Şimdi Ara

[PS3] PES 2013 ONLİNE MASTER LİG ANA KONU (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.491
Cevap
40
Favori
477.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • valla yazdım bir arkadaş bir kelime söylemedi yinede sağolun dayanamadım ve gittim batterfiald 3 oyunu hiç açmamıştım takasta jilatinli verdim aldım simdi ilk defa baslarda oyunu alabildim bir kaç mac yapıpta bakalım duruma nasıl olacak kandro kurması ettori felan varmı yine arkadaşlar:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The_Mentalist_CH

    quote:

    Orijinalden alıntı: traitar

    quote:

    Orijinalden alıntı: brnkral

    Beyler pesi senelerdir oynuyorum hayatimda bu kadar kotu gitmemistim galibiyet oranim yuzde 13 lerde kuyt i aldim formu 8 tavsiye ederim ama transfer engeli var.postiga mukemmel . Kaleci de volkani aldim formunu koruyo genelde karsi karsiya iyi kurtariyo maliyeti de 5 civari simdi para biriktirmeyi hedefliyorum ortasaha ve defans almayi planliyorum eger tavsiyeniz varsa cok mubarek olur

    banada bi cmf önerseniz cok ihtiyacım varda

    Cmf yani Göbek(GÖ) istiyorsun yanlış anlamadıysam ben Vukojeceviç'i kullanıyorum Dos'ta oynayabiliyor fiyat olarak çok makul ama bütçen nedir tam olarak ?

    sagol
  • takımımı alamadım yav veri paketini indirin diyor onu indiriyorum simdi bu arada analig değişmiş futbol yaşamdan mi giricez kendi takımızı nasıl alıyoruz arkadaşlar konuda bilgi verebilirmisiniz nereden oluşturuyrdum lobiler felan var kafam karıstı ben sadece online ana ligte kendi takımımla oynayıp para kazanıyordum efsane olun bölümünden mi yapacağım bunu teşekkurler
  • bilgisayar kafayı yedi bir mesajdan ikişer tane gönderiyor foruma anlamadım gitti bu veri paketi ne kadar yavaşmış yav yaklaşık 20 dakikadır daha %45 indirdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcik -- 23 Eylül 2012; 21:17:32 >
  • saat sistemini çözmemiz lazım yoksa oyuncu filan alamicaz !!! utc ye göre ayarlıysa bizim saat 2 saat ileride buna göre orda oyuncunun açılışı 21.00 yazıyosa bizim sate göre 23.00 olması gerek hep beraber çözelim şu sorunu !!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertcik

    takımımı alamadım yav veri paketini indirin diyor onu indiriyorum simdi bu arada analig değişmiş futbol yaşamdan mi giricez kendi takımızı nasıl alıyoruz arkadaşlar konuda bilgi verebilirmisiniz nereden oluşturuyrdum lobiler felan var kafam karıstı ben sadece online ana ligte kendi takımımla oynayıp para kazanıyordum efsane olun bölümünden mi yapacağım bunu teşekkurler

    Ana ligin içinden değil ana ekranda bilgi var onun içinde veri paketi güncelleme diyor oradan yapacaksin kardesim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rucky83

    saat sistemini çözmemiz lazım yoksa oyuncu filan alamicaz !!! utc ye göre ayarlıysa bizim saat 2 saat ileride buna göre orda oyuncunun açılışı 21.00 yazıyosa bizim sate göre 23.00 olması gerek hep beraber çözelim şu sorunu !!!

    Yok abi hiç açılmıyor şu an ben onu da çözemedim çok şekil bug var oyunda. Parayı da düzgün göstermiyor zaten. Ayrıca Takımı Athletico Madrid'e taşıdım hala aynı takımda duruyor falan sonra birden eski takım oluyor. Öyle değişik değişik haller yapıyor oyun.
  • müsabakaya giremiyorum sadece quick maç yapabiliyorum birde sözleşme yenilerken sözleşmelerde sunucu ile bağlantı hatası diyor ama sözleşme yeniliyor ne kadar çok bug var oyunu çıkardınız analigide hemen açtınız bunun serverini yeni hatalarlamı düzelticeksiniz ne saçma insan alt yapıyı kurar bu zamana kadar yapmamıslar simdi sorunlarda her türlü seyle karsılaşıyoruz bu dediklerimle karsılasıp çözüm üreten arkadaş varmı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nemoson


    quote:

    Orijinalden alıntı: mertcik

    takımımı alamadım yav veri paketini indirin diyor onu indiriyorum simdi bu arada analig değişmiş futbol yaşamdan mi giricez kendi takımızı nasıl alıyoruz arkadaşlar konuda bilgi verebilirmisiniz nereden oluşturuyrdum lobiler felan var kafam karıstı ben sadece online ana ligte kendi takımımla oynayıp para kazanıyordum efsane olun bölümünden mi yapacağım bunu teşekkurler

    Ana ligin içinden değil ana ekranda bilgi var onun içinde veri paketi güncelleme diyor oradan yapacaksin kardesim

    eyvallah onu yaptım üstat ama simdide müsabakada veri paketini güncelleyin hatası verdi geri çıkıp bilgi den baktım ama sönük yani onu güncelledi oyundan çıkıp girmeliiyim acaba onunla alakalımıdır bide onu denicem sadece quick maça giriyorum bilgi için teşekkurler üstat.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ganyan78

    quote:

    Orijinalden alıntı: Nemoson

    Parası ana ekranda yanlis gözüken var mı benden başka

    öyle bir hata var oyunda ama düzeliyor,dün öyleydi bugün düzelmişti bende.bununla ilgili daha evvelki yorumlara bakarsan bulursun bir arkadaş anlatmıştı,pc yada ps3 analig başlığında.

    bende birkaç saat önce düzelmişti sonradan gene sapıttı..

    Bu arada kaleye volkanı herkese tavsiye ederim
  • oha oyuna bişey oldu. adamlar sahanın dışına uçuşmaya başladı sadece top kaldı sahada :P sizin başınıza geldi mi süper bişey. konaminin yarım yamalak işleri işte. transfer limitinin kalkma saati de öyle bişey, çözülecek bi durum değil, saat geçtiği halde kota kalkmıyor, yazılımsal bir sorun yani, saat ayarlarınızda bir sorun yok.

    her mesajımda olduğu gibi bunda da sorayım ve yine kimse bilemesin :) oyun esnasında takımı daha ofansif veya defansif yapma özelliği kalktı mı? hani şu sol ve sağ alt köşelerde çıkan ofans-defans göstergesinden bahsediyorum.
  • arkadaşlar allah rızası için bi yardımcı olun kafayı yemek üzereyim çünkü.her maç 9-10 tane karşı karşıya pozisyon veriyorum ve 3-4 gol yiyorum.ben ara pası attığımda adamımı marke eden defans hemen kesiyor topu yada geçirse bile çabuk dönüp omuz omuzada hemen işi bitiriyor fakat benim adamlar kıçını kaldırıp dönene kadar adam golü atıyor bile.forvet koşuya başlıyor benim adam hala öyle kalıyor arapası oluncada adam hızını almış oluyor dönünceye kadar iş işten geçmiş oluyor.ilk defa böyle basit saçmasapan goller yiyorum kafayı sıyırıcam artık.2012nin gözünü seviyim yaaa.kendimi bildim bileli pes oynuyorum ilk defa bukadar sinir etti 2 günde oyunu geri vericem yeminle.
  • futbolcu alıyorum param eksiliyor sözleşmesi bitmiş adamı sattım ama ne aldığm adam kadromda nede sattığım adamında kadroma katabildim paramda gitti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the reaper

    oha oyuna bişey oldu. adamlar sahanın dışına uçuşmaya başladı sadece top kaldı sahada :P sizin başınıza geldi mi süper bişey. konaminin yarım yamalak işleri işte. transfer limitinin kalkma saati de öyle bişey, çözülecek bi durum değil, saat geçtiği halde kota kalkmıyor, yazılımsal bir sorun yani, saat ayarlarınızda bir sorun yok.

    her mesajımda olduğu gibi bunda da sorayım ve yine kimse bilemesin :) oyun esnasında takımı daha ofansif veya defansif yapma özelliği kalktı mı? hani şu sol ve sağ alt köşelerde çıkan ofans-defans göstergesinden bahsediyorum.

    Var ustam, Select tuşuna basılı tutarken R1 R2 biri arttırıp bir diğeri düşürüyor şimdi tam hatırlamıyorum denersin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: avedist

    arkadaşlar allah rızası için bi yardımcı olun kafayı yemek üzereyim çünkü.her maç 9-10 tane karşı karşıya pozisyon veriyorum ve 3-4 gol yiyorum.ben ara pası attığımda adamımı marke eden defans hemen kesiyor topu yada geçirse bile çabuk dönüp omuz omuzada hemen işi bitiriyor fakat benim adamlar kıçını kaldırıp dönene kadar adam golü atıyor bile.forvet koşuya başlıyor benim adam hala öyle kalıyor arapası oluncada adam hızını almış oluyor dönünceye kadar iş işten geçmiş oluyor.ilk defa böyle basit saçmasapan goller yiyorum kafayı sıyırıcam artık.2012nin gözünü seviyim yaaa.kendimi bildim bileli pes oynuyorum ilk defa bukadar sinir etti 2 günde oyunu geri vericem yeminle.

    Abi bak şöyle bir şey var ben de Cuma gününüden beri çıldırıyordum hallettim olayı.

    Takımı sürekli değişimli kullan. Yorgunluk belirtisi olan adamları bir maç oynatma diğer maça hazır olsunlar atıyorum. Stamina bar var yeşil renkte bir de altında mavi bar dolar o mavi bar ucundan ya da biraz daha fazla dolunca değiştir. Staminaları düşmesin. Yoksa adamlar bırak koşmayı yürüyemiyorlar bile. 75' dk dan sonra da değişiklik yap atıyorum yorulan adamları önceden yorulmamış adamlarla değiştir.

    Yukarıda en son takımı sıfırladım dediğim andan bu yana sadece 3 maç kaybettim bu şekilde rotasyon yaparak. Ciddi anlamda farkediyor oyuncunun yorgunluğu vesaire. İyi de para birikti şükür.

    Oyun hele bir buglardan falan arınsın da daha zevkli olacak oyun.
  • Oos ye bianza kaleye volkan forvete a.ramos defansada fred alın gelene gecene :)))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nemoson

    Oos ye bianza kaleye volkan forvete a.ramos defansada fred alın gelene gecene :)))

    yav 6 milyon euro gitti nere gitti anlamadım benden sildi adam kadromda değil kaç saatir oynuyorum arkadaşlar sözleşme yenilerken yada adam satarken hatalar veriyormu sizdede yada müsabakada veri yükleyin diyip girememe gibi lütfen bilgi paylaşırmısınız sizdede böylemi
  • BÜTÜN OYUNCULAR AÇILDI ŞUAN !!!

    hepsi açıldı hemen satın satacagınızı alın alacagınızı ...

    Bu kıyağımıda unutmayın :D
  • c.ronaldo da tadından yenmiyor maşallah : ))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eralp1907 -- 24 Eylül 2012; 6:29:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: avedist

    arkadaşlar allah rızası için bi yardımcı olun kafayı yemek üzereyim çünkü.her maç 9-10 tane karşı karşıya pozisyon veriyorum ve 3-4 gol yiyorum.ben ara pası attığımda adamımı marke eden defans hemen kesiyor topu yada geçirse bile çabuk dönüp omuz omuzada hemen işi bitiriyor fakat benim adamlar kıçını kaldırıp dönene kadar adam golü atıyor bile.forvet koşuya başlıyor benim adam hala öyle kalıyor arapası oluncada adam hızını almış oluyor dönünceye kadar iş işten geçmiş oluyor.ilk defa böyle basit saçmasapan goller yiyorum kafayı sıyırıcam artık.2012nin gözünü seviyim yaaa.kendimi bildim bileli pes oynuyorum ilk defa bukadar sinir etti 2 günde oyunu geri vericem yeminle.


    Ara pası atacağınız zaman aceleci olun. Adamı kaçırdığınız anda ara pasını atın.

    Defans yaparkende kare tuşu ile yapın. Bir oyuncuyu seçip geriye doğru koşturun diğeri zaten rakibe doğru koşacak. Ben böyle yapıyorum ama illa ki pozisyonda veriliyor :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.