Şimdi Ara

PS3 online hile problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 6-7 aydır PS3 de online fifa 11 oynuyorum. ama artık işin tadı iyice kaçtı. Bazı hileci ahlaksızlar takımları şişirip şişirip karşıma çıkıyorlar. Bunun hiç mi cezası yok. Sinirden ölüyorum, artık bu işi ben de yapmak istiyorum. Takım değerlerine bakıyorum, ekranda bir sorun görünmüyor. Mesela Manchester ATT 84 MID 80 DEF 81 yazıyor. Ama maça girince adamlar uçuyor. Tut tutabilirsen. Hatta 5 yıldızlı bu takımı 1 yıldıza düşürenler bile var puan kazanmak için. Artık bu işi ben de öğrenmek istiyorum. Bilen varsa söylesin, bu adamlar canımı sıkıyor. Nicklerini alıyorum sürekli, bir ders vermek istiyorum.

• arkadaşlar ben de real madridle oynarken adamın bi forvet yaptığını forvet ama öküz gibi 2.20 metre acayip hızlı birşey yapmış, bunu nasıl yapıyorlar?
  • Hocam düşme seviyelerine bunların!
  • ben bir takıma karsı oynadım.. Bary Wanderers 1.5 yıldızlı.. adama dedim ki helal olsun.. ben de gittim karsısına 2 yıldızlı bir takım aldım.. maca bir basladık.. en kısa oyuncu 2.30 .. yao ming hepsi.. en uzun oyuncum beline geliyor.. şoka girdim.. FULL MANUAL oldugu icin cok dayandım ama en sonunda 30 metreden bir gol yedim ki.. topu bile goremedik... adam tüm ozellikleri 99 yapmıs sanırım.. boylarıda full yapmıs... mac bitiminde ana bacı küfür ettim sinirimden.. cunki 20 maclık yenilmezlik serimi bozdu adam... yatacak yerleri yok boyle adamların..
  • banada çok denk geliyor adiler
  • Gerisini anlarım, ama Yıldızı nasıl düşürdüklerini anlamış değilim....
  • Evet arkadaşlar benimde başıma geldi. İlk başlarda sorunun bende olduğunu düşünüyordum herhalde dedim adam baya iyi oynuyor benden ondan hiç pozisyon bulmayı bırak topa bile dokunamıyorum resmen diyordum ki sonra farkettim adamların aşırı hızlı ve güçlü olduğunu. Ardından EA forumlarında bu konuyu araştırınca aynı problemi orda da yazıldığını farkettim. Ayrıca bazı şerefsizler yenilince oyunu donrurup senin çıkmanı bile bekliyorlar. Benimde iyice canımı sıktı bu hile olayları böyle giderse bırakıcam Fifa'yı herhalde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyundan çıkmayanları arkadaş ekleyin onlarla oynayın mantıklı bir öneri size...ayrıca yao ming li takımla bnde oynadım aynısı olmayabilir tabi ki...çok da iyi oynamıyordu sanırım bu yüzden öyle takım yapmış kendine....bu oyun hırsı başka birşey tabi son dakika da starta basıp oyundan çıkartır adamı ondan sonra niye çıktın diye sorunca lag vardı cevabı gelir..umarım fifa12 de çıkanlar hükmen yenilir -_-
  • Unranked da oluyor sanırsam dediğiniz ranked da hiç karşılaşmadım çünkü hiç böyle bir şeyle..
  • ranked de oynayınca mı oluyor yoksa unrankedse yapma olasıkları var menüden tasadüfen görmüştüm takımı seçip oyuncuların değerleri yükseltebiliyorsun ve online da oynatabiliyorsun tabiiki sadece unranked da
  • hayır rankedda oluyor adam 60 60 60 gösteriyor ama sahaya bi çıkıyolar hepsi ronaldo :)
  • Evet evet ranked yapıyorlar. Dediği gibi, takım 60 60 60 falan, yıldız 1 tane ya da 2 tane. Haliyle adam 4 veya 5 yıldızlılarla oynayıp kazanınca puanın kulliyatını götürüyor. 500 levelın üzerine çıkan adam gördüm :)
  • Takım yıldızları nasıl düşürülür bilen var mı?
  • özellikle meksika,brezilya ve türkiyeden oynayan oyuncular yapıyor,lobiden girip kendiniz seciniz oynayacağınız adamı.
  • Tek yıldızlı takımı, oyuncuları şişirip nasıl yapabiliyorlar?
  • vay be ne zevk alırlarki böyle oynamaktan hiç anlama
  • unrankedda; isteyen guiza'yı c.ronaldodan beter yapa bilir. ranked takılın sizde; adil oyun oynayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.