Şimdi Ara

PS3 ÜNÜ HEM RGB HEMDE VGA BAĞLANTISIYLA DENEYEN VARMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU KONUDA BILGISI OLAN BIRAZ AYDINLATIRSA SEVINIRIM PS3 Ü GRİ RGB KABLOYLAMI YOKSA VGA YLA BAĞLAMAK MANTIKLI.

• benim ps3 hem hdmi dan direk monitore hemde normal video cıkısından svideo sayesinde tv capture uzerine baglı, her iki sistemi de kullanabiliyorum.
  • HDMİ-DVİ Mİ KULLANDIN BEN ONU SORMAK ISTEMEDIM YANİ VGA GÖRÜNTÜSÜMÜ YOKSA SCART GÖRÜNTÜSÜMÜ DAHA İYİ YOKSA İKİSİDE AYNIMI.
    BEN GRİ RGB KABLO KULLANIYORUM AMA VGA GORUNTUSUNU MERAK EDIYORUM AMA COK KÜLFETLI İŞ, PS3 VGA YA CEVIRMEK ICIN HDMİ-DVİ-VGA DÖNÜŞTÜRÜCÜ KULLANMAM GEREKIYOR BUDA COK ZAHMETLI EGER DEGERSE O ŞEKILDE BAGLAYACAGIM.
  • yok o sekilde degil kardes

arkada analog cıkıs ve hdmi cıkıs var hdmi 2 dvi yaptım digerini de direk svideo ya cevirip tv tuner a taktım, pc de avermedia nın tv yazılımı uzerinden de istersem kullanabiliyorum yani, ama senin dedigin sekilde degil
  • vga görüntüsü tabiki..normal tv görüntüsünden kat kat üstün..değmezmi..hiç süper olur..720p görüntü alırısn dünyan değişir..
  • ben soruyu yanlışmı anladım acaba arkadaş gri kablo ve siyah üçlü kabloyu sormuş millet hdmi çıkışından bahsediyor arkadaşım eğer senin tv in lcd değilse en mantıklı sonuç rgb yani gri kablo kullanmandır ben her ikisinide denedim hem siyah 3 uçlu kabloyu hemde gri kabloyu gri kablo daha iyi görüntü veriyor
  • BENIM TV 20" LCD TV AMA DVİ VE HDMİ GİRİŞ YOK AV VE VGA GİRİŞ VAR BU IKISINDEN HANGISINI KULLANIRSAM IYI GORUNTU ALIRIM DAHA DOGRUSU GRİ RGB KABLODAN DAHA IYI GORUNTU VERIRMI VGA GIRIS.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.