Şimdi Ara

PS3'ü laptopa bağlayabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar üniversite öğrencisiyim yurtta kalıyorum, GTA 5 alıp PS3'ümü laptopa (SONY VAIO SVF1521USTW) bağlayarak oynamak istiyorum orijinal sony marka altın uçlu HDMI kablom da var. laptopta oynamak için HDMI Giriş değil, HDMI Çıkış lazımmış sanırım ve benimkinde var gibi duruyor HDMI Çıkış. sony'nin kendi sayfasından baktım laptopın teknik özelliklerine ama yine de bağlanabilir mi bilmiyorum, teknik bilgilerim sınırlı, bunun cevabını arıyorum sizlerden

laptop bu:http://www.sony.com.tr/support/tr/product/SVF1521USTW/specifications
    http://www.sony.com.tr/product/vn-fit-e/svf1521ust

• blondORauburn B kullanıcısına yanıt
    Hocam laptoplarda hdmı görüntü iletmek içindir diye biliyorum görüntü almıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodoruh

Hocam laptoplarda hdmı görüntü iletmek içindir diye biliyorum görüntü almıyorlar.

Hdmi çıkış görüntü almaya yaramıyor muydu ben de bilmiyorum pek
  • Hdmı In olması gerekiyor.Maalesef laptop'larda hdmı in olmaz.Görüntüyü televizyona aktarmak için bulunan hdmı out bulunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDC

Hdmı In olması gerekiyor.Maalesef laptop'larda hdmı in olmaz.Görüntüyü televizyona aktarmak için bulunan hdmı out bulunur.

o zaman ben tam tersi sanıyormuşum yanlış biliyormuşum neyse açıklama için teşekkürler
  • hocam yanlıs hatırmıyosam bunun için bi aparat var ama özel olarak ps3 için yapılammış. kablosuz verici gibi bişey. hmdi alete takıyosun. modem üzerinden görütüyü aktarıyor. kablosuz görüntü aktarma gibi bişi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: danger_snake

hocam yanlıs hatırmıyosam bunun için bi aparat var ama özel olarak ps3 için yapılammış. kablosuz verici gibi bişey. hmdi alete takıyosun. modem üzerinden görütüyü aktarıyor. kablosuz görüntü aktarma gibi bişi :D

hiç duymamıştım bunu ama yurdun modemine ulaşma şansım da yok malesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.