Şimdi Ara

[PS3] PES 2011 Yama dosyaları ve detaylı kurulum bilgileri (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
0
Favori
153.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

YENI YAMAYI EKLEYEN ARKADASLAR ONLINE MODDA TAKIM SECIMLERINDE BUNDESLIGA TAKIMLARI ICINDE BURSA DA GORUNUYOR HATTA AVRUPA TAKIMLARI ILE BUNDESLIGA KARISIYOR LUTFEN SIZLERDE KONTROL EDER MISISNIZ OZELLIKLE PREVILLA YARBAY...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xthemadturkx

beyler flashdiske attım ps3 e taktım da..nereye bakıcaz nerden çıkıyo bu ?

flashdiski göremiomrum

Dosyaları doğru bir şekilde yaratmana rağmen PS3 flash ı görmüyorsa büyük ihtimal NTFS formatındadır flash diskin. FAT32 formatında formatlayıp yeniden dene o zaman görür PS3 flash diskini.
  • SEWGILI ARKADASLAR BENIM SORUM ILE ILGILI HIC BI ARKADASIMIZIN BI FIKRI YOKMU ACABA YA DA AYNI SORUNU YASAYAN BI ARKADAS..
  • Yamalarla oyun 10 numara oldu. Paylaşım için teşekkürler yeniden.
  • Ben henuz onlıne kısma bakmadım ama ılk defa boyle bısey duydum
    Herkes baksın yazsın bakalım cozerız olayı

Umarım sorun cıkmaz ya o kadar kurduk
  • Arkadaşlar ilave içerik hilesini açtım,kullandım.Topları falan açtı da ama klasik takımları bulamıyorum !!! Lütfen YARDIM ! :)

Hile bu :

quote:

Pes 2011'de ilave içerikte bizlere çok güzel şeyler sunuluyor . Emimin bir çoğunuz sabırsızdır bunları açmak için . Trainer kullanmayı sevenlere benden bir yardım Ancak programı çalıştırabilmek için bilgisayarınızda net framework 4 yüklü olması gerek . Bu notu da ilettikten sonra linke geçelim .

Link :

http://www.multiupload.com/X0PE82YL9Y

Ve kullanım şekli .

- Programı çalıştırıyoruz .
    - Açmak istediğiniz içeriği seçiyoruz .
    - Ardından File - Save yaparak oyunumuzun save klasöründe bulunan OPTİON.bin adlı dosyayı hedef olarak gösteriyoruz .
    - Kaydet dedikten sonra programdan çıkıp oyuna giriyoruz ve istediğimiz gibi kullanıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: previlla

Ben henuz onlıne kısma bakmadım ama ılk defa boyle bısey duydum
    Herkes baksın yazsın bakalım cozerız olayı

Umarım sorun cıkmaz ya o kadar kurduk

EWET PREVİLLA YARBAYIM COK GARIP BIR DURUM.. ONLİNE MODDA BUNDESLIGA TAMAMEN KARISIK AVRUPA TAMAMMEN KARISIK.. İLGİNÇ Bİ ŞEY DAHA SÖYLEYEYEYİM KARŞI TAKIMA KARŞI BORİSYADORTMNDU SEÇTİM.. İYİ.. MAÇ AYARLARIRNI YAPIYORUM ANA TAKIM KADROSU KOMPLE FARKLI.. TUM OYUNCULAR SANKI YUNAN OYUNCULAR OLMUS CUNKU BUTUN ISIMLERIN SONU PULOS, LOS İLE BITIYOR.. ANGELEPULOS GIBI HANİ.. WALLA YARBAYIM NASSI OLACAK BU İŞ BİLMİYORUM.. HALA KONU İLE İLGİLİ Bİ BİLGİ YOK.. SORUN SADECE KİŞİSEL Mİ ONU DA BİLEMİYORUZ..

• Evet online da Bundesliga problemli...
  • oyunu bosmuyor değil mi bu yamalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Evet online da Bundesliga problemli...

sadece bundesliga olsa iyi realmadrid yarbayım.. söylediğim gibi bundesliga karıstıgı gıbı avrupa da karısmıs.. ve yıne belirttiğim gibi kadrolar bambaska.. NAPCAZ SİMDİK
  • quote:

• quote:

SADECE BUNDESLİGA OLSA İYİ REALMADRİD YARBAYIM AVRUPA TAKIMLARI VE YENİ, PES LİGİNİN YERİNE OLUSTURULAN LİG DE KARISMIS.. TAKIMLAR SANKI İKİŞER ÜÇER DİĞER LİGLERE DAGILMIŞ... VE BELİRTTİĞİM GİBİ BORİSYADORTMUND KADROSU TAMAMMEN BAMBASKA OYUNCULRLA KARSIMA CIKTINAPÇAZ BİLEMİYORUM
  • Zaten ilk başta offline olur diye kendimizi hazırlamıştık, yamalar online da aktif olunca bizim için sürpriz oldu, ben kendi adıma online Master lig haricinde online oynamıyorum zaten, muhtemelen bir yama veya güncelleme yaparlar gibi geliyor, ama online da bu kadar takım varken Bundesliga daki bi kaç problem çok sorun degil, yerleri degişik te olsa seçilebiliyor alman takımları... Çok problem etme abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 29 Ekim 2010; 14:15:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

Arkadaşlar ilave içerik hilesini açtım,kullandım.Topları falan açtı da ama klasik takımları bulamıyorum !!! Lütfen YARDIM ! :)

Hile bu :

quote:

Pes 2011'de ilave içerikte bizlere çok güzel şeyler sunuluyor . Emimin bir çoğunuz sabırsızdır bunları açmak için . Trainer kullanmayı sevenlere benden bir yardım Ancak programı çalıştırabilmek için bilgisayarınızda net framework 4 yüklü olması gerek . Bu notu da ilettikten sonra linke geçelim .

Link :

Ve kullanım şekli .

- Ardından File - Save yaparak oyunumuzun save klasöründe bulunan OPTİON.bin adlı dosyayı hedef olarak gösteriyoruz .
    - Kaydet dedikten sonra programdan çıkıp oyuna giriyoruz ve istediğimiz gibi kullanıyoruz

Yardım edecek var mı ? :)

• BUNDESLİGA DEDİK HEYYO DEDİK YAMAYI YÜKLEDİK ONLİNE IN ICİNE ETTİK ARKADASLAR

PREVİLLA YARBAY DA AŞİKAR LİGDE BİZ KALDIK KENDİ DERDİMİZLE

ŞEYTAN DİYO Kİ SİL KARDEŞİM BÜTÜN YAMALARI KUR OYUNU YENİDEN ORJN ORJN TAKIL ETLIYE SUTLÜYE KARISMA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uğurpes -- 30 Ekim 2010; 0:15:59 >

• merhaba arkadaşlar ben usb nin içine attım yamayı ama oyuna nasıl atacağım konusunda yarımcı olabilirmisiniz
  • SAYIN PREVILLA..
    GENEL YAMAYI YAPTIM SORUNSUZ ÇALIŞTI..
    çOK ÇOK TEŞEKKURLER.EMEK VERMİŞSİNİZ SAĞ OLUN..
    ANCAK BIR SORUNUM VAR..BUNDESLIGA'NIN BULUNDUĞU İKİNCİ YAMAYI STADYUMLAR HARICINDE BİRİNCİNİN ÜZERİNE KURUNCA OYUN GİRMEK İSTEDİĞİMDE...
    "VERİLER FARKLI BİR SÜRÜMDEN GELDİĞİ İÇİN YÜKLENEMİYOR.
    VERİLERİ GÜNCELLEMEK İÇİN YENİ İÇERİKLERİ İNDİRİN"
    UYARISI ÇIKTI VE HİÇ BİR YAMA AKTİF HALDE DEĞİL ŞUAN...
    LUTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ...
  • quote:

quote:

Arkadaşlar ilave içerik hilesini açtım,kullandım.Topları falan açtı da ama klasik takımları bulamıyorum !!! Lütfen YARDIM ! :)

Hile bu :

quote:

Link :

Ve kullanım şekli .

arkadaşım burası ps3 kullanıcıları için !!! yanlış forumdasın

• Ya bunda bu kadar buyutulecek ne var anlamadım ?
    Bundesliga premıer gıbı komple hazır olan lıgın lısanslanmıs halı degıl zaten oyunda olmayan fake takımlardan olusturulmus bır lıg onun ıcın onlıne da karısıyo kadrolar.
    Onlıneda da Bundesliga takımlarını secmessın olur bıter sankı bugune kadar onlıne da bundeslige takımlarıyla mı oynadın ?

Ben zaten bunu ozellıkle BAL modu ve Master lıg modunu oynamak ısteyen ıcın yukledım buraya sonucta offlıne oynarken hersey kusursuz

Onlıne da da Bundesliga dan takım secmıceksın bu kadar yanı. Baska karısan ne onu anlamadım ?
    Gereksız stres yapıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuryet

quote:

quote:

Hile bu :

quote:

Link :

Ve kullanım şekli .

arkadaşım burası ps3 kullanıcıları için !!! yanlış forumdasın

baştaki PS3 ibaresi ile PC ibaresi beynimde o kadar özdeşleşmişki farkedememişim arkadaşlar,pardon..uygun foruma copy/paste ederim konuyu..iyi oyunlar

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.