Bildirim
PS3 SIXAXIS KOL LAZIM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
-
Walla ben GG den aldım!
Yanlış hatırlamıyorsam 99 TL. idi!
Gayetde memnunum!
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Arkadaşım üç beş kuruş fazla ver Sony Mağazadan al. Oyun falan alınıyorda gitti'den kol riskli . Üç gün sonra bu kol sahte mi diye mesaj atarsın.
Orada duruyordun yalnızca çığlıklar atarak,Kimsenin seni dinlemediğinden korkarak, En çok boş teneke kutunun tangırdadığını söylerler, Kendi sesin rahatlatıyor olmalı seni ,Yalnızca duymak istediklerini duyuyor,Ve yalnızca duymuş olduklarını biliyorsun,Sen,sen boğazına kadar trajediye gömülmüşsün ,Dünyayı kurtarmak niyetindesin, Kimse aldırmıyordu bu söylediklerime...IzdıraP
Dostum sesin kaybolmadan önce, Bir kişinin eğlencesi diğerinin cehennemidir, Bu dönem insanların ruhlarını sınamak için gönderildi... -
Darty'de vs var veyahut netten alacaksan morfareye bak veya varmı bilmiyorum hızlıal'a bak. _____________________________ -
-
elektronik mağazaların ve sony mağazalarının hepsinde var
_____________________________ -
elektroworld de var baya vardı hemde yanlış hatırlamıyorsam 79ytl idi _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler