Şimdi Ara

Ps3 te XFPS Rateup Adaptor Kullanimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PS3 aldigimdan beri ha bire masraf yapip duruyorum...
    Once araba yarsi oyunlari icin G25 aldim... Onda herhangi bir problemim yok. Cok da memnunum aldigima.
    gecen gun ise 150 TL verip XFPS Rateup Adaptor aldim. Sirf FPS oyunlarini oynayabilmek icin.
    Ama bir turlu mouse hareketlerini ayarlamayi beceremedim.
    Bu aleti kullanip mouse hareketlerini ayarlayabilen var mi arkadaslar?
    Klavye ayarlarinda hic bir sorun yok. Onlari istedigim gibi yaptim. Hatta mouseun sol tiklama yerine ates etmeyi sag tiklama yerine ise zoom yapmayi da ekledim.
    Ancak gelin gorunki saga-sola assagi-yukari bakis hareketlerini bir turlu yuklemeyi beceremedim mouse. Halbuki en onemli kisimda orasi.
    Ne yaptiysa, hangi ayari denediysem olmadi. Hep mouse dokununca daha dogrusu hareket ettirince el bombasi ve bicak arasinda degisim yapiyor.

2 gundur denemedim yontem atmadigim takla kalmadi. Cildirmak uzereyim. Killzone 2 oylece yatiyor. Son umudumda burasi kaldi artik. Ya XFPS Adaptor ile Killzone 2 yi satip Ps3 te FPS oynama sevdasindan vazgececegim ya da bu isi basaracagim.

Lutfen bilen biri varsa bana yardim etsin. Hatta 4.Levent'e yakin olupta konsollar uzerinden para kazanan kisiler evime kadar gelip bu isi halledip karsiligini alabilir. Her turlu fedakarliga hazirim. Yeterki su problemi cozeyim.

• umarım yapabilirsin arkadaşım..bende almayı çok düşündüm XFPS parası çok fazlaydı parasını geçtim ayarlarını yapamam diyip vazgeçtim..eğer çare bulursan yapabilirsen bana lütfen nasıl bi sonuç aldığını pm atarak söyle..
  • Yok mu su zimbirtiyi kulllanabilen bir ALLAH kulu yahu?
  • bak aklıma bişi geldi ama sen yinede araştır..mouseden kaynaklanıyor olabilirmi?bzaen sony seçer ya belkide mouseden mouseye fark olabilir die aklıma bişi geldi.ama yinede araştırmak lazım..
  • http://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memID=3542 bu arkadaş kullanıyor pm atıp soruver
  • keske bu kadar sikinti cekip para harciyacagina 5-10 saat gamepadle oynamaya calissaydin inanki elin yavastanda olsa alisacakti sonrasinda bi daha mouse klavye aramayacaktin
  • optik mouse larda sorun çıkarıyormuş diye okumuştum. elinde toplu mouse varsa onunla dene.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayır Ben kullanıyorum lazer mousla da çalışıyo kardeşim mouse un ne marka A4tech ise tanımıyo madem bu kadar paraya kıymışsın. Logitecgh G5 lazer mouse al bir tane usb den bağla ayarları yap kullan benim gibi kolay gelsin.
  • ilk başlarda bende çok zorlanmıştım ama daha sonra öyle bir alıştım ki cod 4 te neredeyse her attığımı tek seferde kafasından vurmaya başladım...online da raund ları her seferinde ya 1. yada 2. bitiriyordum..yani en fazla sürekli oynamaya 15 günde alışırdın 1 ayda uzman olurdun game ped daha kolay yani..
  • quote:

Orijinalden alıntı: İvandrago

hayır Ben kullanıyorum lazer mousla da çalışıyo kardeşim mouse un ne marka A4tech ise tanımıyo madem bu kadar paraya kıymışsın. Logitecgh G5 lazer mouse al bir tane usb den bağla ayarları yap kullan benim gibi kolay gelsin.

Evet A4 Tech X7 benim mouse.
    Logitech G5 alayim almasina ama olmazsa bosa para vermis olacagim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLyMaymun

quote:

hayır Ben kullanıyorum lazer mousla da çalışıyo kardeşim mouse un ne marka A4tech ise tanımıyo madem bu kadar paraya kıymışsın. Logitecgh G5 lazer mouse al bir tane usb den bağla ayarları yap kullan benim gibi kolay gelsin.

bende logitech G5 var bence o kadar para verme bos yere cunku mouse bildigin mouse hic bir artisi yok zate bi oyun oynucam die harcadigin paranin haddi hesabi yok bari mousu orta yollu birsey al

• quote:

Orijinalden alıntı: keos61

quote:

Orijinalden alıntı: DeLyMaymun

quote:

bende logitech G5 var bence o kadar para verme bos yere cunku mouse bildigin mouse hic bir artisi yok zate bi oyun oynucam die harcadigin paranin haddi hesabi yok bari mousu orta yollu birsey al

Tesekkurler dostum...
    Logitech MX518 aldim ve su an canavar gibi calisiyor sistem.

• xfps aletini kaça aldın bi resmini fln upload edebilirmisin ya da aldığın yerin linkini verebilirmisin netten aldıysan lütfen
  • bilgisayardaki gibi %100 performansla çalışıyormu mouse?.. hiç eksisi yokmu?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultra999

bilgisayardaki gibi %100 performansla çalışıyormu mouse?.. hiç eksisi yokmu?..

%100 desem abartmis olurum ama sixaxise gore cok daha rahat oynaniyor. Sanirim Yuksek DPI li bir mouse ile bilgisayar performansi yakalanabilir.
  • rica ederim yardımcı olduysam ne mutlu iyi oyunlar Cod4 te birinci olmak bayıyo artık bu sistemle
  • arkadaslar bu adaptör ile fifa 10 oynamak istiyor bir arkadaşım bunun çalışma prensibi nedir? yani mesela joypad deki "kare" tuşu klavyede "a" olsun gibi tuş atama yapabiliyor muyuz?? tuş atama varsa da sağlıklı oynanmaz herhalde çünkü sağ ve sol analog 360 derece hareketler falan mümkün değil yapılamaz gibi geliyor bana. ne dersiniz? deneyen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naturklich -- 20 Ekim 2009; 16:13:35 >
  • Arkadaşlar bende bu aletten aldım yeni fakat hiç bir ayarını beceremedim yardımlarınızı bekliyorum.
  • PC deki gibi beklemeyin zaten. PS3 teki fps lerin aim leri ps3 koluna göre yapıldığı için pc deki gibi çat diye arkana felan dönemessin. Sadece çok daha iyi isabet almanı sağlar. Sixasis e göre çok çok daha iyi farkını yaratırsın her el 1. liğe oynarsın ama dediğim gibi pc deki gibi sanmayın
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.