Arkadaşlar yeni PS3 aldım ancak büyük hayal kırıklığı içindeyim, oynadığım neredeyse tüm oyunlararcade tipi, atari salonlarında benzeri olan oyunlar, onu geçtim övülen resistance, benim nazarımda 5 para etmez bir oyun, elle tutulur hiçbir yanı yok, silahından, kurşunları atış şekline kadar itici geldi bana yani şunu ekleyeyim Gears Of War la bu oyun arasında bir çağ farkı var.
Herkesin merakla beklediği, öve öve bitiremediği Heavenly Sword ü ve diğer popüler oyun Ninja Sigma Gaiden ı indirdim, bu oyunların atari salon oyunlarından tek farkı, ölünce "insert coin" yazmaması. Kötü oyunlar değiller ama bana göre kesinlikle bir next-gen oyunuda değiller, kafa dağıtmalık oyunlar. Asla deli gibi beklenecek oyunlar değiller.
Xbox360 gün be gün eziyor PS3'ü, bir taraf Bioshock u bekliyor, çıkıyor, şaheser gibi bi oyun, bir taraf Heavenly Sword ü bekliyor, çıkıyor, çocuk oyunu gibi oyun.
Konsol çok stabil, fazla ısınmıyor vs. ama şu anda bana göre başka hiçbir artısı yok, ben 2 konsoluda sıcağı sıcağına kullandığım için ikisininde oyunlarını, özelliklerini biliyorum.
* Live, PSN'yi 3 e katlar, 5 le çarpar.
* Xbox360'a çıkan oyunların kalitesi ve çeşitliliği, PS3'ü katmerli katmerli ezer.
* Xbox360'ın kontrolleri çok daha rahat.
* Xbox360'ın menü sistemi çok daha kullanışlı.
* PS3 çok daha stabil
* PS3 fazla ısınmıyor
* PS3 daha teknlojik (wireless, blueray, bluetooth, pilsiz kol vs)
PS3 garantili aldım, 15-20 günlük konsol ve ciddi ciddi satmayı düşünüyorum, gerçekten şu anda parasını haketmediğini yada en azından bana uygun olmadığını düşünüyorum.
Nedenler:
2008 ortalarını beklemek, God of War 3 Shadow of The Colossus 2 ICO 2 Okami 2 Eight Days The Getaway 2 Little Big Planet Metal Gear Solid 4 Fatal Frame 4
PS2 deki klasiklerin hepsi gelecek nasıl olsa PS3 e, o yüzden en geç 2008 sonu çok fena parıl parıl parlayacaktır PS3
rengarek ışık vermediği için dandik olmadığı için satmayı düşünüyorum
quote:
Orjinalden alıntı: sky__walker
PS3 garantili aldım, 15-20 günlük konsol ve ciddi ciddi satmayı düşünüyorum, gerçekten şu anda parasını haketmediğini yada en azından bana uygun olmadığını düşünüyorum.
Dostum ne kadar istiyorsun? Uygun bi fiyat vereceksen bi arkadaş için düşünebilirim.Ama benden söylemesi 2008 yılında çok ağlarsın
Sabırın yoksa sat 2008 in ortalarında pişman olursun ama benden söylemesi...
Buarada heavenly sword a kesinlikle laf yok gerçi zevk meselesi ama bence mükemmel bir oyun....
Xbox ın geçici tahtına bakma ps3 ilerde onu katlıcak birazcık sabır sadece daha yeni makina....
quote:
Orjinalden alıntı: kelto3
Biraz seviyeli olmanız gerekiyor.Adam başlık açmış bir şeyler yazmış.Sen ve senin gibiler bu konuları başka yere çekiyor.
Dandik diyor adam.Hiçbir dayanağı yok.Fanlık da bir yere kadar.Önce forum adabı ve saygılı olmayı öğrenin.
Bu tip yorumlarla avatarın baya iyi uyuşuyor zaten.Her anlamda....
PS fan sitelerinde dolaş,burayı kirletme bir zahmet....
quote:
Orjinalden alıntı: kelto3
Verdigin cevap cok yanlıs arkadasım.Begenmiyebilir ve satmaak isteyebilir bu niye senin zoruna gittiki bu kadar