Şimdi Ara

ps3 kasma sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 12 gb ps3 aldım psn den indirdiğim demo oyunların hemen hemen hepsinde kasma var assassin's creed libration infamous 2 yi indirdim baya kasma var onları geçtim trine 2 de bile kasma var bu sorun psn ile mi alakalı yoksa ps3 temi sorun var ps3 ü alalı 1-2 hafta oldu ve fazla oynamadım ve herhangi başka bir sorun görmedim lütfen cevap verin....

• bu açtığım ikinci konu ve kimse cevap vermiyor lütfen cevap
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByWarFare364

bu açtığım ikinci konu ve kimse cevap vermiyor lütfen cevap
    bir alıp takarsan sorunların çözülebilir. Kendi hafızasından kaynaklanıyor olabilir.
  • iskender86 kullanıcısına yanıt
    anlamadım neyi takarsam
  • quote:

anlamadım neyi takarsam

Cd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guattro kullanıcısına yanıt
    şimdi orjinal cd alcak kadar param yok ps3 ü zor aldım bayrma alıcam ama yine korkuyorum kasma falan olucak die psn yle alakası varmı onu söyleyebilirmisiniz sizde hiç böyle sorun oldumu ?
  • quote:

şimdi orjinal cd alcak kadar param yok ps3 ü zor aldım bayrma alıcam ama yine korkuyorum kasma falan olucak die psn yle alakası varmı onu söyleyebilirmisiniz sizde hiç böyle sorun oldumu ?
    Psn den ben hiç almıyorum bikaç kere aldım ondada sorunlar olmustu Uncharted 3 te cutscene lerde kasma felan oluyordu.Sen paran oldugunda orjinal al yinede bir servise felan gostermen lazım.Pek sanmıyorum ama cihazdan kaynaklanıyor olabilir. Ayrıca neden ps3 aldınki ps4 e yavas yavas oyunlar cıkıyor.ama ps3 oyunlarıda bir harika Last of Us Uncharted 3 Heavy Rain felan her oyuncunun oynaması gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hybrid01 -- 18 Temmuz 2014; 15:33:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PES 2018 Kasma-Donma Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    PS4 Donma Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Ps3 FPS sorunu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sonra dondum omaygot didim turkiyenin soguk cayi didiiiii didim

• Guattro kullanıcısına yanıt
    baktım kendi arabam üzerime geliyor ''aman tanrım didiiim'' - dalgamı geçion kardeş
  • quote:

baktım kendi arabam üzerime geliyor ''aman tanrım didiiim'' - dalgamı geçion kardeş

Kurdiyenin soguk cayi didiiiii didim inanmadiniz qnq

• quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid01

Psn den ben hiç almıyorum bikaç kere aldım ondada sorunlar olmustu Uncharted 3 te cutscene lerde kasma felan oluyordu.Sen paran oldugunda orjinal al yinede bir servise felan gostermen lazım.Pek sanmıyorum ama cihazdan kaynaklanıyor olabilir. Ayrıca neden ps3 aldınki ps4 e yavas yavas oyunlar cıkıyor.ama ps3 oyunlarıda bir harika Last of Us Uncharted 3 Heavy Rain felan her oyuncunun oynaması gerek.

eski oyunlardan oynamak istediklerim var (mafia 2 gta 4 just cause 2 assassin's creed 2-3 falan) ondan aldım ve ps4 alcak param yoktu. orjinal alırsam sıkıntı falan çıkmaz eminsin dimi çünkü makinede arıza olduğunu pek sanmıyorum..
  • ByWarFare364 kullanıcısına yanıt
    Yani çıkmaz diye biliyorum ayrıca spotçudan alırsan oyunu begenmedıgınde yada bi sorun cıktıgında takas edebiliyorsun(en azıdan burda oyle) ama yınede bı servisle felan konusup arastırabilirsin yada yakınlarının cd si varsa alıp takabılırsın yada spotcuya gıdıp hem derdini soylersın hemde baska bı oyun takıp deneyebılırsın.

bak birsürü alternatif var
  • Hybrid01 kullanıcısına yanıt
    bi araştırim o zaman saol
    önemli degil genclerimize yardım etmek gorevımız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hybrid01

Alıntıları Göster
    son 2 aydır falan tr psn de sıkıntı varda psn kendi içinde gezerken sıkıntı var cihaz donuyo, yada menüye atıyor, bu sıkıntı tr store dan kaynaklanıyor.

onu geçtik, indirdiğin demo oyunların normal de kasmaması lazım. Ben pek cok oyun/demo indiridim psn üstünden, dediğin assassin's creed libration, infamous 2 onun dışında dust 514, tekken, child of light, adı şimdi aklıma gelmeyen 8-10 dene daha var, hiç birinde kasma donma vs. sıkıntı yoktu, yağ gibi akıyordu oyunlar.

pek zannetmiyorum ama senin cihazda sıkıntı olabilir yada hdd dolu ise ondan da kaynaklanıyor olabilir 12gb bi 4gb kadarını zaten sistem yiyor direk, geriye kalana 1 oyun yada 2-3 demo atarsan doluyor hemen. hangi cihaz olursa olsun hafızası dolu olursa yavaşlar, en az hdd %15 boş olması önerilir yavaşlama sorunu olmaması için. varsa elinde 80~160gb ikinci el bişe onu takıp bi dene. gene donma yavaslama sıkıntısı varsa ondan sonra servise göndermeyi düşün.

bide cihaz hava almayan sıcak ortamda kullanıyorsan oda etkiler.

• tmk20 kullanıcısına yanıt
    haklısın 12 gb hemen doluyor bundan dolayı kasıyor olabilir çünkü batman arkham city yi yükledim kasma olmuyor üstüne bir kaç oyun daha yükleyince batman baya kasıyor diğer oyunları silince düzeliyor o yüzden hdd çart zaten elimde 250 gb lik var laptobtan çıkatım fakat ps3 e takmadım çünkü takarsam format atıcak ve pc de kullanamicam en iyisi bir tane almak
    12 GB mı buna dikkat etmemiştim etsem baştan soylerdım buyuk bi olasılık bundan kaynaklanıyor.... 12 Gb ' a oyun sıgarmı zaten 3 küsür GB 'ını cihaz yiyor..
    ama bi dostum var 12 gb ps3 ü var benimkinin aynısı ve gta 5 oynuyor geriye yaklaşık 500 mb yer kalıyor ve hiç kasma olmuyor kaymak gibi oynuyor bende daha demo oyunlarda kasma oluyor orjinal oyun alcam yüklicem inşallah kasma olmaz
    12 GB PS3 te GTA V ?
    oynanmaz gibi geliyor GTA V zaten ps3 te sorunlu bi oyun texturelar felan sonradan yükleniyor arada takılıyor birçok sorunu var.Eğer oynuyorsada saydıgım sorunlardan birisini mutlaka yaşıyordur ayrıca ps3 almışsın sadece GTA V mi yükleyeceksin 500mb boş yer kaldı diyorsun HDD şart ayrıca psn den oyun alma! demoları bilmem ama normal oyun almaya kalkma çoğunda sorun çıkıyor psn şu sıralar sapıttı.
    evet adam oynuyor istersen video linkini atim hatta adam ps3 ünü satıyor tel ini verim konuş adamla sana videosunu atsın bu arada psn sapıttı bende farkındayım girdiğim zaman takılıp kalıyor yada ana menüye atıyor bu yüzden oyunlar kasıyor olabilirmi ve benim tv tüplü bununla alakası yoktur değilmi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.