Bildirim
ps3 trophy
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Öncelikle eğer makinenizde kullanıcı hesabı açtıktan sonra bir PSN adresi tanımladıysanız zaten trophy bilgileriniz o adrese kaydedilir ve tekrardan başka yerde de aynı psn adresi ile oturum açsanız bilgileri otomatik olarak görürsünüz. Ama siz PSN adresi açmadan direk olarak local'de tutuyorsanız bilgileri o zaman kaybolabilir. Oyun kayıt dosyalarını alabiliyorsanız harici bir ortama fakat trophy bilgileri alınabiliyor mu hiç karşılaşmadım menüde. -
quote:
Orijinalden alıntı: old_hand
Öncelikle eğer makinenizde kullanıcı hesabı açtıktan sonra bir PSN adresi tanımladıysanız zaten trophy bilgileriniz o adrese kaydedilir ve tekrardan başka yerde de aynı psn adresi ile oturum açsanız bilgileri otomatik olarak görürsünüz. Ama siz PSN adresi açmadan direk olarak local'de tutuyorsanız bilgileri o zaman kaybolabilir. Oyun kayıt dosyalarını alabiliyorsanız harici bir ortama fakat trophy bilgileri alınabiliyor mu hiç karşılaşmadım menüde.
sağolasın hocam psn hesabıma girmeden oyunlara girmemiştim zaten öğrendiğim iyi oldu tekrar teşekkür ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: lordofthenab
quote:
Öncelikle eğer makinenizde kullanıcı hesabı açtıktan sonra bir PSN adresi tanımladıysanız zaten trophy bilgileriniz o adrese kaydedilir ve tekrardan başka yerde de aynı psn adresi ile oturum açsanız bilgileri otomatik olarak görürsünüz. Ama siz PSN adresi açmadan direk olarak local'de tutuyorsanız bilgileri o zaman kaybolabilir. Oyun kayıt dosyalarını alabiliyorsanız harici bir ortama fakat trophy bilgileri alınabiliyor mu hiç karşılaşmadım menüde.
sağolasın hocam psn hesabıma girmeden oyunlara girmemiştim zaten öğrendiğim iyi oldu tekrar teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: lordofthenab
quote:
Rica eder, iyi oyunlar dilerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi old_hand -- 22 Temmuz 2014; 11:19:21 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X