Şimdi Ara

PS3'üm geliyor.Son 16 saat :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yarın öğlen PS3'ümü alıyorum.250 GB Slim yanında Fifa 2010 dünya kupası hediyesi var fiyat olarakda 850 TL diyorlar.Nakit alacağım hiç indirim yapmıyorlar yarın tekrar zorlayacağım.Merak ettiğim bir kaç şeyler var gelir gelmez hemen başına oturacağım fakat öncesinde neler yapmalıyım , update v.s şeylerden bahsediliyor.Haftaya da Full HD TV'im gelecek.Başta yapmam gerekenleri bana anlatırmısınız ? Ha birde PSN olayları var onu falan nasıl yapacağız çok merak ediyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4DB94CDA0 -- 13 Eylül 2010; 20:19:11 >

• Hayırlı olsun şimdiden, iyi eğlenceler.

HD TV'in geldikten sonra HD kablosunu tak yoksa hiç verim alamazsın, fakat bunları biliyorsunuzdur şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerlonmoura -- 13 Eylül 2010; 19:44:01 >
  • 3.41'den yukarı update yapma.Jailbreak olayı için.Her türlü varım dersen 3.42 yap.Zaten x box 360'ın varsa hiç kasmana gerek yok.Çak update bak online oyuna.
  • yanında dünya kupası hediyesi nedir ya
  • oncelikle hayirli ugurlu olsun.psn acmak cok kolay birsey psn olarak uk us tr ve istersen japon acabilirsin bunlar yeterli update sana kalmis muhtamelen updatesizdir....eger update yapmazsan psn acilmaz ve online oynayamaszin ayrica yeni cikan oyunlarida oynayamazsin bence yap update i benden soylemesi....psn acarken dikkat etmen gerekenler sunnlar:yasin 18den buyuk olarak ayarlamalisin o kadar digerlerini salla tabi bide emailini dogru yazmalisin okadarpsn home ile sanal 3d avatarini yapip online arkadaslarinla eglenebilirsin....diyeceklerim bu kadar keyfini cikart

• Teşekkürler hocam.Konumda bir gariplik var 4 mesaj diyor ben sadece @kerlonmoura'nın mesajını görüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydogdu1453

3.41'den yukarı update yapma.Jailbreak olayı için.Her türlü varım dersen 3.42 yap.Zaten x box 360'ın varsa hiç kasmana gerek yok.Çak update bak online oyuna.

ahaha adam diyorki 850 tl nakit + full Hd tv si geliyormuş

Jailbreak lemi uğraşcak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aion 6,5 Yarın Geliyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mj 23

yanında dünya kupası hediyesi nedir ya

Bu kadarsın senFifa World Cup 2010 ' dan bahsediyorum.Gelipde Michel Platini bana kupayı takdim edecek hali yok demi Hey Allah'ım...
  • Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AsiL

Hayırlı olsun.

Eyvallah hocam saolasın.Daha iyileri sizin olsun..
  • Hayırlı olsun .iyi eğlenceler.
  • Hayırlı olsun.

Arkadaşlar anlatmış gerçi ama PSN hesaplarını açarsın

muhtemelen tek kol ile gelecektir eğer eve sürekli misafirin geliyor ise yada kardeşin abin varsa idareten dandik bir kol alabilirsin ya da param var diyosan bir tane daha sixaxis al ki bazı oyunları oynayabilesin.

Fifa world cup oyununu beğeneceksin ama 1 aydan az bir süre içinde Pes 2011 ve Fifa 11 çıkıyor onları al derim..

Yarın gelecekse ayın 15. de Playstation storelarda (Amerika ya da İngiliz) Pes 2011 demosu yayınlanıyor onu indirebilirsin.

Uncharted 1 - 2
    God of war 1 - 2 - 3
    Heavy Rain
    Dirt 2

bu oyunları oynamanı şiddetle tavsiye ederim şuan hepsi çok ucuzladı.
  • ha birde sakın jailbreak fln yapayım deme :) sonu yok o işin. her update için tekrar usb alamayacağına göre sonu yok.

PS3 online olmadan hiçbir işe yaramaz online oynamıyacaksan zaten jailbreak yapmakla ugrasmana gerek yok git bi xbox al indir indir oyna paşa paşa

Tam tersi alet sürekli güncel olsun update çıkar çıkmaz yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrcsCaptan

quote:

Orijinalden alıntı: mj 23

yanında dünya kupası hediyesi nedir ya

Bu kadarsın senFifa World Cup 2010 ' dan bahsediyorum.Gelipde Michel Platini bana kupayı takdim edecek hali yok demi Hey Allah'ım...

Aşağılamaya gerek yok hocam,arkadaş gelen oyunu kötü bulmuş olabilir,bilemezsiniz.Bu arada "dünya kupası hediyesi" cidden saçma olmuş,yanında "FIFA 2010WC veriyorlar" gibi kısa bir cümle daha doğru olurdu,saygılar.

• Hayırlı olsun,Sabahlara kadar oyun bitirmekle uğraşman dileğiyle
  • hayırlı olsun , alınca kullanma kılavuzuyla halledersen en fazla 1 saat sürer
  • quote:

Orijinalden alıntı: asymmetric

ha birde sakın jailbreak fln yapayım deme :) sonu yok o işin. her update için tekrar usb alamayacağına göre sonu yok.

PS3 online olmadan hiçbir işe yaramaz online oynamıyacaksan zaten jailbreak yapmakla ugrasmana gerek yok git bi xbox al indir indir oyna paşa paşa

Tam tersi alet sürekli güncel olsun update çıkar çıkmaz yap.

Şimdi dediğini tam anlamadım.PS3 online ücretlimi ? Online oyun elbette oynayacağım.Zaten Jailbreak la felan hiç uğraşamam veririm parası neyse alırım keyfime bakarım.Zaten elimde Xbox 360 Slim var..
  • Hayır ücret ödemiyorsun PSN'ye.
  • Arkadaşlar bende yarın Xbox 360 Elite sahibi oluyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.