Şimdi Ara

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.490
Cevap
40
Favori
477.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AbaraiRenji

    quote:

    Orijinalden alıntı: the reaper

    oha oyuna bişey oldu. adamlar sahanın dışına uçuşmaya başladı sadece top kaldı sahada :P sizin başınıza geldi mi süper bişey. konaminin yarım yamalak işleri işte. transfer limitinin kalkma saati de öyle bişey, çözülecek bi durum değil, saat geçtiği halde kota kalkmıyor, yazılımsal bir sorun yani, saat ayarlarınızda bir sorun yok.

    her mesajımda olduğu gibi bunda da sorayım ve yine kimse bilemesin :) oyun esnasında takımı daha ofansif veya defansif yapma özelliği kalktı mı? hani şu sol ve sağ alt köşelerde çıkan ofans-defans göstergesinden bahsediyorum.

    Var ustam, Select tuşuna basılı tutarken R1 R2 biri arttırıp bir diğeri düşürüyor şimdi tam hatırlamıyorum denersin.

    dostum teşekkür ederim ilgilendiğin için yalnız 2012'de öyleydi de bunda deniyorum yemiyor, başka bir yöntemi mi var yoksa ben bir ayarı mı etkinleştirmedim onu kestiremiyorum. 2013'te select+R1 veya select+R2 yi deneyip yapabilen var mı onu soruyorum.
  • Select r1 r2 oluyor arkdsm ben yapiorum. Bu arada musbaka saatleri atyrm 12 ise bizm saate gore 1de baslio. Sanirim transfer saatide bu sekilde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ganyan78

    pesdatabase sitesinden baktım henüz Messi'yi alabilen kimse yok ama C.Ronaldo'yu 2 kişi almış.herhalde bütün takımı sattı alabilmek için

    Ronaldoyu alanda bana denk geldi sanırım. Kadroya bir baktım ronaldo,villa,stankoviç aklına kim gelirse var. default kadroma dalga geçer gibi 5 attı :( Böyle eşleştirme nasıl oldu ki. Adamın puanı 902 benim 192
  • Selam arkadaşlar,

    Oyun 2 gün önce elime ulaştı.İlk izlenimlerimi paylaşayım;

    Adamların kontratları bitmeden satmaya kalkınca para alamıyorsunuz.Bedavaya gidiyorlar.Bir yandan daha gerçekçi olmuş ama diğer yandan takım gelişimini yavaşlatıyor.

    Çeşitli lakaplar kazanıyorsun,bir de başta seçiyorsun ama çömez olarak gözükmeye devam ediyorsun.Benim mi yanlışım var?

    Herkesin belirttiği gibi para yazılıyor ama gözükmüyor sonra açınca bir bakıyorsunuz gelmiş hesaba...Ayrıca oyun gerçekçi olsun diye daha yavaş sanki...Ya da default adamlardan dolayı su altındaymış gibi, bir dağınıklık mevcut sanki....

    İlk başta biraz para kazandım 4-4.5€ kadar...Geçen seneden bilen bilir Riviere'i aldım...Daha sonra Moneuet-Paquet ve S.Diarra'yı aldım.Kaleye Victor,orta sahaya dandik bir adam defansa da Planus'u aldım.Yedekler altsınırdaydı.İleri oyuncularım bir kaç maç formsuz gelince ve arka arkaya maç kaybedince sinirlenip sıfırladım...Şimdi para kasmak için default kadronun kontratlar bitene kadar oynayacağım...Önemli uyarı:Kadronuzu hep geniş tutun,geçen sene gibi altsınır yedekle oynarsanız patlarsınız.Default'ta olsa yedekler dursun.

    Genel olarak Pes 2013'ü bir serinin devamı değilde sanki bambaşka yeni bir oyun olarak çıkartmış konami....Şu an için notum 10/4...Tabii güncellemeler geldikçe oyuna ısındıkça,alıştıkça bu puanın yükseleceği kesin...
  • Herkese Slmlar,

    PES 2013te herkesin belirttiği gibi problemler ve saçmalıklar var. Ancak oyun PES 2012den çok daha iyi durumda. Oyunun ve online modun ban göre saçmalıkları ve iyi yönleri:
    SAÇMALIKLARI:
    - Bir oyuncu sözleşmesi bittiğinde satılmak istendiğinde Transfer bedeli sınıra ulaştıysa satılamıyor. Bu çok saçma istediğim zaman alamıyor olabilirim ama satabilmem doğal olmalı. Bir kişi sattığından tekrar satışa çıkış süresi beklemeden herhangibiri alabilmeli bence.
    - Kaleciler kötü. Çok gol atıpta zevk alanlardansanız kaleciler iyi diyebilirsiniz. Ama bence çok kötü
    - Grafikler çok çok zayıf.
    - Online modda para mevzusu çok saçma oyun ne yaptığını bilmiyor bence. Çünkü dün 2 oyuncu için param yetmediği için sözleşme yenileyememiştim. 1 maç yaptıktan sonra sözleşmelerinin yenilendiğini gördüm. Yanılmıyorsam hesabımdaki para yetmeyecekti ama sözleşmeler yenilendi.
    İYİ YÖNLERİ:
    - Oyunun defansif karakteri daha iyi. Daha önce 2012 de Piatti gibi oyuncuyu alıp tüm defansı geçip gol atmak kolaydı. Şimdi ise kıvraklığın bir sınırı var. defansif müdahaleler daha iyi.
    - Oyun bütünüyle takım oyunu gibi . Sol kanat-Sağkanat-Forvet kafasına göre takılmıyor. Bir bütünlük var gibi geldi bana.
    - Ara pas zorlaşmış. Ben çok ara pas kullanan bir oyuncu olmama rağmen zorlaşması iyi olmuş. Daha gerçekçi
    - Kanattan yerden veya havadan ortalar mutlaka forvet oyuncusuna gitmiyor. Çoğunlukla defans araya giriyor. Oyunun zorlaşması oyuncuyu daha farklı şeylere düşünmesini sağlıyor. Bu güzel.
    - Oyuncuların form durumları maç maç farklılık göstermesi çok iyi. Geçen seneki gibi bir hafta eto diğer hafta villayı al bütün sezon bi döngüde oyna gitsin olmaması çok iyi.
    - Benzer güçleri karşılaştırıyor olması güzel olmuş. Arada bir dolu kadrolar gelsede bu takımları yenmenin çok zor olmadığını düşünüyorum. Ki çokta yendim.

    Genel olarak geliştirilmesi gereken yönler olsada şimdilik PES 2013 oldukça başarılı...
  • Hatalar düzeltilirse oml zevki artacak ama hala devam ediyor konami fifadan erken cikarmak icin sanirim aceleye getirmis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sizinle biraz olumlu olumsuz önbilgilerimi paylaşıyım arkadaşlar fikirlerinizide bekliyorum.

    1- oyunda gol atmak yada şöyle söyliyim şut çekmek daha kolaylaşmış sanki.
    2-online çok bug olmasına rağmen oyuncular daha 3 gününde tavan yapmış
    3-buglar yüzünden çekilmez halde ne aldığın para nede sözleşme yenilediğin adamın yenilendi bilgisi gelmiyor.
    4- standart kadro ile hiç kimse takviye etmeden 12 maçta 2 maglubiyet 2 beraberlik 8 galibiyet aldım iyi oran
    5- mypes uygulaması varmı bilmiyorum ama faydalanamıyorum şu anda.
    6-oyunu playstaiona taktıktan oyun açılışında sonra güncellenecek bilgileriniz var diye uyarı verip yerini göstererek yönlendirdi bilgi altında veri güncelleme diye bir bölümde olduğunu söyledi. bunuda yaptım ilk olduğu için yaklaşık 40 dakikada güncellenecek veriyi indirdi 54kb gibi bir indirme hızı ile. ve ana lig online menüsü futbol yaşam sekmesi altında belirdi.Bu şekilde yeni kullanıcı oluşturarak takımımı kurdum.
    7- takımdaki oyunculara baktığım zaman geçtiğimiz senelere göre daha iyi oyuncular kullanmışlar hız değerleri daha yüksek ilk dikkatimi çekenler arasında.
    8- Hemen bir müsabakaya girip turnuvaya katılıyım dediğimde oynanabilir. diye belirtilen salonları tıkladığızda max. 800 kullanıcı limiti konulmuş. Bu 450 de iken bile girmek istediğimizde geçersiz ver güncelleme için( bilgi altında) diyerek uyarı verip odaya sokmadı beni bu sıkıntı on tane quick maç yapacağımıza 3 turnuvada daha çok maç yapıp para kazanabiliriz. ama faydalanamadım bu hatayı alan başka arkadaş varmı.
    9- Şu anda sadece quick maç yapabiliyorum. oyundaki kurallar ve ana fikir 2012 fazla aratmıyor.
    10- faullerde artık dikkatli olmamız gerekiyor topu kaparken yapılan faullerede artık sarı kart verilmeye başlanmışlar.
    11- son adamlarda hiç affetmiyor direk kırmızı kart çıkarması güzel olmuş.
    12-futbolcuların alına bilinirliği sınırlanması ve saatlerin bizlerle uyuşmaması kötü.
    13- daha 3 günlük bir server ike ronaldolar 24 M yapması futbolcuların kısa sürede tavan olmasına sebeb vermiş.
    14- hile olayını çözdülermi bilmiyorum 0-0 olan bir maçta bağlantı kesildi. ve maç sonunda karşı tarafın interneti kapatması sonucu maçı siz kazandınız gibi bir ibare geldi. normal galibiyet parasının hepsini değil az bir rakam yani 500.000 yerine 200.000 gibi para verip ama galibiyet puanını direk yansıtması aklıma bunu getirdi.
    15- köşeye inip orta yapıp gol atma olayı zorlaşmış
    16-futbolcuların dün transfer yasağı olduğu dönemde grafikleri yeşil yatay yani normal olarak fixlenmişti daha sonra tranfer açıldığında inişli çıkışlı herkesin farklı oldu
    17- artık bir futbolcu 4 gün çıkışta 1 hafta düşüşte olma olayı kaldırılmış.
    18- Ben kendi stratejimde devam edeceğim çünkü bugune kadar online lig açılır açılmaz başlamadım şimdide 3 4 gün gecikmeli oldu daha önceleri 3 4 ay geçerek alırdım öküzü alan dereyi geçerdi bizde yardırarak kadro kurardık. şimdide aynı stratejide güçleri standart oyuncularla bilek modda para kazanıp teker teker yıldızları almayı düşünüyorum.
    19-bugların en kütüsü transfer dönemi açıkken beni korkuttu çünkü 6 M param ile de yong tu sanırım futbolcuyu satın aldım param alındı kasadan düştü ama futbolcu kadroma dahil olmadı o yüzden riskli geliyor bu dönemde oyuncu almak.
    20-futbolcuların sözleşmeleri yenilediğiniz zaman mesela 10 maç pes 2013 serverde bağlantı hatası oluştu diye bir hata veriyor geri çıkıp menüden oyuncu listesine girdiğinizde futbolcu ile sözleşme uzadığını görebiliyorsunuz.
    21-yeni aldığınız değerleri iyi ama futbolundan hoşlanmadığınız oyuncuları 1 maç oynattınız satmak istediniz yine aynı hatayı veriyor pes 2013 server bağlantı hatası ve futbolcuyu bedelsiz göndermede yapamıyorsunuz yeni aldığınız oyuncu ise
    23-oyunun standart oyuncularını yada transfer ettiğiniz 3 4 maçı kalmış oyuncuyu gönderirken böyle bir hata yok.

    Evet arkadaşlar hakkınızı helal edin biraz uzun oldu ama bahsettiğim sorunların benzerini yaşayan yada anlattığım yönlerden başka artıları keşfeden arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim oyun türkçe bendeki dil desteği vardı sanırım 6 dil türkçeyi seçerek giriş yaptım oyundamı sorun var anlamadım geçersiz veri demesi ve müsabakada turnuvaya girerken bu hatayı vermesi biraz canımı sıktı bilgi paylaştıkça güzeldir Saygılarımla Donanimhaber sevgili dostlar.


  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nemoson

    Hatalar düzeltilirse oml zevki artacak ama hala devam ediyor konami fifadan erken cikarmak icin sanirim aceleye getirmis

    Hayır yani bu kadar hatalı bir server oluşturuyorsun bitmemiş ve buglar var neden hemen çıkarıyorsunki test et dene insanlar böyle takılmasın bilmem katılırmızınız ama pes farklı birşeydir. Kusura bakmayın hastalıkta denilebilinir. tutulduğun zaman bırakamıyorsun hele online ise bu macı kazandım dur bitane daha 1 tane daha dün gece 5 te yattım sabah 8 de işe geldim. bilmiyorum bana katılan olurmu ama gerçekten bir çok arkadaşımdanda bunu duydum simdi insanlar böyle uğraşırken oyuncuyu zamanını ayırıp alıp sonra kadrona katamaman aldığın paraların gitmesi gerçek hayatta birisi sana hakaret etse böyle zoruna gider. Pes hangi oyunu çıkarırsa çıkarsın iddalıyım bir süre sonra seviliyor. insanlar alışıyor ama bu kadar hataların olmasıda verdiğim zamana yazık dedirtesi geliyor. BU arada arkadaşa katılıyorum grafikler daha ii olabilirdi bariz olarak 2012 üzerine çıkmış ama görsellikte malesef fifa diyorum. Eklemeden yapamacağım jim baglin de sanki kaset gibi 2012 2013 aktarmışlar buda hoşuma gitmedi değişiklikler yapmaları gerekirde bende oyunda standart kalan yön olarak bunu söyleyebilirim saygılar.
  • oml benim pes'e para verme sebebim desem yeridir, evde sadece onu oynuyorum.

    şu anda bu halde olması çok can sıkıcı gerçekten.

    oyuncuların transferleri dün neredeyse tüm gün kapalı kaldı ki, bu oyunun olayı para biriktirip transfer yapmak.

    her şeye rağmen dün epey oynadım, bağlantı izin verdiği müddetçe.

    ben en baştan uçuk kaçık adamlar almaktansa kadroyu yavaş yavaş kurmaktan yanayım.
    şu anda ilk 11'imin tamamı 70-73 arası adamlardan oluşuyor, kalecim 75'lik sadece.

    default kaleciler çok çok kötü, oyunun tadını kaçıracak kadar kötü hatta, bu yüzden kaleciyi en baştan değiştirip 75'lik kaleci aldım.
    gerisini de yavaş yavaş oturtuyorum.

    takımdaki çoğu oyuncuyu hiç tanımıyorum aslında.

    dos - selçuk şahin
    gö- kevin nolan

    bu ikisi dışında hiçbirini gerçekte izlemedim oyuncuların :)

    umarım sorunlar hallolursa daha keyifli olacak, şu haliyle dahi bırakamıyor insan.
  • Orijinalden alıntı: mertcik

    Bende sizinle biraz olumlu olumsuz önbilgilerimi paylaşıyım arkadaşlar fikirlerinizide bekliyorum.

    5- mypes uygulaması varmı bilmiyorum ama faydalanamıyorum şu anda.
    mypes uygulaması güncellemeden sorna olacakmış
  • ivangennaroyu sonuna kadar katılıyorum. Benim mantığıma göre tüm parayı 2-3 oyuncuya yatırıpta diğerlerini default oyuncularla devam etmek yanlış . PES 2012de bu şekilde maç kazanmak kolayken PES 2013te çok zor. Bu şekilde kadro yapan çok kişiyi aşağıdaki kadromla yendim. yaklaşık 45 maçta 6 mağlubiyet 8 beraberlik aldım. 2 mağlubiyette bağlantı kopması sebebiyle. Kadrom aşağıdaki gibi şimdilik iyi. Orta sahayı çok güçlü oyuncuları ve en iyi oyuncuları doldurdum. 3üde 2 yönlü oyuncular 4-3-3 oynuyorum.

    Pzisyon - oyuncu - derece - ücret - yorum
    KLC- Milton Raphael - 72 - 1.865 Euro - Bu paraya iyi
    SLB - Duarte - 73 - 2.145 Euro - Normal Kalitede
    STP - Mujanikov - 71 - 1.560 Euro - SGB te olabildiği için alternatif olarak iyi
    STP - Hübschman - 70 - 840 Euro - PES 2012dede yedekti bende. Her zaman güvenirim Zaten bedavadan biraz pahalı
    SGB - Tç Micola - 72 - 1.075 Euro - PES 2012dede yedekti bende. Her zaman güvenirim Zaten bedavadan biraz pahalı
    GÖ - Karacan - 75 - 2.865 Euro - Normal Kalitede
    GÖ - Carlos Martins - 79 - 3.040 Euro - PES 2012dede yedekti bende. Her zaman güvenirim.
    GÖ - Schürle - 77 - 2.520 Euro - PES 2012dede yedekti bende. Her zaman güvenirim.SF OOS de olabilir.
    GF - Ucheku - 72 - 1.175 Euro- İdare eder. Fiyatına göre tabiiki. Ama ben en kısa sürede değiştircem kalite olarak daha iyisi lazım bana
    GF - Borini - 72 - 2.125 Euro - Oldukça iyi tavsiye ederim.
    SF - Defoe - 71 - 1.820 Euro - PES 2012dede yedekti bende. Her zaman güvenirim.

    Yedek olarak
    GÖ-GF-SF-OOS- Zeca - 67 - 870 Euro - Bu fiyata çok çok iyi.
    GÖ-GF-SF-OOS - Bekmann - 66 - 795 Euro - Bu fiyata çok çok iyi

    Sizde ucuz ama önerilerinizi paylaşırmısınız?
  • Dün gosso lolo ve mvila yi aldım üçünde mükemmel herkese tavsiye ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden alıntı: ganyan78

    Orijinalden alıntı: mertcik

    Bende sizinle biraz olumlu olumsuz önbilgilerimi paylaşıyım arkadaşlar fikirlerinizide bekliyorum.

    5- mypes uygulaması varmı bilmiyorum ama faydalanamıyorum şu anda.
    mypes uygulaması güncellemeden sorna olacakmış

    saol dostum teşekkurler bilgi için ozaman daha hızlı gelişir takımlar saygılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scelen

    ivangennaroyu sonuna kadar katılıyorum. Benim mantığıma göre tüm parayı 2-3 oyuncuya yatırıpta diğerlerini default oyuncularla devam etmek yanlış . PES 2012de bu şekilde maç kazanmak kolayken PES 2013te çok zor. Bu şekilde kadro yapan çok kişiyi aşağıdaki kadromla yendim. yaklaşık 45 maçta 6 mağlubiyet 8 beraberlik aldım. 2 mağlubiyette bağlantı kopması sebebiyle. Kadrom aşağıdaki gibi şimdilik iyi. Orta sahayı çok güçlü oyuncuları ve en iyi oyuncuları doldurdum. 3üde 2 yönlü oyuncular 4-3-3 oynuyorum.

    Pzisyon - oyuncu - derece - ücret - yorum
    KLC- Milton Raphael - 72 - 1.865 Euro - Bu paraya iyi
    SLB - Duarte - 73 - 2.145 Euro - Normal Kalitede
    STP - Mujanikov - 71 - 1.560 Euro - SGB te olabildiği için alternatif olarak iyi
    STP - Hübschman - 70 - 840 Euro - PES 2012dede yedekti bende. Her zaman güvenirim Zaten bedavadan biraz pahalı
    SGB - Tç Micola - 72 - 1.075 Euro - PES 2012dede yedekti bende. Her zaman güvenirim Zaten bedavadan biraz pahalı
    GÖ - Karacan - 75 - 2.865 Euro - Normal Kalitede
    GÖ - Carlos Martins - 79 - 3.040 Euro - PES 2012dede yedekti bende. Her zaman güvenirim.
    GÖ - Schürle - 77 - 2.520 Euro - PES 2012dede yedekti bende. Her zaman güvenirim.SF OOS de olabilir.
    GF - Ucheku - 72 - 1.175 Euro- İdare eder. Fiyatına göre tabiiki. Ama ben en kısa sürede değiştircem kalite olarak daha iyisi lazım bana
    GF - Borini - 72 - 2.125 Euro - Oldukça iyi tavsiye ederim.
    SF - Defoe - 71 - 1.820 Euro - PES 2012dede yedekti bende. Her zaman güvenirim.

    Yedek olarak
    GÖ-GF-SF-OOS- Zeca - 67 - 870 Euro - Bu fiyata çok çok iyi.
    GÖ-GF-SF-OOS - Bekmann - 66 - 795 Euro - Bu fiyata çok çok iyi

    Sizde ucuz ama önerilerinizi paylaşırmısınız?

    Teşekkurler yeni başlayanlar için çok güzel bir paylaşım olmuş arkadaşım eline emeğine sağlık


    quote:

    Dün gosso lolo ve mvila yi aldım üçünde mükemmel herkese tavsiye ederim


    Dün gece birinde gördüm fena haşladı vallahi beni Bende size birini söyliyim iyi bir elemana benziyor sağkanat a. kone kıvrak oluşu ve sürati tercih edilebilinirliğini ön plana çıkarıyor.
  • Bu gün komple defansı yenilemek istiyorum 2-3mlik önerileriniz varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: georgess


    Bu gün komple defansı yenilemek istiyorum 2-3mlik önerileriniz varmı?

    Fred i al pisman olmazsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertcik

    quote:

    Orijinalden alıntı: scelen

    ivangennaroyu sonuna kadar katılıyorum. Benim mantığıma göre tüm parayı 2-3 oyuncuya yatırıpta diğerlerini default oyuncularla devam etmek yanlış . PES 2012de bu şekilde maç kazanmak kolayken PES 2013te çok zor. Bu şekilde kadro yapan çok kişiyi aşağıdaki kadromla yendim. yaklaşık 45 maçta 6 mağlubiyet 8 beraberlik aldım. 2 mağlubiyette bağlantı kopması sebebiyle. Kadrom aşağıdaki gibi şimdilik iyi. Orta sahayı çok güçlü oyuncuları ve en iyi oyuncuları doldurdum. 3üde 2 yönlü oyuncular 4-3-3 oynuyorum.

    Pzisyon - oyuncu - derece - ücret - yorum
    KLC- Milton Raphael - 72 - 1.865 Euro - Bu paraya iyi
    SLB - Duarte - 73 - 2.145 Euro - Normal Kalitede
    STP - Mujanikov - 71 - 1.560 Euro - SGB te olabildiği için alternatif olarak iyi
    STP - Hübschman - 70 - 840 Euro - PES 2012dede yedekti bende. Her zaman güvenirim Zaten bedavadan biraz pahalı
    SGB - Tç Micola - 72 - 1.075 Euro - PES 2012dede yedekti bende. Her zaman güvenirim Zaten bedavadan biraz pahalı
    GÖ - Karacan - 75 - 2.865 Euro - Normal Kalitede
    GÖ - Carlos Martins - 79 - 3.040 Euro - PES 2012dede yedekti bende. Her zaman güvenirim.
    GÖ - Schürle - 77 - 2.520 Euro - PES 2012dede yedekti bende. Her zaman güvenirim.SF OOS de olabilir.
    GF - Ucheku - 72 - 1.175 Euro- İdare eder. Fiyatına göre tabiiki. Ama ben en kısa sürede değiştircem kalite olarak daha iyisi lazım bana
    GF - Borini - 72 - 2.125 Euro - Oldukça iyi tavsiye ederim.
    SF - Defoe - 71 - 1.820 Euro - PES 2012dede yedekti bende. Her zaman güvenirim.

    Yedek olarak
    GÖ-GF-SF-OOS- Zeca - 67 - 870 Euro - Bu fiyata çok çok iyi.
    GÖ-GF-SF-OOS - Bekmann - 66 - 795 Euro - Bu fiyata çok çok iyi

    Sizde ucuz ama önerilerinizi paylaşırmısınız?

    Teşekkurler yeni başlayanlar için çok güzel bir paylaşım olmuş arkadaşım eline emeğine sağlık


    quote:

    Dün gosso lolo ve mvila yi aldım üçünde mükemmel herkese tavsiye ederim


    Dün gece birinde gördüm fena haşladı vallahi beni Bende size birini söyliyim iyi bir elemana benziyor sağkanat a. kone kıvrak oluşu ve sürati tercih edilebilinirliğini ön plana çıkarıyor.

    Bugün alayım dostum Sagol

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puan 870 oldu,en son 1000 mi arkadaşlar daha ötesi yok mu..
  • Defans icin bamba forvet icin mboka ve micheli tavsiye ederm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bu adamlar askıdan hiç çıkmıyor mu arkadaş saati gelincede hala askıdalar,elde kaldı ilk aldığım adamlar,bir arkadaş sabah 4,5 arası kalkıyor herkesin askıları demişdi doğru mu bu acaba..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.