Şimdi Ara

PS3 slim 120 yerine fat 80 gb?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PS3 slim 120 gb yerine fat 80 gb alsam ne gibi eksiklikler yada sıkıntılar yaşarım

Kaç zamandır aklımı kemiriyo ikilem arasındayım yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler

• hiç bir eksği yok hdd dısında bana kalırsa slım kazulet gibi alet tusları falan cat cat ses cıkarıyor ama fatınkıler dokunmatık kasasının asaletide slıme bın basar
  • burdaki amacını yazarsan yorumlar alabılırsın

neden para sıkıntısımı yoksa fatlerin kırılma ihtimalimi sadece oylesinemi ps3unde sorunmu var

herkes en ust modeli almaya calısır ona sahipsen neden alt modellere yonelıyrsun??
  • söyle diyim size fat lar hakkında optik sürücüsü bozuluyormuş gibi bişeler duydum para konusunda tabiki fat benim için daha iyi daha 17 yaşındayım malum öğrenciyiz ama eğer slim çok çok daha iyiyse paraya kıyıp silim alabilirim .. size danışıyorum
  • 80 Gb alacağınız fat kasada çift lens kullanıyordur (eski model alacağınzı zannetmiyorum zaten sıfır olarakta bulmanız çok zor olur). Bu durumda okuyucu problemi yaşayacağınızı düşünmüyorum. Tabiki elektronik alet herşey olabilir. Bende 80Gb fat kullanıyorum gayet memnunum fakat yeni alacağınıza göre en son çıkan modeli almak daha mantıklı bana göre o yüzden slim tercih etmeniz yerinde olur.
  • slim al.arada sırada mısır patlıyomuş gibi ses çıkıyo ama performansı gayet iyi.ayrıca netten bakarsan slim iin daha az elektirik tüketmesi vb
  • Alcaksan slim al bencede.Bende 250 gblık slim kullanıyorum gayet memnunum.Çıtlama sesi okadar önemli bişey değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _HollowMan_ -- 28 Mayıs 2010; 18:56:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık ps3 slim 40 gb + 2 oyun
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eskiler her zaman iyidir merak etme. zamanında fat aldım sadece lensi bozdum 1 kere başka hiçbir sorun yaşamadım. 80derece sıcaklıkta bile çatır çatır çalışıyo valla
  • 24 saat durmadan çalışıp da arıza yapmayan bir 80 GB ilk üretim FAT var, slim mlim yalan
  • beyler fiyat olarak arada 150-200 tl var sizce bu fiyata değer mi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxbit54 -- 29 Mayıs 2010; 19:04:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxbit54

beyler fiyat olarak arada 150-200 tl var sizce bu fiyata değer mi...

Sen bilirsin ben olsam Slim alırdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.