Bildirim
PS3 MAFIA 2 DONMA SORUNU SİZDEDE VARMI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: arsızbeladinleyen2000li
mafıa 2 dısında ac3 vs gta v de 1 er kere dondu mafıa 2 de 20 den fazla donma oldu yanı donma dedıgım donuyor komple kaptıp açmak zorunda kalıyorum sadece mafıa 2 de var bu sorun oyundamı yoksa ps demı bıse var anlayamadım
valla bende mafia 2 psn var . hiç takılma olmadı. yağ gibi gidiyo. bahsettiğin diger oyunlarda var bende ve bunlardada donma yaşamadım. bence ps3 te hatta özellikle hdd de bi sorun olabilir. eğer cd kullanıyosa cd de çizik veya gözün bozulmaya başlaması olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: danger_snake
quote:
Orijinalden alıntı: arsızbeladinleyen2000li
mafıa 2 dısında ac3 vs gta v de 1 er kere dondu mafıa 2 de 20 den fazla donma oldu yanı donma dedıgım donuyor komple kaptıp açmak zorunda kalıyorum sadece mafıa 2 de var bu sorun oyundamı yoksa ps demı bıse var anlayamadım
valla bende mafia 2 psn var . hiç takılma olmadı. yağ gibi gidiyo. bahsettiğin diger oyunlarda var bende ve bunlardada donma yaşamadım. bence ps3 te hatta özellikle hdd de bi sorun olabilir. eğer cd kullanıyosa cd de çizik veya gözün bozulmaya başlaması olabilir.
psn den oynuyorum ayrıca ps daha yenı toz bile yok ustunde hdd de sorun oldugunu dusunmuyorum oyun evet yağ gıbı akıyoda benım donma dedıgım bı anda donuyo ps3 komple hıc bı tus ıslemıyo direkt kapatma tusundan kapatıp acıytorum ps3 u bf4 dede oldu 2 kere gemili bolumde neyse ps4 alıyorum zaten yakında
-
bu dediğin olay oyun kitlenmesi değil. ps nin kitlenmesi o zaman. o bende çok nadir olur. yazılımdan kaynaklanan bişey. son güncellemeri yapmadıysa yap. yada bidaki güncellemeyi beklemektan başka çara yok. bende ps4 e geçicem ama hiç acelesi yok. 2-3 tane oyun var ve tanesı 200 lira. daha 1 senesi var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danger_snake -- 17 Aralık 2013; 12:27:55 > -
quote:
bu dediğin olay oyun kitlenmesi değil. ps nin kitlenmesi o zaman. o bende çok nadir olur. yazılımdan kaynaklanan bişey. son güncellemeri yapmadıysa yap. yada bidaki güncellemeyi beklemektan başka çara yok. bende ps4 e geçicem ama hiç acelesi yok. 2-3 tane oyun var ve tanesı 200 lira. daha 1 senesi var
mesela fifa oynarken hıc olmuyo oyunun belırlı yerlerınde donma var sankı ps nın orada gucu yetmıyo gıbı mesela bf dekı denızde kapıştıgımız bolumde donma oluyo sadece ps3 + gta v yı kaca satabılırım sızce ? -
ps3 hangi versiyon. slim 320 ise 300 lira filan eder. superslim ilse hdd varsa 400-450 ye gıder. garantı durumu bunu arttırı. gta da 80-100 arası desen min toplam 400 max 600 . ama bana göre. forumda biraz araştırısan 2. el böölümünü, bir fikir elde edebiirsin. -
quote:
ps3 hangi versiyon. slim 320 ise 300 lira filan eder. superslim ilse hdd varsa 400-450 ye gıder. garantı durumu bunu arttırı. gta da 80-100 arası desen min toplam 400 max 600 . ama bana göre. forumda biraz araştırısan 2. el böölümünü, bir fikir elde edebiirsin.
superslim 500gb tamir fln hıc bıse olmadı su ana kadar 2 3 ay oldu alınalı kutusu fln herseyı duruyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsızbeladinleyen2000li -- 17 Aralık 2013; 17:16:20 > -
garantisi varsa 600 eder tahmınımce oyunla beraber 650 filan gider heralde. ama yinede sen araştır 2.el forumunda
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X