Şimdi Ara

PS3 Save Dosyası Atılması CD ile Olurmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdslr bunu basaran oldumu yada denetyen ? ben yapmadım ..illa dış bellek mi gerekiyor ?

• Dizin oluşturman lazım

cd veya bellek farketmez save dosyasını görmesini istiyorsan PS3'ün

PS3\GAME\SAVEDATA şeklinde bir dizin oluşturup save dosyanıda SAVEDATA klasörünün altına koyucaksın save dosyanı dediğimizde "ULUSxxxx" , "ULESxxxx" (x yerinde rakamlar olur) veya buna benzer isimdeki klasördür genellikle dediğim şekilde dizin yaratıp yazdırırsan PS3'e okutursun

Müzik için ; PS3\MUSIC\

Video için ; PS3\VIDEO\

şeklinde dizinler yaratıp video müzik koyarsan PS3'e okutabilirsin disk veya harici medyadan, haydi bakalım kal sağlıcakla yeni sorular bekliyorum senden haftaya test yapıcam yalnız şu sansür olayını iyi çalış o konuda baya zorlanmıştık kal sağlıcakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPYdir -- 1 Temmuz 2007; 15:57:20 >
  • spydir dostum tsk...sana bi soru daha bunları mesala ps3 klasörü yapıp hepsini klasörün içinde dizin haline getiriyoruz dimi ? bu arada istersen motorstorm veya resitancede online kapışırız
  • PS3 klasörü yaptın birtane içine GAME klasörü yaratıcaksın onunda içine SAVEDATA onunda içine save dosyanı koyucaksın

quote:

"save dosyanı dediğimizde "ULUSxxxx" , "ULESxxxx" (x yerinde rakamlar olur) veya buna benzer isimdeki klasördür "

dediğim şekilde, MUSIC ve VIDEO klasörleride yine PS3 klasörünün içinde olucak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.