Şimdi Ara

PS3 te BF4 oynayan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps3 te almayı düşünüyorumda ps3 te durum nedir cod oyuncusuyum yani grafikler pek alakadar etmiyor beni adamı göreyim yeter :)oynayan varmı ps3 te almalımıyım 40 50 tl vericem oyuna 2.el alıcam.çoğu kişi ps4te oynanır diyecek ps4 alamayacagımdan dolayı çok pahalı abd den bir tanıdık gelirse anca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 7 Aralık 2013; 21:12:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• serverların %60-70i şuan full durumda , yeterli mi Ama bana kalırsa bf3'ün yanından geçemicek bir oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: CJ_Furkan

serverların %60-70i şuan full durumda , yeterli mi Ama bana kalırsa bf3'ün yanından geçemicek bir oyun

Zaten aynisi oyunun sadece ufak oynanislik ve mapleri degistirip 200 tlden koyuyorlar raflara

• Hocam şimdi bf3 de oynadımda full hd led tvde 55" tvde bile adam zor seçiliyor pcde nasıl bilmiyorum ama ps3 te durum bu yüzden insanlar bf yi ps3 te pek tercih etmiyor yada sorduğum herkes aynısını söyledi bana adamı göremiyorum

• PS4'e göre PS3'teki vasat almayın bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dexter M. kullanıcısına yanıt
    Orası öyle tartışılmaz ama ps4 alamıyorum yaza kadar para yok şuan idarelik almak istiyorum cod mw3 sıktı bf3 oynadım hoşuma gitmedi yukarıda belirttim adamlar gözükmüyor iyi 720 p de

• Şu an tüm konsollar arasında bf4'ün en çok oynandığı konsol ps3. PC de dahil hatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackwater -- 8 Aralık 2013; 9:22:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    4 yıl önce açıldı
    Crysis Warhead PS3 var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter M.

PS4'e göre PS3'teki vasat almayın bence.

Kardeşim adam yaza kadar ps4 almayacağım diyor ne yapacak bu oyunu almayıp ?

Mart'tan önce alsaydın yükseltme falan da olurdu ama
  • Hocam ps4 aldıktan sonra oyun kolay yükseltme pek önemli değil benim için
    Tavsiyeriniz için tşk ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Başka oyunlar alabilir bence gereksiz bu benim düşüncem.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Başka oyunlar alabilir bence gereksiz bu benim düşüncem.

Zaten başka oyun almak istesem oyun tavsiyesi verin derdim kardeşim yani cevabın biraz mantıksız oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 8 Aralık 2013; 10:28:23 >

• bf4 psn de 79 tl kacirma alicaksan...

• 4 oynuyorum ama bence 3 çok daha iyi... sende 3 beğenmemişsin
  • dnz10 kullanıcısına yanıt
    Gameplay izliyorum twitch tvden canlı bf4 aşmış artık bf3 ten iyi bence herkez takmış grafiklerine bence gayet iyi grafijlere sahip.

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Gameplay izliyorum twitch tvden canlı bf4 aşmış artık bf3 ten iyi bence herkez takmış grafiklerine bence gayet iyi grafijlere sahip.

bence de grafikler iyi beni sarmayan oyuncular biraz daha küçük geldi gözüme ve haritaları da beğenmedim...
  • grafikleri bf3 den kotu bnce ama ps4 de bilmiyorum onda cok daha ii olabilir

• Ben de kardeşlikle almak istiyorum.Kredi kartım yok,referansım var.Varsa düşünen pm atabilir.
  • Ps3 e yeni aldım.china rising için verilen redeem kodu da kabul etti ama yükleme için store da bir şey gözükmedi.Kodu ikinci kez girdiğimde kodu görmedi.Alanlarda böyle bir sorun var mı veya sonradan kendiliğinden mi yüklenecek.Bilgilendiren olursa sevinirim.

• Arkadaslar ps3te online nasıl oynayabilirim bf4 ü sıfırdan hiç bişey bilmeyen birine anlatır gibi biri anlatabilirmi bf4 aldım chine risingte var içinde ama online nasıl oynayacagım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.