Şimdi Ara

Ps3 te video nasıl çekilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ps3 konsolum da youtube için video çekmek istiyorum.. peki bunu nasıl yapabilirim bu mümkün mü? sesli videoları kastediyorum.. biraz araştırdım ama tam anlamadım..

• Capture cihazı alman lazım. Onlar görüntüyü pc ye aktarıyor bu aktarım sırasında ekran kaydetme yazılımıyla oyunu kaydedebiliyorsun. Sesini de pc ye mikrofonla halledebilirsin de niye Ps3?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lextor

Capture cihazı alman lazım. Onlar görüntüyü pc ye aktarıyor bu aktarım sırasında ekran kaydetme yazılımıyla oyunu kaydedebiliyorsun. Sesini de pc ye mikrofonla halledebilirsin de niye Ps3?

elimde çok önceden aldığım birçok disney oyunu var ve disney oyunlarını oynamayı seviyorum.. onların videolarını çekmek istiyorum izlense de izlenmese de ..

• quote:

Orijinalden alıntı: lextor

Capture cihazı alman lazım. Onlar görüntüyü pc ye aktarıyor bu aktarım sırasında ekran kaydetme yazılımıyla oyunu kaydedebiliyorsun. Sesini de pc ye mikrofonla halledebilirsin de niye Ps3?

capture cihazı aldığım zaman ps3 e kurulumu hakkında bilgi verebilirmisin acaba ayarları nasıl olmalı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Saruman96

capture cihazı aldığım zaman ps3 e kurulumu hakkında bilgi verebilirmisin acaba ayarları nasıl olmalı?

Alıntıları Göster

Hocam hiç bilmiyorum izlediğim kadarıyla adam hdmi a bağlıyor diğer ucunu da pc ye oluyor.

YouTube yardım edecektir.

Sevdiğin şeyi yapman her zaman iyidir. Mutlu eder. Kolay gele.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soru güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.