Şimdi Ara

PS3 te online oyun bağlantı hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
4.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir hevestir World At War 2 aldım ve online oynamak istedim ama 2 gündür kesinlik PS NETWORK bağlantı hatasından başka bir şey almıyorum.Bunu tek yaşayan ben miyim ?yoksa herke şu anda aynı durumda mı ?

Birde PS Network'e Türkiye halen dahil değil mi ?yada ne zaman bizlerinde '' var olduğunu '' görücek bu firmalar.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• arkadaşlar yok mu cevap ???

halen play station network hata veriyor ve online oynayamıyorum ....
  • hata odunu yazarsam yardımcı oluruz dns error verıyorsa settıngsten dnse gel 208 67 222 222 208 67 220 220 yaz

network settıngten ınternet connectıon test yap bi playstatıon network hata verırse

tekrar baglantı yap ınternet settngten
  • Merhaba bağlanmaya çalıştığımda ilgili yazan hata ;

'' AN ERROR HAS OCCURRED.YOU HAVE BEEN SIGNED OUT OF PLAYSTATION NETWORK (80031606) ''

Neden bağlanamadığımı halen anlayabilmiş değilim...
    yardımcı olursanız çok sevinirim...
  • internet conncetion test :
    IP ADRESS : SUCCEEDED
    INTERNET CONNECTION : SUCCEEDED
    PLAYSTATIONNETWORK : FAILED

şimdilik sorun network bağlantı hatası gözüküyor ama sebebini bulamadım bir türlü...
  • Aekadaşlar ilgili soruma playstation da aı
    ynı hatayı alanlara verilen cevaplarda buldum aynen cevabı kopyalıyorum;

here you go people here this is how you fix this error. after 2 days of trying to fix it i finally found a way to fix it.

1. remove all cd's,memory or anything you have connected to the ps3 on the usb's

2. turn on your ps3 from the back switch but leave it with the red light on(on the front).

3 now press the power button (where the red light is)and hold it, you will heard the initial single beep then you will hear a second single beep after that you will hear a double beep. when you hear hear the double beep release.

4. a menu with 6 option will appear. select option #3

5. when the ps3 comes back up. repeat step 1,2&3. but now select option 2

6 congrats you fix the error.

this will not erase any of your data(game saves trophys or downloaded content) it will only reset your user NAME(ex. user psfreak will reset to user1) all you have to do is rename it

ilgilenenler için link ;http://community.eu.playstation.com/playstationeu/board/message?board.id=419&thread.id=108296&view=by_date_ascending&page=1

• Yukardaki şekilde bahsettiğim hatayı çözebildim , ancak şimdi call of duty 'e girmek isteyince ps3 aşağıdaki hatayı veriyor ;

''
    80022d11
    registration of the trophy information couldnt be completed
    the game will quit ''

ve oyundan çıkıyor.... şimdi ne olucak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu sorunda hızlı format ile halledildi , ancak oyun databaseleri silindi....
  • internet conncetion test :
    IP ADRESS : SUCCEEdeD

arkadaşlar bu sorun bende oluyor suan bilentungul sende olmus sanırım ve yapmıssın nasıl yaptın acaba bı anlatır mısın? tesekkurler
  • Allahım sana gelmek istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: emirhanyilmaz91

internet conncetion test :

arkadaşlar bu sorun bende oluyor suan bilentungul sende olmus sanırım ve yapmıssın nasıl yaptın acaba bı anlatır mısın? tesekkurler

O sorun herkeste var bugün veya yarın düzelir büyük ihtimal
  • Konu horttt

2009 un konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 25 Nisan 2011; 18:31:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emirhanyilmaz91

internet conncetion test :

Selam. Muhtamelen internette arama yaptın ve bu konuyu buldun üye olup sorunu sormak istedin. Yaklaşık 5-6 gün PS Online hizmete girilmiyor. Detayları aşağıdaki konudan takip edebilirsin.

http://resim.donanimhaber.com/m_48514890/tm.htm

Bir de birine yorum veya cevap yazarken hangi tarih ve saatte yazıldığına bak. Gördüğün gibi konu Kasım 2009'da açılmış....

• quote:

Orijinalden alıntı: bilentungul

Aekadaşlar ilgili soruma playstation da aı
    ynı hatayı alanlara verilen cevaplarda buldum aynen cevabı kopyalıyorum;

here you go people here this is how you fix this error. after 2 days of trying to fix it i finally found a way to fix it.

1. remove all cd's,memory or anything you have connected to the ps3 on the usb's

2. turn on your ps3 from the back switch but leave it with the red light on(on the front).

3 now press the power button (where the red light is)and hold it, you will heard the initial single beep then you will hear a second single beep after that you will hear a double beep. when you hear hear the double beep release.

4. a menu with 6 option will appear. select option #3

5. when the ps3 comes back up. repeat step 1,2&3. but now select option 2

6 congrats you fix the error.

this will not erase any of your data(game saves trophys or downloaded content) it will only reset your user NAME(ex. user psfreak will reset to user1) all you have to do is rename it

ilgilenenler için link ;http://community.eu.playstation.com/playstationeu/board/message?board.id=419&thread.id=108296&view=by_date_ascending&page=1

Herkezde öle Psn çökmüş fakat her kim ananymous yaptı dediyse sonynin kendi hatası oldugu ortaya cıktı anonmyous psn acıldıktan sonra saldıracaklarını fakat psn kullanıcılarının icinin rahat olacanı bu saldırıyla psninn alakası olmucagını duyurdu su anda bende o hatayı alıyorum herkezde ole yorma kafanı kovalıcam zaten o sonyi sopayla şerefsizim

• tamam
  • o değil de world at war 2 nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 26 Nisan 2011; 16:23:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.