından çıkan ekrana xtuşu na basın bekleyin bağlansın bağlanmaz gibi gözüksede biraz durduktan sonra back tuşuna basın ve playstatin store den signin olun ardı9ndan upload yapmak istediğiniz oyuna gidin ve upload yapın olacaktır 800 ksürlü bir numara ile artık hata kodu almayacaksınız bunun dışında yol rayanlar ps3 ünü taklada attırsa 30tane formatta atsa modemine resette atsa farketmez üstteki arkadaş şans eseri 25 30 formatla mtu ayarını düşürmüş olay mtu ayarının 1500 olmasından kaynaklanıyor 1500 ve üstü olursa ps3 serverları desteklemiyo ve onay vermediği için güncelleme yapılamıyor şimdi bu dediklerimi harfiyen yapan arkadaşlar benim için günahlarımın affı için dualarımın kabulü için hayallerimin gerçekleşmesi için dua ederse çok sevinirim amin de derim açıkcası sizi ps3 ünüzü kırmaktan korudum ben yapmadım inanın ALLAH C.C. yaptı bana ilham veren tiyo odur !! ayrıca bu hata çok lanet bir hata ismim HALİL KARABAL bunun çözümünü sanırım forumlarda araştırmama göre benden başka bulan yok ilim mevlanındır bizler bulan birer beşeriz!!

hay Allah razı olsun kardeş 5 gündür mw3 update olmuyordu sonra aldığım gt5 olmayınca deli oldum hiç bir oyuna online sokmaz oldum bana ilaç gibi geldi dediğim gibi saol kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: remeber

arkadaşlar aynı bu sorun ile ben karşılaştım 2 gün sonunda ALLAH C.C. nün yardımı verdiği zeka ile bunu çözdüm sorun tamamı ile ülkemizin bağlantısı desteklenmediğinden kaynaklanıyo peki konunun gerçekteki sağlıklı çözümü ne şimdi arkadaşlar dikkatlice dinlerseniz okursanız sorununuza çare bulursunuz

işe yaramadı kardeş

• TAM OLARAK BENİM DEDİĞİM ŞEKİLDE YAPTIĞINA EMİNMİSİN BUNUN BAŞKA Bİ İLMİ YOK KARDEŞ 2.ŞIK İSE PSN BAKIMA GİRMİŞTİR !

SEN DİKKATLİ OKU Bİ DAHA DENE OLMADI DNS AYARINI OTOMATİK YAP !
  • Yengec 1907 aynı sorun bendede çıktı napacağım lütfen yardımcı ol.:( 1 haftayı geçti hala düzelmedi ama teyzemlerin evinde denediğimde oluyor.:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: talatcan2106

Yengec 1907 aynı sorun bendede çıktı napacağım lütfen yardımcı ol.:( 1 haftayı geçti hala düzelmedi ama teyzemlerin evinde denediğimde oluyor.:(

DNS ayarları ile oynadıysan oluyor bu
    Google dns yi kullanmayın
  • Nasıl düzelteceğim? Ve hangi dns'i kullanmamı tavsiye edersin? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talatcan2106 -- 20 Ekim 2012; 9:13:01 >
  • Remeber ,çok teşekkür ederim kardeşim ,dediklerini harfiyen uyguladım ve farcry 3 oyunum update oldu. İşin ilginci ise şu sony servisi arkadaşım bana internet kotası ile alakalı olduğunu ve bir ay bekleyip tekrar denememi olmazsada oraya gidip onların yapacağını belirtmesiydi.Çok film izliyor yada müzik indiriyorsan kotasızda olsa ay sonuna doğru mutlaka hız düşer dedi.Sana tekrar teşekkür ediyorum,Başarılarının devamını dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reha2006 -- 8 Ocak 2013; 21:41:38 >
  • Arkadaşım Allah Senden Razı olsun düzelttim sonunda....
  • üstte dua eden arkadaşlar ALLAH C.C. sizden de razı olsun !
  • Arkadaslar ben de pes 2013 ile black ops2'nin uptadelerini indiremedim. Lutfen bekleyiniz diyor sonra hata veriyor. Napmaliyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar aynı bu sorun ile ben karşılaştım 2 gün sonunda ALLAH C.C. nün yardımı verdiği zeka ile bunu çözdüm sorun tamamı ile ülkemizin bağlantısı desteklenmediğinden kaynaklanıyo peki konunun gerçekteki sağlıklı çözümü ne şimdi arkadaşlar dikkatlice dinlerseniz okursanız sorununuza çare bulursunuz

• 2011 in Konusu Niye Bu Kadar Uzatılmışki. Sorun Çözülmüştür Kesin
  • remeber nickli arkadasın söylediği yöntemle çözdüm çok saolsun.
  • Sende sağol kardeş iyi oyunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar uğraşılmaz ki ben yeni gördüm de bende de oldu çözümü kabloluya bağlamak modeme 1 kez res at oyuna gir sonra çık PS3'ü kapatıp aç keyfini çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: SoreZar

Bu kadar uğraşılmaz ki ben yeni gördüm de bende de oldu çözümü kabloluya bağlamak modeme 1 kez res at oyuna gir sonra çık PS3'ü kapatıp aç keyfini çıkar

Hocam aynı sorun bende gta5 de var siz çözebildiniz mi? 1.5 ay önce aldım makineyi soğudum valla

• Arkadaşlar bu ps 3 teki oyun güncelleme sorunu ile alakalı bir gelişme varmı sin bi kaç haftadır güncelleme yapamıyordum şimdi ise psn den dahi birşey indiremiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.