Şimdi Ara

Ps3 slim 320gb CFW 3.55 21 oyunlu.Laptop takaslık.600 Tl (satıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forum resim yüklüyemeyi bilmiyorum.sahibindene ilan verdim orda resimler mevcuttur.daha ilan onaylanmadi.buyrun link.umarim görebiliyorsunuzdur.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-ps3-slim-320gb-cfwli-multimanli-20-oyunlu.laptop-takaslik-129832476/detay/

SATMA AMACIM ÜNİVERSİTE OKURKEN EVDE BOŞ DURMASIDIR.LAPTOP ALACAĞIM.O YÜZDEN  LAPTOP TAKASLI DA OLABİLİR.ÜSTÜNE PARA VEREREK ALICAM   TABİİ.LAPTOP TEKLİFLERİNİZİ MESAJ YOLUYLA GÖNDERİN LÜTFEN.FİYATLARI ARAŞTIRMAM LAZIM İ7  işlemci şart 
    600 TL NAKİT.İNDİRİM FELAN MALESEF YOKTUR.
    ZATEN FİYATI UCUZ HEMEN SATILACAKTIR
    BEŞİKTAŞ ABDİ İPEKÇİ YURDUNDAYIM.ÜRÜNÜ GELİP GÖREBİLİRSİNİZ.ÖNCELİKLİ ELDEN SATIŞ DÜŞÜNÜYORUM.İL DIŞINDAN İSTEYEN OLURSA TANIDIĞI VARSA GELİP ALABİLİR.EĞER GÜVENİRSE DE ÖNCELİKLİ HAVALE İLE GÖNDEREBİLİRİM
    ÜRÜN TEMİZ VE KUSURSUZDUR.KUTUSU dahil HERŞeYİ TAMDIR.BELGELERİYLE BERABER GÖNDERİLECEKTİR.
    PAKET İÇERİĞİ :; SLIM PS3 KONSOL 320 GB , SONY DUALSHOCK3 TİTREŞİMLİ WIRELESS KOL ,ALTIN UÇLU HDMI KABLO ,WİRELESS KOL ŞARJ KABLOSU,GÜÇ KABLOSU,MULTİMANDAN OYUN AÇMANIZ İÇİN ORJİNAL BLUERAY CD,SCART KABLOSU VE GİRİŞ BAŞLIĞI
    HEDİYEM: AXCESS TİTREŞİMLİ KABLOLU YEDEK KOL
    320 GB lik SLİM MODELDİR.05.02.2012 DE ALINMIŞTIR.1 YIL GEÇTİ AMA HALA SIFIR GİBİ.8 AY GİBİ SONY GARANTİSİ DEVAM EDİOR.ZATEN YEDEK KOLLA OYNADIM HEP.GÖZÜM GİBİ BAKTIM ORJİNAL KOLA :D.YEDEK KABLOLU KOLUDA VERİCEM
    KIRDIRILMIŞTIR.İÇİ KESİNLİKÇE AÇILMAMIŞ SADECE YAZILIMSAL VERSİYON  CFW 3.55 YÜKLENMİŞTİR.AYRICA İÇİNDE 21 ADET OYUNDA VARDIR İÇİNDE.DİREK TELEVİZYONA TAKIP OYNAYABİLİRSİNİZ.AYRICA HARİCİ HARDDİSKTENDE OYUN OYNAYABİLİRSİNİZ.MULTİMANLI VE FTP SERVER YUKLUDUR.BLACKBOX OYUNALARDA DAHİL BİLGİSAYARINIZA  İNTERNETTEN OYUN İNDİRİP İÇİNE BİLGİSAYARINIZDAN OYUNDA ATABİLİRSİNİZ
    İÇİNDEKİ OYUNLAR; 
      RED DEAD  REDEMTİON 
    GOD OF WAR 3, BATTLEFİELD 3, GRAND TURİSMO 5  ,GTA 4,   BLUR   ,ASSASİN CREED BROTHERHOOD,MORTAL KOMBAT, TEKKEN 6,.FİFA 12, FİFA STREET 3,BATMAN ARKAM ,CRYSİS 2  ,SPOTS CHAMPİON,  CALL OF BLACK OPS,CONAN,BRİNK,HEAVY RAİN,VİRTUA TENNİS 4,DEMON SOULS
    A L I C I S I N A        H A Y I R L I     O L S U N  !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YüzüğüKayıpFrodo -- 29 Haziran 2013; 17:58:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• özel mesaj attım
  • Pm cevaplandi

• Pm attım hocam.
  • Cevaplandı

• Konu güncel.Satışa devam

• almak için pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cevaplanmiştir.satişa devam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.