Şimdi Ara

PS3 sogutma yöntemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben makinayı dik konumda ve etrafı açık şekilde kullanıyorum, ama yine de ek sogutma sistemine ihtiyacı oldugunu düşünüyorum... (makinaya delik açmak haricinde) sogutmak için ne gibi önerileriniz olabilir? Siz ne şekilde kullanıyosunuz? Ayrıca bu piyasada usb den takılan ve direk ön kısımdan takılan 2 çeşit ekstra sogutucu fanlar var, bunları deneyen var mı? Tavsiye eder misiniz?

• valla benim ps3 el değmeyecek şekilde ısınıyor ancak ilk çıkan 80lik fatlerden maşallah banamısın demiyor 4-5 saatte oynuyorum. hemide yatay.
  • yaa ben de oynuyorum ama içim hiç rahat degil, fandan yüksek ses geliyo, haliyle sogutucuya ihtiyacı var cihazın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

bahsettigim ürünlerhttp://urun.gittigidiyor.com/SONY-PS3-SOGUTUCU-FAN-PRENSES-STORE_W0QQidZZ19536998

Bu bahsettiğiniz ürün sadece FAT cihazlar için diye biliyorum. Ha,derseniz benim cihaz zaten fat, o zaman eyvallah.
  • 40gb pal cihazım var
  • aynen benımde makına asırı ısınıyor bu haldede fan deli gibi donmeye baslıyor 40gb pal benımkıde ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    slim pc için soğutma
    7 yıl önce açıldı
    PS3 Delid işlemi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bahsettigim ürünlerhttp://urun.gittigidiyor.com/SONY-PS3-SOGUTUCU-FAN-PRENSES-STORE_W0QQidZZ19536998

bu sogutucu denen aletin hicbir ise yarayacagını sanmıyorum.cünkü makına arkasındakı delıklerden ıcındekı olusan sıcak havayı dısara atıyor bu cıhazı makınaya taktıgın anda ıcerdıkı sıcak hava dısarı cıkamaz ..

zaten korsan yapım bunlar sony nın resmı bır yapımı onerdıgı bır cıhaz degıl hıcbırı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 1 Haziran 2010; 21:25:05 >

• ama sonuçta 4lü ekstra fan, mutlaka hiç olmamasından iyidir diye tahmin ediyorum, var mı deneyen hiç?
  • birşey olmaz arkadaşlar ya fan hiç çalışmasa bir de öyle düşünün, korkmayın 3k riski fat kasalarda sıfır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caladbolg -- 1 Haziran 2010; 21:26:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

bu sogutucu denen aletin hicbir ise yarayacagını sanmıyorum.cünkü makına arkasındakı delıklerden ıcındekı olusan sıcak havayı dısara atıyor bu cıhazı makınaya taktıgın anda ıcerdıkı sıcak hava dısarı cıkamaz ..

zaten korsan yapım bunlar sony nın resmı bır yapımı onerdıgı bır cıhaz degıl hıcbırı..

Bu fanlar sizin düşündüğünüz gibi çalışsaydı zaten işe yaramazdı ve üretilmelerinin anlamlarıda olmazdı Bu fanların özelliği vakumlu diğer anlamıyla 'Egsoz Fan' olmalarıdır. Bu tür fanlar cihaz içine hava vermek için değil, içerideki sıcak havayı hızlı şekilde vakumlayarak dışarı atmak içindir ki desktop pc kasalarından tutun laptop'lara kadar bir çok cihazda kullanılır ve önemli yer tutar soğutma için.

Ayrıca ürünün korsan olarak değerlendirilmeside yanlış. Sonuçta büyük markalar standart bir kosept üzerine ürünü çıkarır ve satar. İhtiyacı olan kullanıcılar içinde diğer firmalar modifikasyon üzerine yardımcı parçalar üretir bence PS3 içinde böyle bir soğutma sistemi orijinal bir fikir
    Bir çok yabancı sitede de PS3 kullanıcıları bu tür soğutucuların performansından memnun olduklarını belirtmişler.

Hem Slim hem Fat konsollar için aşağıda bir çok seçenek mevcut isterseniz inceleyebilirsiniz

http://www.dealextreme.com/products.dx/category.600

• bence de bu fanlar yararlı olur, ama kullanan kimse yok heralde forumda?
  • quote:

bence de bu fanlar yararlı olur, ama kullanan kimse yok heralde forumda?

kullanan kımseyı bulamazssın zaten hicbir ise yaramadıgını herkez biliyor eminim üstteki yazan arkadasta kullanmıyordur..

sony nın nerde gorulmus alın bu fanları kullanın makınanıza extra sogutma saglar dedıgı.

ama tabı kımsenın ısene karısmak gıbı bır lüksmüz yok alıp kullan ıstersen ..
  • iş görmez diyosunuz yani? Peki ne yapsak ki bu sıcak havalarda çõzüm olarak? Ayrıca istanbul dan bi arkadaşım bu sogutucuların aşırı gürültülü oldugunu söyledi...
  • Klima alınabilinir. Ben cihazı geçtimn, odam aşırı ısınıyor. Ps3 ve PC fena ısı yayıyor. PS3 ün ısısı tahta masanın altından bile hissediliyor. Slim 120Gb
  • klima var ama genel olarak evde balkon kapısı ve pencereler açılarak serinlik saglıyoruz, ev gayet serin ama cihaz ilk 10dk da başlıyor fan sesini yükseltmeye, git gide ses artıyor ve huzurla oyun oynayamıyorum...
  • bu konuyu görmüşken bende bir şey sorayım. Belki cihaz ekmeğini yedi artık gidiciyim diyor ama şuan ki sorun tekleme yok takılmada yok çalışıyor ama uçak gibi çalışıyor fan sesi yüksek çıkıyor. Varmı böyle bir sorunla karşılaşan . Cihaz 2007 üretimli Temmuz 2007 de aldığım 60 GB fat model NTSC . İçini açtırıp temizlemek mi lazım bu zımbırtıyı ?
  • quote:

klima var ama genel olarak evde balkon kapısı ve pencereler açılarak serinlik saglıyoruz, ev gayet serin ama cihaz ilk 10dk da başlıyor fan sesini yükseltmeye, git gide ses artıyor ve huzurla oyun oynayamıyorum...

aynısı bendede var sorun etme bunu ....
  • @isimsizpost 60 lık cihazlar problemli olabiliyo, bu havaları kaldıramaya bilir, o yüksek fan sesi bu havalarda tüm fat cihazlarda oluyo...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 2 Haziran 2010; 11:49:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caladbolg

birşey olmaz arkadaşlar ya fan hiç çalışmasa bir de öyle düşünün, korkmayın 3k riski fat kasalarda sıfır

Yanlış mı anladım? Hata riski fat kasalarda 0'mı? Sanırım şimdiye kadar sarı ışığı gören slim kasalardı değil mi? . Forumu araştırırsan hata görmüş, hatta 7 kere sarı ışık görmüş kişiler var. Git araştır gel.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.