Şimdi Ara

PS3 satışları Japonya'da inişe geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12 Ekim ile sona eren haftada, Japon donanım satışlarında PS3'ün düşüş gösterdiği görülüyor. Geçtiğimiz haftaki 7232 ünitelik satıştan sonra, bu hafta PS3 satışları 5734 üniteye geriledi. Media Create'in bildirdiğine göre; sırasıyla Xbox 360, 7763 ve PS2 de 6982 ünite satarak PS3'ü geride bıraktılar.

Zirveye baktığımızda ise Nintendo DS, 31.914 üniteyle ilk sırada yer aldı. Sony'in el konsolu PSP, 23.901 ile ikinci sırada yer alırken diğer Nintendo konsolu olan Wii, 22.877 ünitelik bir satış gerçekleştirdi.

www.merlininkazani.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 21 Ekim 2008; 23:48:58 >

• Sony yine kendi evinde gol yemiş...Yazıkk..
  • Biz buna ekonomik kriz diyoruz,dünya sarsılıyor bakmayın daha bizim ülkemizin etkilenmediğine
  • Efsane PS2'ye bak yahu hala deli gibi satıyor
  • şimdi bazısına çok dogru bazısına çok saçma gelcek ama hacklenmiş bir konsol yani korsan oyunu olan bir konsol(xbox360) gerek donanımda GEREKSE OYUN satışlarında ps3 ü geçiyorsa ps3 başarısız olmuş demektir herneyse sony ye geçmiş olsun makineyi o kadar güvenli yaptın 10 yıllık ömür biçtin geleceğin makinesi dedin ama bugünü düşünmedim herkese hd ready tv şart koştun orijinal oyun şart koştun işte böle oldu YAŞASIN XBOX360
  • Olması gereken geçte olsa olmuş, sonunda...
  • Çıkar o merak etmeyin No Panic
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kolpa.

böyle net rakam veren yurtdışı istatistiklerine inanmayın. külliyen kolpa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F0NDiP -- 17 Ekim 2008; 22:34:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: F0NDiP

kolpa.

böyle net rakam veren yurtdışı istatistiklerine inanmayın. külliyen kolpa.

Xbox360, Ps3 ü geçtiyse geçti ne olmuş Bu kadar kasmayın konsolcu dostlar
  • kim ne derse desin MS bu işi iyi yapıyor.
    artık kopya çalıştırdığı için mi
    live den dolayı mı
    konsol fiyatlarının ucuzlığundan mı bilinmez insanlar artık xbox ı tercih ediyor.
    bu gidişle MS el konsolu çıkarıp PSP yi de bide orda solllar.
    ne diyelim sony yöneticilerinin başarılarının devamını diliyorum
  • PS2 ve PSP varken...SONY'e hiç bişi olmaz
  • arkadaslar bu arada konunun içine limon sıkıyor gibi olacak ama kusura bakmayın.
    bu milletteki özellikle japonyadaki insanların DS sevdasını anlayabilmiş değilim.
    sizce nedir bu aleti bu kadar sattıran.valla merak ettim ekstradan harcıyacak para olsa gidip alıcam bi DS
    oyun desen psp daha iyi gibi duruyor mobil internet müzik video desen itouch var daha pratik olarak
  • İnişe geçmesi çok doğal .Almak üzere olanların çoğu LBP bundle pack bekliyor.Bu istatistikleri verenler LBP gelince bir daha baksın neler oluyor.Resistance 2 ile nereye gidiyor .Killzone 2 ile neler oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathmania -- 18 Ekim 2008; 0:36:14 >
  • Bu hafta Jponyada Xbox360'in Ps3'den fazla satmasi 5'ci haftasina girmistir...sadece 1 haftalik degildir bu! Asil dikkat edilecek husus bu bence.
    Arada buyuk farklar yok...1000-2000 farkla Xbox360 önde bu Xbox360 daha iyi satiyor anlamina geldigini dusunmuyorum, sadece Ps3'un Japonya'da bile bir Xbox360 yarindan daha dusuge dustugudur! Hele bu hafta...Ps3, bir Ps2 kadar bile satis yapamamistir.

MGO-S'ye biraz katiliyorum,
    Bazi oyunlar Ps3 satislarini hafif yukari ceker...sonra yine duser. Hep iyi satis yapabilmesi icin devamli guzel exklusivlerin cikmasi sart! Tek-tuk 3-5 taneyle bu jenerasyon gecirilmez dusuncesindeyim.
  • Sony Ps2 ve Psp de de aşağı yukarı aynı stratejileri izledi. Yakından takip edenler hatırlar Psp çıktığında uzun süre başarısızmış gibi lanse edildi . Ps3 tekinden çok daha sert şekilde sonynin üstüne gidildi.Dalga geçildi.Bugün gelinen nokta açık psp satışları artarak devam ediyor.Aynı tür tartışmalar Ps2 içinde yaşanmıştı ama hala yok satıyor.Ondan sonra piyasaya giren daha güçlü xbox Ps2 den çok önce öldü gitti . Aynı şeylerin bu jenerasyondada yaşanacağını düşünüyorum.Sony kuvvetli kozlarını henüz oynamadı.Kozdan kastım oyun değil. İlerleyen zamanda Ps2 dekine benzer fiyatların ortaya çıkması neleri değiştrecek göreceğiz.Düşen fiyat + kopya oynayabilme imkanı geldiğinde.Ps2 alan 120 milyon kullanıcının Ps3 almaması için hiç bir sebep yok.
  • Merak etmeyin 2009 PS3'un yili ola"CAK". 360'i silip supure"CEK".

Ama butun bunlar hep onumuzdeki sene ola"CAK".
  • Metal Gear Solid 4 çıktığı zaman nasıl satışlar patladıysa.Resident Evil vs... gibi oyunlar geldikçe satış rakamları çok daha fazla yükselecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 18 Ekim 2008; 15:15:08 >
  • OLACAĞI BUYDU OYUNLAR PAHALI İNSANLAR OYUN ALIMINDA ZORLANIYO BİDE PS3 ALDINMI BİTMİYOKİ OLAY BİDE PLAZMA FALAN ALMAN GEREKYO MASRAFLI Bİ KANİ YANI KISACASI BİDE SUREKLI OYUNLAR CIKIYO COGU İNSAN OYULARIN FİYATLARININ DUSMESİNİ BEKLİYO. BEN PS3 UCUZA ALDIM SEVİNDİM İLK BAŞTA AMA URAŞMASI GERÇEKTEN COK ZOR BU KADAR MASRAF ACAGINI DUSUNMEDİM HİÇ
  • quote:

Orjinalden alıntı: MGO-S

Sony Ps2 ve Psp de de aşağı yukarı aynı stratejileri izledi. Yakından takip edenler hatırlar Psp çıktığında uzun süre başarısızmış gibi lanse edildi . Ps3 tekinden çok daha sert şekilde sonynin üstüne gidildi.Dalga geçildi.Bugün gelinen nokta açık psp satışları artarak devam ediyor.Aynı tür tartışmalar Ps2 içinde yaşanmıştı ama hala yok satıyor.Ondan sonra piyasaya giren daha güçlü xbox Ps2 den çok önce öldü gitti . Aynı şeylerin bu jenerasyondada yaşanacağını düşünüyorum.Sony kuvvetli kozlarını henüz oynamadı.Kozdan kastım oyun değil. İlerleyen zamanda Ps2 dekine benzer fiyatların ortaya çıkması neleri değiştrecek göreceğiz.Düşen fiyat + kopya oynayabilme imkanı geldiğinde.Ps2 alan 120 milyon kullanıcının Ps3 almaması için hiç bir sebep yok.

Sonuna kadar katılıyorum dostum sana.

• quote:

Orjinalden alıntı: goksukara

PS2 ve PSP varken...SONY'e hiç bişi olmaz

+1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.