Arkadaşlar merhaba bu konuda ps3 oyunları için isteklerin toplanmasını umuyorum. |
PS3 TÜRKÇE YAMA İSTEKLERİ

-
-
dante's inferno,captain america super soldier... bunlar geldi aklıma... çünkü paralı çevirdiler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namport87 -- 23 Şubat 2023; 13:1:29 > -
Hocam bu konuda maalesef yardımcı olamıyorum bazı sebeplerden dolayı 🙏
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ama konularından gördüğüme göre Gow 1&2 ps3 yaması arıyorsun eğer hala çözemediysen yardımcı olayım.
-
onları hallettim ps2 türkçe yama indirdim...god of war 2005 ve god of war II ps2 türkçe yama zor olsada ps2 türkçe yama buldum sağol...
-
Aynen ps2 to ps4 yamaları çalışıyor ps3 te.
-
god of war 1 ve 2 nin ps2 sürümünün türkçe halini bulduysan eğer atabilir misin bende arıyorum onu
-
mcpsp.com playstatıon oyun ve bilgi paylaşım platformu
PS4 Türkçe YAMA - God of War 1 (PS2) PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)https://www.mcpsp.com/threads/god-of-war-1-ps2-ps4-turkce-yama-indir-cikti.86956/mcpsp.com playstatıon oyun ve bilgi paylaşım platformu
PS4 Türkçe YAMA - God of War 2 (PS2) PS4 Türkçe İndir (ÇIKTI)https://www.mcpsp.com/threads/god-of-war-2-ps2-ps4-turkce-indir-cikti.87019/ -
pcsx2 de oynanıyor mu bunlar @namport87
-
Dostum pkg dosyasını açıp iso dosyasını çıkartırsan oynanır.
-
Yani program yardımıyla .iso haline mi getirmeliyiz?
-
pcsx2-qtx64-avx2 bu sürüm ile oluyor oynatıyor.... bende sen gibi kararsız kalmıştım sıkıntı yok şu an.... araştırarak buldum denedim... yani Nightly Releases
sürümü ile denedim diğerleri olmaz sorun çıkarır gibi ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namport87 -- 28 Şubat 2023; 22:23:53 > -
Ps4 pkg viewer ile pkg dosyasını açman gerek önce. İçinde iso dosyasını görürsün zaten onu çıkarttıktan sonra uygun emülatör ile oynayabilirsin. Pcsx2 emü detaylarını tam bilmiyorum.
-
Teşekkür ederim.
-
Call of duty black ops 2 Türkçe yama gelse çok iyi olur bulamadım hiç hikayeyi anlayarak oynamak istiyorum .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X