Şimdi Ara

[PS3] + [PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.137
Cevap
10
Favori
71.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu sene oyuncularda yorulma yokmu? eskiden maçı garantileyince yorgun oyuncuları çıkarıdık. artık yokmu öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: nxplay

arkadaşlar bu sene oyuncularda yorulma yokmu? eskiden maçı garantileyince yorgun oyuncuları çıkarıdık. artık yokmu öyle

evet oyuncular bir sonraki maça yorgunluk belirtisi olmadan çıkıyorlar kapatmışlar yorgunluk modunu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoltafatih -- 20 Eylül 2013; 17:32:18 >
  • Arkadaşlar henüz oyunu almadım. Yorumları takip edip hile yoksa alabilirim. Bu lig muhabbeti nedir? Birde şu Van der Mirch yine var mı? Lütfen biri yok desin:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuty85

Arkadaşlar henüz oyunu almadım. Yorumları takip edip hile yoksa alabilirim. Bu lig muhabbeti nedir? Birde şu Van der Mirch yine var mı? Lütfen biri yok desin:)

yok dostum uzaylı Van der Mirch kaldırılmış oyundan...:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoltafatih -- 20 Eylül 2013; 18:09:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nxplay

arkadaşlar bu sene oyuncularda yorulma yokmu? eskiden maçı garantileyince yorgun oyuncuları çıkarıdık. artık yokmu öyle

yok...

2011 deki gibi, yorgunluk yok, oyuncunun formu da ne çıkarsa bahtına artık...

bütce kasmak zorlaşmış, artık herkesi satıp sadece 11 oyuncuyla bile idare edebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi av.korkut -- 20 Eylül 2013; 18:51:50 >
  • Ya arkadaşlar şu para be transfer olayını anlayan varmı? Mavi içinde 1288 yazıyor alttada 1299 yazıyordu şimdi 1349 oldu. Bu transfer parammı yoksa lvl puanlmmı oluyor. Ayrıca mphelayı aldım hiçbirşey düşmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler şu sunucudan ikide bir düşen ve hükmen maç kaybeden bi ben mi varım?
  • psn network'e 1 saattir giremiyorum.. aynı sorunu yaşayan var mı ?
  • hiçdurmaz psn'den de sunucudan da düşüp duruyorum. rakipler sayemde bayram etti. aynı 2013 server sorunu devam

ve edit: nezaket derecesi B'ye düştü. Böyle işin ben Açık Mert Korkusuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solemnomercy -- 20 Eylül 2013; 19:55:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: avedist

Ya arkadaşlar şu para be transfer olayını anlayan varmı? Mavi içinde 1288 yazıyor alttada 1299 yazıyordu şimdi 1349 oldu. Bu transfer parammı yoksa lvl puanlmmı oluyor. Ayrıca mphelayı aldım hiçbirşey düşmedi.

o puan şöyle oluyor takımda ki tüm futbolcuların ve kasanda ki paranın toplamı maç kazandıkça puan artacaktır
    quote:

Orijinalden alıntı: solemnomercy

hiçdurmaz psn'den de sunucudan da düşüp duruyorum. rakipler sayemde bayram etti. aynı 2013 server sorunu devam

ve edit: nezaket derecesi B'ye düştü. Böyle işin ben Açık Mert Korkusuz.

açık mert korkusuz çok iyiydi
    bende bağlantı sorunu hiç olmadı daha allaha şükür
    takımda kim varsa sattım resmen top oynayamıyordu takım 5 tane 0 puanlı adam aldım 11 tane de 70 overall üstü adam böyle böyle toparlayacaz takımı

[PS3] + [PC] PES 2014 MASTER LİG ONLİNE ANA KONU

• Oyuncu satilmiyor heralde

Ben serbest bırakıyorum benim puan artmiyor...

Transfer işini çözen varmi????

• quote:

Orijinalden alıntı: wertymat

Oyuncu satilmiyor heralde

Ben serbest bırakıyorum benim puan artmiyor...

Transfer işini çözen varmi????

Puanın degil, kullanılabilir olan puanın artar

• Hala atıyor oyundan, maçlar bitmiyor... Sorun bende mi genel mi?

• Anladığım kadarıyla transfer ve takım oluşturma hakkında şunları belirtebilirim:

Maç yaptıkça artan bir geliriniz var. Oyuncuların ise toplam maliyeti. Kısacası gelirinizi aşmayacak şekilde takıma oyuncu alabiliyorsunuz. Ne kadar çok maç yaparsan transfer yapabilme olanağınız artıyor. Oyuncuyu serbest bıraktığınızda takımın toplam maliyeti düşüyor ve yeni oyuncular için bütçe yaratmış oluyorsunuz.

Maçların sonunda çok cüzi gelir getirdiği için sağlam bir takım kurmak için uzun süre oynamak gerekecek. Aslında işin zor ama güzel yanı.

Yalnız Konami'nin online modu şimdilik içler acısı.. Oyun oynanırken 20-30. dklardan maç sonuna kadar yaşanan donma, bağlantı kopmaları vs. kabul edilebilirlik sınırlarını zorluyor. Şu an üst üste rakip arama esnasında bağlantı kopmaları sebebiyle nezaket puanım B'ye düştü. Saçma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurguard -- 21 Eylül 2013; 0:10:10 >
  • online i osu busu bi yana oynanabilirlik sifir, sansa adam gecmeler topa mudahale edememeler beni cileden cikardi + donmalar da cabasi
  • 16 maçta 9 mağlubiyet. 3 mağlubiyet rakiplerden, 6 mağlubiyet de bağlantı kopması, nezaket C'ye yaklaşıyor

salaklar bir de galibiyet hanesine mağlubiyet sayısını yazmışlar.
  • Kafa vuramıom la fıttırdım göğsüne alıp mal mal bakıo adamlar bana yaldır yaldır kafayla gol atıolar kevgire cevirdiler bu gece av korkut kardeşim sen anlarsın ver şu tüyoları artık saklama kendine)Bi de topu kontrol ederken ayağından açarak alınıyor onu bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: esnll

Kafa vuramıom la fıttırdım göğsüne alıp mal mal bakıo adamlar bana yaldır yaldır kafayla gol atıolar kevgire cevirdiler bu gece av korkut kardeşim sen anlarsın ver şu tüyoları artık saklama kendine)Bi de topu kontrol ederken ayağından açarak alınıyor onu bulamadım

Online şu an büyük sıkıntı konami kapatmayarak birçok oyuncuyu haksız yeew maglup ediyor. Digerlerinide zengin tabi hileciler kadroları şimdiden uçurmaya başlamış.

• Oyun berbat ötesi, inanın zevk almıyorum oyundan. AYrıca bir sorunum var, ara paslar niye öyle abi? hafif basıyorum ebesinin şeyine atıyor, pası atıyorum yakalayınca tusa basmama rağmen tekrar ileri doğru pas atıyor, arapassız oyun oynuyorum varmı sebebini bilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnll

Kafa vuramıom la fıttırdım göğsüne alıp mal mal bakıo adamlar bana yaldır yaldır kafayla gol atıolar kevgire cevirdiler bu gece av korkut kardeşim sen anlarsın ver şu tüyoları artık saklama kendine)Bi de topu kontrol ederken ayağından açarak alınıyor onu bulamadım

Usta L2 ye basarak at rakibin üstünden yükselio öyle

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.