Şimdi Ara

PS3 satsam sizce ne kadar eder?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS3 Slim 320 GB (data kodu 2B - kırılmıyor)
    2 orijinal Sony Kontroller
    3 orijinal oyun (Pes 2013 / Far Cry 3 / Red Dead Redemption)

Makinanın hiçbirşeyi yok hatta toplasanız 3-4 ay anca oynamışımdır tertemiz yani oyunları PC de oynuyorum zaten birde para lazım o yüzden satıyorum.
    Yakınımda alan dükkanlar var onlara sorucam sizce ne kadar eder birde elden mi satsam daha iyidir dükkanlara mı?

• Valla elden mi dükkandan mı bilinmez ama 700 rahat satarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BaBoFaTaL11 kullanıcısına yanıt
    hayal görüyorsun galiba 700 o makine için çok büyük para
  • 3 ay once Ps3 320 gb + Orjınal Kol 16 adet oyun , 850 tl ye verdim dogrumu yaptım bılmıorum ama ıcım gıttı verırken paraya sıkısmıstım :( :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POLİTHALES -- 6 Haziran 2014; 17:20:56 >
  • Sıfırları şuan 599 tl.
    Ordan yola çık dostum
  • Hayal falan etmiyorum benim arkadaş iki kolu 20 oyunlu sıfır ps3ü 2.5 milyara sattı

• 2.5 milyarmı ?

Orjinal 3.55 Ofw ve şuanda en son sürüm 4.55 cfw rogero + son sürüm multiman yüklü 60 externalde oyun (son oyunlar dahil = splinter cell blacklist-metal gear,puppeeteer-cod:ghost vs vs) 2 kol ve makinada far cry 3 ünden tutunda nereye kadar ararsanız var.

Ne kadar eder sizce ?
    Psn den de banlı DEĞİL. toplam 70 oyun rahat var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    5 ay önce açıldı
    Bu pc ne kadar eder?
    7 yıl önce açıldı
    Laptopum ne kadar eder?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sıfırı kaç para ki o makine 700 etsin. Malı öldürmeyelim ama hakkı neyse onu verelim gençlik.
    Millet ps 4 ün sıfırını 1250 den aldı. PS3 e uçuk kaçık rakamlar vermek ne kadar doğru ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiLaLo

2.5 milyarmı ?

Orjinal 3.55 Ofw ve şuanda en son sürüm 4.55 cfw rogero + son sürüm multiman yüklü 60 externalde oyun (son oyunlar dahil = splinter cell blacklist-metal gear,puppeeteer-cod:ghost vs vs) 2 kol ve makinada far cry 3 ünden tutunda nereye kadar ararsanız var.

Ne kadar eder sizce ?

O da 10bin eder arkadaşa göre.

• max 600tl
  • 400 TL den satarsan öp başına koy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciclista

quote:

2.5 milyarmı ?

Ne kadar eder sizce ?

O da 10bin eder arkadaşa göre.

ya arkadaşlar işin espirisiydi o :D

ya benim sizden bi ricam olacak psn e girip online oynamak istiyorum ama beceremedim bi türlü.
    Online bağlanmaya çalışıyorum tılgın marka modem var internet bağlantısını gerçekleştirdim ama upnp failed hatası alıyorum bi tek, oda önemlimi bilmiyorum. POrt olarak sadece bilmediğim için sadece 3074 tcp/udp açtım ve internetten port denemesinde ok aldım. Denememi Dead Nation rod de yapdım ama ne player görebildim nede oyuna. istatistiklere baktığımda öldürülen zombileri vs görebiliyorum. Yani dataları refreshliyorum bağlantı var ama BİR yerde sanki eksiklik var.

RDR denedim ve bugün okuduğum üzere sunucu kapanmış :D
    ondada online a tıkladığımda bi patch yükledi ve bekle allah bekle ki oyuna girsin. Girmedi çıktım bende, meğer kapanmış.

Yardımcı olabiliecek herhangi bir arkadaş varsa bana ya buradan yada cepten ulaşıp bu konuyu izah etmesini rica edecem. Beni çaldırabilir ben dönüş yaparım.

psn : ZuulCorte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiLaLo -- 9 Haziran 2014; 14:46:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BaBoFaTaL11

Hayal falan etmiyorum benim arkadaş iki kolu 20 oyunlu sıfır ps3ü 2.5 milyara sattı

Naptı naptı?
  • LiLaLo kullanıcısına yanıt
    Benden sana tavsiye, cep no'yu herkesin açıkça görebileceği şekilde paylaşma
  • Hahaha. ok

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgesin01

Benden sana tavsiye, cep no'yu herkesin açıkça görebileceği şekilde paylaşma

İşlem tamam

• LiLaLo kullanıcısına yanıt
    Markete falan giriyor ama oyunları çevrimiçi oynayamıyorsun öyle mi?
    bende de aynı muhabbet vardı dmz falan yapmıştım yine de olmamıştı ya da beceremedim en sonunda modemi değiştirdim konsollarla uyumlu bir modem aldım çatır çutur oynuyor artık.

• Ben 9 tane oyun, tek joystick işyerinden arkadaşıma 400 TL den verdim.
    Sen biraz daha fazlasına satabilirsin.Benimki hatır işi oldu biraz.
  • quote:

bende de aynı muhabbet vardı dmz falan yapmıştım yine de olmamıştı ya da beceremedim en sonunda modemi değiştirdim konsollarla uyumlu bir modem aldım çatır çutur oynuyor artık.

Durumum aynen öyle kardeşim.. Benim Modem değiştirme gibi bi şansım yok
    Dsmart ile ortak kullanıyorum. Tılgın marka Modem

• quote:

quote:

Durumum aynen öyle kardeşim.. Benim Modem değiştirme gibi bi şansım yok
    Dsmart ile ortak kullanıyorum. Tılgın marka Modem

Büyük olasılıkla modem sıkıntılı o zaman muhtemelen firewall'u falan engel oluyor.Değiştirmenin bir yolunu bulman lazım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.