Şimdi Ara

Ps3'ten Anlayanlar...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Ps3'te biraz yeniyim.Skyrim'i aldım ve oynamaktan gerçekten zevk alıyorum.Ancak bu oyun güncelleme sistemini anlayamadım.Ps3 te misal ben Skyrimi 1.5 güncellemesine geçirmek istiyorum nasıl yapcağım.Anlayan arkadaşlar yardım edebilirmi?Eğer henüz Ps3 e Skyrim güncellemesi gelmediyse bile siz yinede diğer oyunlar için söylermisiniz bu update'i nasıl yapıcağımı.Şimdiden Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi todda123 -- 25 Mart 2012; 16:48:07 >

Orijinalden alıntı: todda123

Arkadaşlar ben Ps3'te biraz yeniyim.Skyrim'i aldım ve oynamaktan gerçekten zevk alıyorum.Ancak bu oyun güncelleme sistemini anlayamadım.Ps3 te misal ben Skyrimi 1.5 güncellemesine geçirmek istiyorum nasıl yapcağım.Anlayan arkadaşlar yardım edebilirmi?Eğer henüz Ps3 e Skyrim güncellemesi gelmediyse bile siz yinede diğer oyunlar için söylermisiniz bu update'i nasıl yapıcağımı.Şimdiden Teşekkürler...

Kardeş normalde benim bildiğim yeni bir update geldiğinde oyun başlarken sana sorar yükleyelimmi diye sende ok dersin başlar yüklemeye en azından benim oynadığım (uncharted 3 ve infamous 2 ) de yeni update geldiğinde böyle oluyor skyrim oynamadığım için bilemeyeceğim maalesef

PSN : yosunyumos

UNCHARTED 3 -GOW 3 - KİLLZONE 3 - MAFİA 2 <3
  • quote:

Orijinalden alıntı: todda123

Arkadaşlar ben Ps3'te biraz yeniyim.Skyrim'i aldım ve oynamaktan gerçekten zevk alıyorum.Ancak bu oyun güncelleme sistemini anlayamadım.Ps3 te misal ben Skyrimi 1.5 güncellemesine geçirmek istiyorum nasıl yapcağım.Anlayan arkadaşlar yardım edebilirmi?Eğer henüz Ps3 e Skyrim güncellemesi gelmediyse bile siz yinede diğer oyunlar için söylermisiniz bu update'i nasıl yapıcağımı.Şimdiden Teşekkürler...

Eğer internete bağlıysan update yapabilirsin updati arkadaşın dediği gibi oyuna başlarken sorar
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.