Şimdi Ara

PS3 OYUNU EN UCUZ NERDEN TEMIN EDILIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
0
Favori
31.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar turkiye de cd ler cok pahalı malum en ucuza nerde ısmarlayabilirim sizce-ve guvenilir olmalı aynı zamanda-

• sendit. com dan yapabilirsin. ben birazdan nba 2k9 ön sparişi vereceğim. 26.89 sterlin. yani 58.30 ytl ediyor. ürün çıktığında gönderirler nba 2k9 alacaklara da tavsiye ediyorum. şimdi oyun çıktığında spot satan yerler 100 ytl den aşağı satmaz. pes 2009 ile fifa 2009 da ön sparişe açılmış ve fiyatı 37.49 sterlin. yani 81.62 ytl ediyor. oyun çıktıkdan sonra 100 ytl vereceğinize şimdi kargo parası ile 85 e alın daha iyi. karar sizin ben size tavsiye veriyorum. oyunlar PAL sistem geliyor/b]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quatronic -- 8 Eylül 2008; 23:39:32 >
  • quatronic
    bana msn adresini pm'ler misin ?
  • DOSTUM BENDE SANA PLAYASİA.COM U TAVSİYE EDERİM.BURDA'DA FİYATLAR OLDUKÇA İİ.
  • ingiliz siteleri Royal Mail ile yolluyorlar, ben ingiltereden ders seti siparis vermistim, Turkiye disinda yasadigim lokasyona 11 gun gibi kisa bir surede ulasti Turkiyeye ise 4-15 gun arasi gelebilir,
  • quote:

Orjinalden alıntı: krıtos

DOSTUM BENDE SANA PLAYASİA.COM U TAVSİYE EDERİM.BURDA'DA FİYATLAR OLDUKÇA İİ.

evet o sitede fena değil fakat ben sadece pal almak isteyenlere dedim. şuanda ön sparişte nba 2k9 ücreti ile beraber 64 ytl ediyor. adamlar alıyorlar sonra 100,110 ytl ye satıyorlar kara bakarmısınız. resmen sömürüyorlar insanları. 64 e aldıysan sat spot olarak 75 e sende mutlu ol bizde olalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quatronic -- 8 Eylül 2008; 23:39:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: NBEEE

Arkadaslar turkiye de cd ler cok pahalı malum en ucuza nerde ısmarlayabilirim sizce-ve guvenilir olmalı aynı zamanda-

ps3 oyunlarını cd yemi çekmişler yoksa?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SIFIR PS3 nerde bulunur?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadas bluray disc demek istemis iste , ne diye komik duruma düsürmeye calisiyorsun ?
  • Playasia.com'daki kampanyalar iyidir ama ucuz kargoyu seçersen en az 20 gün beklersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinxy -- 7 Eylül 2008; 21:46:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: quatronic

quote:

Orjinalden alıntı: krıtos

DOSTUM BENDE SANA PLAYASİA.COM U TAVSİYE EDERİM.BURDA'DA FİYATLAR OLDUKÇA İİ.

evet o sitede fena değil fakat ben sadece pal almak isteyenlere dedim. şuanda ön sparişte nba 2k9 3-4 gün içinde gelecek kargo ücreti ile beraber 64 ytl ediyor. adamlar alıyorlar sonra 100,110 ytl ye satıyorlar kara bakarmısınız. resmen sömürüyorlar insanları. 64 e aldıysan sat spot olarak 75 e sende mutlu ol bizde olalım.

Dediğiniz doğru. Ancak satış sitelerinde bile 75 ucuz kalabilir. Nerden baksanız kesintileri bide satış ücreti var. Ama ikinci el bölümü için normal rakam. Ancak bir de şu var, o fiyatla satanlarda. Bir kere açılıp oyuna bakıldı.

• akif nba 2k9 pal alinmaz 1. bolge al online full amerikalilari kendi silahiyla pardon sporuyla vurmak daha zevklibizim arkadas aldi pal adam bulamiyo oynayacak bulduklarida cok pasif
  • quote:

Orjinalden alıntı: mistikv

akif nba 2k9 pal alinmaz 1. bolge al online full amerikalilari kendi silahiyla pardon sporuyla vurmak daha zevklibizim arkadas aldi pal adam bulamiyo oynayacak bulduklarida cok pasif

hayırdır hocam online da bölge kısıtlaması mı var bunda?
  • quote:

akif nba 2k9 pal alinmaz 1. bolge al online full amerikalilari kendi silahiyla pardon sporuyla vurmak daha zevklibizim arkadas aldi pal adam bulamiyo oynayacak bulduklarida cok pasif

mustafa kardeşim nasılsın? dostum bunda online da bölge kısıtlaması var mı yaw?
  • quote:

Orjinalden alıntı: seyhan06

quote:

mustafa kardeşim nasılsın? dostum bunda online da bölge kısıtlaması var mı yaw?
    iyiyim saol seni sormali..var ne yazikki yani 2k7 de 2k8 de online sinirlamasi vardi bundada olur 100 de 99

• quatronic bu adres yazımında ü ler ö ler ş ler filan nasıl yazıyosun bunları send.it ten sipariş vericemde???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkartal85 -- 8 Eylül 2008; 4:36:54 >
  • ü'süz ö'süz yaz kardeşim..
  • eyvallah saol
  • Tabi ki eBay'den.

Şimdi, aldığım oyunu bitirdikten sonra satmak zorundayım. Ama eBay'den satamadığım için mecburen GG'dan satıyorum. Dolayısıyla 20 USD'ye aldığım GRID oyununu 75 YTL'ye satmak zorunda olduğum için üzgünüm arkadaşlar ama ihale o tutarda bitiyor benim yapacak bir şeyim yok maalesef.
  • en güzeli ebay.en yeni oyuna bile en fazla ödediğim rakam 65 dolar kargo dahil.geçen hafta top spin3 ü istettim 55 dolar civarına mal oldu.bu hafta gelir.

yeni oyunları da 1 ay sonra çok daha ucuza alma şansınız var.

pes 09 ve fifa09 için de pre-orderlar başladı.

türkiye'de oyunlara bu kadar para vermeye hiç niyetim yok.arada sırada oyun fiyatlarını sormaya gidiyorum hala kaç aylık oyuna yüzsüz yüzsüz 90-100 YTL diyolar.
  • Arkadaşlar Türkiye'de taksitle oyun olabileceğim internet adresi var mı?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.