Şimdi Ara

ps3 komşunun internetinden bağlanma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Komşudan bağlanıyorrdum wireless ile ve sinyal yaklaşık %80 civarıydı.. Fifa 10 oynamak istediğim zamanlar da arkadaşlarla birlikte, bir türlü bağlantı sağlayamıyordum ve oyunlarda lag oluyordu. Benden sana tavsiye ortak ödeme işine falan girişme git evine internet bağlattır
  • aslında mantıklı 1 mgbitse bağlantısı 23 civarı vereceksin heray ama diger türlü internet bağlatmak istersen ev telefonu mecburi olacak 45 liralık internet faturan olacak ayrıca ev telefonunun sabit ödenmesi gereken 15 küsür tl de olacak konuşmasan bile arkadaşına söle modemi duvar sayısı aranızda nekadar az ise oraya koysun netinide 2 mgbit yaptırsın 63 lira 30 lira verirsin daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk8ata

Direk ethernet kablosu çek bence onlarla uğraşmaya değmez.

...
  • Eğer o sinyal gücüyle bir de pes oynayacaksan azğından küfür hiç eksik olmaz
  • 8mbit al ama 1mbit falansa değmez..hem kendini hemde rakibini online maçta çıldırtırsın..
  • komşunun interneti 8 mbit ....iş görür yani....ben bu işi halledecem inşallah...sonra da buraya çözümünü yazarım...

biraz daha soruşturdum bakalım bugün yarın bir yanıt gelir
  • 1mbit sınırsız internet al ayda 49 liraydı sanırım.
  • quicknet 10mb ayda 49lira sınırsız
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimevren

komşunun interneti 8 mbit ....iş görür yani....ben bu işi halledecem inşallah...sonra da buraya çözümünü yazarım...

biraz daha soruşturdum bakalım bugün yarın bir yanıt gelir

ama şunu unutma tek başına kullandığın 1 mbit iki kişinin kullandığı 8mbit daha iyidir...eğer komşun torrent veya bir download yapıyorsa acayip kasılır online oyunlar..gidipte iki dakika download yapma diyemezsin..bence 1mbit al sadece senin olsun..

• U sabit telefon hattı istemeseler alırım internet ama telefon hattına para vermek tam kaziklanmak. Zaten internet pahalı bı de 15-20 lira telefon hattı parası , ayar oluyorum....
  • sorunu hallettim...arkadaşımın modemi edimax, ben de aynı marka access point aldım ve süper bağlantı yaptım....access pointin fiyatı 40-45 lira civarı yani 1 aylık internet parasından bile ucuz

sonuç olarak "I am happy you are happy"
  • access point'i nereye koydun? tam çekiyor mu bari
  • arkadaşımın camının baktığı cephede bizim mutfak var.oraya koydum...Ps3 de süper, lag olmadan oynuyorum....
  • dostum öncelikle şunu bilmen lazım karşı taraftaki komşun flash getle veya torrent le birşey indiriyorsa 8mbitin hepsini kullanıcaktır. buda senin online oyunlarda donarak oynamana sebep ıolur. veya indirmese bile o komşun sayfa gezerken senin oyununda gene donma olur. bunu önlemenin yoluda modemin arayüzünden kendi pc sine en az 1 mbit kısıtlama getirirse(tabi modem destekliyorsa) sorun ortadan kalkar bence. demedi deme bi gün başına gelirse diye söylüyorum çünkü çok sinir bozucu.
  • Download için neyse ama onlıne için böyle bir bağlantı tipini tavsiye etmem . sinyal gücünü maximum seviyeye çıkarmadığınız sürece sürekli kopma ve lag sorunları olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViяTuË
    dostum öncelikle şunu bilmen lazım karşı taraftaki komşun flash getle veya torrent le birşey indiriyorsa 8mbitin hepsini kullanıcaktır. buda senin online oyunlarda donarak oynamana sebep ıolur. veya indirmese bile o komşun sayfa gezerken senin oyununda gene donma olur. bunu önlemenin yoluda modemin arayüzünden kendi pc sine en az 1 mbit kısıtlama getirirse(tabi modem destekliyorsa) sorun ortadan kalkar bence. demedi deme bi gün başına gelirse diye söylüyorum çünkü çok sinir bozucu.

Hayatta bisey indirmez bizimki:)) ama şu sınırlama olayına gireyim bir. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_
    Download için neyse ama onlıne için böyle bir bağlantı tipini tavsiye etmem . sinyal gücünü maximum seviyeye çıkarmadığınız sürece sürekli kopma ve lag sorunları olacaktır.

Hocam sinyalden kastın ps3 e gelen ise o %100 gösteriyor ve download hızı yine ps3 te 650 mbs görünüyor. Evvelki aksam gta4 oynadım online. Bir sıkıntı görmedim.

Verdiginiz fikirler için teşekkürler. Ben de tecrubelerimi yazıp ortak bir paylaşım yaratmaya çalıştım:))
  • vaybe muhabbetlere bak iyiymiş valla
  • burası DH
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.