Şimdi Ara

PS3 TEST EDİLDİ VE ÖNİNCELEMESİ YAPILDI !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı arkadaşlar gibi PS3 görmeden önce açıklama yapmak yerine ,PS3 görmüş geçirmiş arkadaşlardan öninceleme okuyalım derim artık... Yazının başlangıcında zaten pre-rendered olduğunu bildiğimiz bazı videoların PS3'ün kalitesini göstermediğini ve Sony'nin söz verdiği şekilde bazı işlerin yüremediğini anlıyoruz. Geçtiğimiz E3 fuarında bize gösterilen özellikle KİLLZONE ve MOTORSTORM gibi oyunların kalitesi pre-rendered video olmaktan öteye gitmeyecek. Aslında PS3 , Xbox360'da görülen grafiklerden, efektlerden ve oynanabilirlikten pekte öteye gidemeyecek gibi, bu zaten beklenen bir durumdu, önemli olan oyun firmalarının becerikliliği olacak. Yazıda herşey tek tek anlatılmış zaten, okumakta yarar var, eğitim şart

link :http://www.ps3blog.net/2006/02/11/amazing-ps3-details/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemnahit -- 13 Şubat 2006 12:02:05 >

• ps3 de 4GHZ lik işlemci var

xbox360 3 tane 3.2 GHZ lik IBM çekirdek var

şimdi nasıl oluyorda ps3 daha iyi oluyor ben onu anlamıyorum bildiğim kadarıyla fazladan fizik kartı var okadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: lzooml

ps3 de 4GHZ lik işlemci var

şimdi nasıl oluyorda ps3 daha iyi oluyor ben onu anlamıyorum bildiğim kadarıyla fazladan fizik kartı var okadar
    cell

mimari tamamiyle farklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemnahit

Bazı arkadaşlar gibi PS3 görmeden önce açıklama yapmak yerine ,PS3 görmüş geçirmiş arkadaşlardan öninceleme okuyalım derim artık... Yazının başlangıcında zaten pre-rendered olduğunu bildiğimiz bazı videoların PS3'ün kalitesini göstermediğini ve Sony'nin söz verdiği şekilde bazı işlerin yüremediğini anlıyoruz. Geçtiğimiz E3 fuarında bize gösterilen özellikle KİLLZONE ve MOTORSTORM gibi oyunların kalitesi pre-rendered video olmaktan öteye gitmeyecek. Aslında PS3 , Xbox360'da görülen grafiklerden, efektlerden ve oynanabilirlikten pekte öteye gidemeyecek gibi, bu zaten beklenen bir durumdu, ama eklemek gerekiyorki yazıda PS3'ün Xbox360'ın PERFORMANS olarak iki katı olduğu da söylenmişki olması gerekir bence,önemli olan oyun firmalarının becerikliliği olacak. Yazıda herşey tek tek anlatılmış zaten, okumakta yarar var, eğitim şart

Ahanda link :http://www.ps3blog.net/2006/02/11/amazing-ps3-details/

It’s certainly obvious this machine is not “twice” as powerful as 360

Adam kesinlikle 2 kat kadar güçlü değil demiş (ki asıl normali bu), nası çeviryorsunuz ki anlamıyorum ben.

• quote:

Bazı arkadaşlar gibi PS3 görmeden önce açıklama yapmak yerine ,PS3 görmüş geçirmiş arkadaşlardan öninceleme okuyalım derim artık... Yazının başlangıcında zaten pre-rendered olduğunu bildiğimiz bazı videoların PS3'ün kalitesini göstermediğini ve Sony'nin söz verdiği şekilde bazı işlerin yüremediğini anlıyoruz. Geçtiğimiz E3 fuarında bize gösterilen özellikle KİLLZONE ve MOTORSTORM gibi oyunların kalitesi pre-rendered video olmaktan öteye gitmeyecek. Aslında PS3 , Xbox360'da görülen grafiklerden, efektlerden ve oynanabilirlikten pekte öteye gidemeyecek gibi, bu zaten beklenen bir durumdu, ama eklemek gerekiyorki yazıda PS3'ün Xbox360'ın PERFORMANS olarak iki katı olduğu da söylenmişki olması gerekir bence,önemli olan oyun firmalarının becerikliliği olacak. Yazıda herşey tek tek anlatılmış zaten, okumakta yarar var, eğitim şart

It�s certainly obvious this machine is not �twice� as powerful as 360

kardeş önce senin bi eğitimden geçmen gerekir bu bir ...ikincisi hiç bi resmi ağız 2 kat güçlü demedi bu 2... üçüncüsü hangi xbox 360 oyunlarıyla pek farkı olmayacakmış bana söylermisin... %100 real time olan mgs4 gibi bir kalitede bi oyun göremedik 360 da hadi onu bıraktım yarısı kadar olsada olur...

• quote:

ps3 de 4GHZ lik işlemci var

ps3 te 9 çekirdek var kardeşşş 1 vmx +7 spe + bir tanede yedek spe toplam 9 çekirdekkkkkkkkkkkkk
  • makıne cıkmadan nasıl test edıolar pekı anlamıorum sony bıle bısı solemıoken makıne hakkında ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • son söz bu.
    "ps3 te 9 çekirdek var kardeşşş 1 vmx +7 spe + bir tanede yedek spe toplam 9 çekirdekkkkkkkkkkkkk"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Immortal2010 -- 12 Şubat 2006 14:54:16 >
  • şu an ps3 hakkındakiler saçmalıktan öte değil ne olacağını sanıyorsunuz anlamıyorum nextgen konsol oynamak istersen xbox360 var şu an bırakın şimdi ps3'ü zamanı değil çıksın o zaman konuşuruz onu
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat708

şu an ps3 hakkındakiler saçmalıktan öte değil ne olacağını sanıyorsunuz anlamıyorum nextgen konsol oynamak istersen xbox360 var şu an bırakın şimdi ps3'ü zamanı değil çıksın o zaman konuşuruz onu

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: borgen

quote:

It’s certainly obvious this machine is not “twice” as powerful as 360

Adam kesinlikle 2 kat kadar güçlü değil demiş (ki asıl normali bu), nası çeviryorsunuz ki anlamıyorum ben.

hızlı demek istemiş heralde

• Daha çıkış zamanı, çıkış fiyatı ve incelemesi yapılmamış bir konsol hakkında boşuna konuşuyoruz gibi geliyor.Bekleyip görmek lazım.Nihayetinde Sony'de Microsoft'ta büyük firmalar.Değil mi ?
  • yazının tamamını okursanız ps3 ve x360'ın aynı jenerasyonda olduğunu aralarında bariz bir farkın olmadığından bahsetmiş.
  • Yazı sallama bir yazı.Çünkü site güvenilir degil, daha oncede yalan dolan şeyler yaptı.

Şu 9 çekirdek olayı yanlış biliniyor..
    Çekirdek demek, genel amaçlı işlemci demektir.Her işi yapabilme kapasitesi olmalıdır.Buna göre, PS3 de tek çekirdek CELL vardır.Digerleri yardımcı işlemcilerdir ve belli başlı işlerle ugrasırlar.

Xbox360 da 3 çekirdek işlemci vardır ve herbiri cift thread çalışır.Bir birimde 2 iş yaparlar.Yani aslında 6 çekirdek 3.2 GHZ lik G5 PowerCPU lara sahiptir..

PS3forums.com sitesini takip ederim.O şov var bu şov var, şu açıklanacak bu açıklanacak tarzda postlar 1 ay önceden başlıyor ama ilgili fuar gelince hep hayalkırıklığı. Sony birşey açıklamıyor.
    Bahar 2006 da çıkmasıda imkansız grünüyor.2007 baharında ülkemizde görebiliriz diye düşünüyorum

O zamana kadar en iyisi Xbox360...

Şu anda "The Most Powerful Game Machine on Earth"...Yani "Dünya üzerindeki en güçlü oyun makinesi" deniyor.Haklılar.PS3 çıkınca ne nasıl olacak bilmem ama şu gerçek, LIVE gerçekten müthiş bir servis.
    Ben abonesi oldum, LIVE dan ayrılamıyorum.Xbox360 eleştirilebilir ama övgüleri hakeden çok yanı var..Grafikleri ,arayüzü, dizaynı, kolu, online imkanları ile NextGen im dedirtiyor gerçekten

• biraz daha beklemek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ravenlord

Yazı sallama bir yazı.Çünkü site güvenilir degil, daha oncede yalan dolan şeyler yaptı.

Şu 9 çekirdek olayı yanlış biliniyor..
    Çekirdek demek, genel amaçlı işlemci demektir.Her işi yapabilme kapasitesi olmalıdır.Buna göre, PS3 de tek çekirdek CELL vardır.Digerleri yardımcı işlemcilerdir ve belli başlı işlerle ugrasırlar.

Xbox360 da 3 çekirdek işlemci vardır ve herbiri cift thread çalışır.Bir birimde 2 iş yaparlar.Yani aslında 6 çekirdek 3.2 GHZ lik G5 PowerCPU lara sahiptir..

Arkadaşım şimdi bu dediğinde hangi konsolun daha iyi olduğunu anlatmak istedin tam anlayamadım

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemnahit -- 13 Şubat 2006 11:58:28 >
  • cemnahit,

Kaynak belirtmeden herhangi bir yazıyı copy-paste etmek ve yazıda yanlış oldugu söylendiği de "gecenin 3'ünde okuyunca böyle oluyor" gibi bir yalan uydurarak hala yazıyı kendinin yazdığını ima etme çabası takdir edersin ki hoş bir olay değil. Bu huyundan vazgeçmen dileğiyle..

Orjinali; http://www.endem.net/'de

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemnahit -- 13 Şubat 2006 11:58:43 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.