Bildirim
Ps3 Oyunlar Blacks op2 + Pes 13 + Unc 3 v.s ...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
Merhaba .. PES 13 sıfır mı ve kod durumu nedir ? Eğer sıfır değilse verdiğim linkte ve birçok yerde 80 TL'ye jelatinli, güvenlik şeritli sıfırı satılıyor ;http://forum.donanimhaber.com/m_58152115/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58152115
Fiyatı düzeltmek sizin yaranınıza olacaktır. İyi satışlar ... -
quote:
Orijinalden alıntı: UlasAsmadili
Merhaba .. PES 13 sıfır mı ve kod durumu nedir ? Eğer sıfır değilse verdiğim linkte ve birçok yerde 80 TL'ye jelatinli, güvenlik şeritli sıfırı satılıyor ;http://forum.donanimhaber.com/m_58152115/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58152115
Fiyatı düzeltmek sizin yaranınıza olacaktır. İyi satışlar ...
-
quote:
Orijinalden alıntı: UlasAsmadili
Fiyatı düzeltmek sizin yaranınıza olacaktır. İyi satışlar ...
Spot oyunlara para vermeyin. Aral Bandrollü Jelatinli sıfır oyun var aynı paraya.
http://forum.donanimhaber.com/m_68881016/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68881016
-
Yazık valla adamın ilanını kirteliyorsunuz utanmadan,Adam istediği fiyattan spotta olsa satar sizene. Bu forum cidden öldü denilecek bi şey yok artık -
Valla Kardeş , Şimdi , Ne yalan söylim Bende bazen bişeyler satıyorum herkes satıyor ucuz veya pahalı ama dediğiniz gibi , geliyorlar yorumlar bilmem neler sacma sapan şeyler yazıp gıdıyorlar... aslında cok dogru insan istediği gibi , satar ama adam gibi gelip bu fiyatla olmaz bu iş deseler özelden veya konu altı bilemicem.. olur veya olmaz ....
Ama sunu söylim ; bende satttım uncharted 3 türkçe hatta suan yine satıyorum online kodlu hatta 50 liradan satıyorum... heh ama kardeş sen pahalı satıyorsun veya satmıyorsun diye değil veya senin ilanına balta saplamıyorum... sadece kim ne kadar istiyorsa satsın yani... alan alır almayan almaz bu böyledir kimse cocuk değil yani....
İnşallah satarsın diyorum..... ama şu konuyuda dile getirmek isterim , forumda o kadar cok ucuza satan arkadaşlar varki .... bu yuzden araştıran bilen insan almaz yani daha ucuzunu bulabilir fiyatı tam forum piyasasına göre yaparsan daha kolay satarsın diyorum bende ama keyif senin kafana göre sat kardeşim.....
son olarak spotcu diyen arkadaşlar eminim ki 1 tane bile SIFIR ALDIGINIZ ARAL GAME oyunu yoktur bundan %100 eminim boş boş konusurlar.... uncharted 3 30 lira dese bu arkadaş suan o yorum yapan arkadaşlar direk alır emin ol.....
iyi satışlar kardeş... böyle durumlarda herkes birbirine destek olmalı..
-
quote:
Orijinalden alıntı: SouthPark_Konsol delisi
Yazık valla adamın ilanını kirteliyorsunuz utanmadan,Adam istediği fiyattan spotta olsa satar sizene. Bu forum cidden öldü denilecek bi şey yok artık
Kirlettiğimi düşünmüyorum, sıfırı 80 TL satılan bir ürün var ve bilgilendirme amaçlı yazıyorum. Satıcının işini kolaylaştırmak adına ve üstelik ilan yoruma açık olduğu içinde utanılacak bir durum yok. -
Size demedim ama en altaki şahısa demiştim. Ama satılmaza satıcının problemidir. ama bilgilendirmekte iyi bir şeydir. -
quote:
Orijinalden alıntı: SouthPark_Konsol delisi
Size demedim ama en altaki şahısa demiştim. Ama satılmaza satıcının problemidir. ama bilgilendirmekte iyi bir şeydir.
Bende tahmin etmiştim aslında.Arkadaşın yaptığını bende doğru bulmuyorum, kendi ilanı zaten var. Her neyse baya kirlettik, ilan sahibi arkadaştan özür diler ve isterse yorumlarımı sildirebileceğimi belirtmek isterim. İyi satışlar.
-
Arkadaşım ben oyunlarımı gider sıfır alırım buradan pek almışlığım yoktur varsada çok eskidir sıfırına biton para vermektense buradan alırım demişimdir, he şuda var aral gamein oyunlarıda dandiktir araştırısan bunuda görürsün Ben arkadaşa hakaret etmek ya da küçümsemek adına yazmadım bu fiyata zor satarsın kolay satman için indirim yapman gerek diye tavsiyede bulundum sadece. Son mesajdaki arkadaşın yaptığı şey yanlış olduğu kesin ama ozamanda doğrudan ona konuşmanız gerekiyordu yorum yazanların hepsini suçlamakta aynı şekilde doğru bir hareket değil.
-
Vay be neler olmuş ilanımda : -
Burak aynen haa nasıl bir ilan vermişsin ... bu hiddet bu ne celal ben mi alsam ne yapsam oyunları
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X