Şimdi Ara

PS3 KAFE MANTIKLI CEVAPLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bence kira olmaması avantaj,ama ps3'ler narin cihazlardır,cd ile eş zamanlı çalıştıkları için bozlulma riski her daim var.

    Fiyatı yarın bir gün arTırınca da ,neden artırdın derler,bizim milletimiz böyle unutma

    Atıyorum sen 82 ekran tv'mi oynatıyon,çevrene 106 ekranlı bir yer açılır anında satarlar seni merak etmeO yüzden normali neyse onu al.
  • Hayırlı olsun dükkan.Etimesgut un neresinde.Ben elvankenteyim.Bir gün belki uğrarız.Ayrıca elvanknette Arena VİP PS3 salonu var.Facebook ta aratırsan grubunda ersimleri vs vs görürsün.Meslektaşsınız belki birbirinizden öğreneceğiniz şeyler vardır..
  • Eryaman'dayım, bi ara kafene uğrarım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bahad©¥¬ñ

    ps3 ün saat i 1.5 lira burda

    1 lira burda
  • muğla merkez 2 kişi 2 lira 3 kişi 3 lira 4 kişi 4 lira
  • quote:

    Orijinalden alıntı: THEBIGFUNDAMENTAL

    Arkadaslar ben ps3 kafe actım.1 hafta oldu.Saati 2 liradan oynatıyorum.evet cok ucuz biliyorum.baslangıcta 1 ay böyle yapmayı düsünüyorum.
    Dükkan kirası vermiyorum sizce kurtarır mı?Ne yapmalıyım? Tek kişide aynı 2 kişide aynı fiyat aletin saati 2 tl yani.Su an isler cok sükür iyi.
    Dükkanım etimesgut ankarada.yorumlarınızı bekliyorum.



    kira derdin yoksa ztn seni idare eder
  • ps3 kafer daha çok okuldan kaçan çocukların uğrak yeri olacağından sabah saatleri indiim yapabilirsin mesala saat 12 ye kadar 2 ytl 12 den sonra 3-4 ytl gibi yada 4-5 saat den fazla oturanlara indirim gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: novalgine_plus


    quote:

    Orijinalden alıntı: skyfor


    quote:

    Orijinalden alıntı: WriterHuman


    quote:

    Orijinalden alıntı: xfurix

    quote:

    Orijinalden alıntı: YourDooM


    quote:

    Orijinalden alıntı: Bob Marley


    quote:

    Orijinalden alıntı: burnaldinho


    quote:

    Orijinalden alıntı: ®ed


    quote:

    Orijinalden alıntı: Bahad©¥¬ñ

    ps3 ün saat i 1.5 lira burda

    1 lira burda

    üstüne para veriyolar burda.

    Günlük hasılatı veriyorlar burda

    Dükkanı devrettiler bana.



    makinayı alda git diyorlar


    Bana kendilerine rakip olsun diye kafe açıp içini doldurdular

    Adam evini arabasınıda bana devretti


    sonynin yarı hissesi bende


    Sonyniyi bana verdiler yanınada Ps4 yapıp kafe açtılar




  • Kira vermiyorsanız, muhtemelen sıkıntı çekmezsiniz gelirler, giderler konusunda. PS kafelerde müşteri kaybetmemeye özen göstermeniz gerekir tabi, genelde maç oynanır PS kafede kadroların güncel olmasına özen göstermelisiniz tabi adamların gücünü arttırma işine girilmemeli bence, birde koltukların konforuna özen göstermelisiniz bence, son olarakta futbol heyecanlı bir oyun, zaman zaman bağrışmalar çağrışmalar artabilir özellikle ödetmesine oynanıyorsa, başlarında somurtkan bir kafe sahibi tarafından "Beyler sesssizz!" tepkisi gelirse bir sonraki zamanda o kafeyi tercih etmezler diye düşünüyorum.
  • Burada şu an müthiş iş yapan bir kafe var. Başlangıçta saati 2 TL'den idi. Uzunca bir süre 2 TL kaldı. Sonra 2.5 TL'ye çıkardı. Hâlâ 2.5 TL ve bu adam kira parası da veriyor. Adam 1-2 senedir tıkır tıkır çalışıyor.

    2 TL fiyat gayet iyi. Hem belli bir müşteri potansiyeli de sağlarsın. Sonra artıracağım derken uçma fiyat konusunda. Dediğim örneği düşün. Hem kira da vermiyorsun. Dimyata pirince gideyim derken eldeki bulgurdan olma!
  • Ucuz olurasa işler iyi olur sanıyorum pahalı olursa kimse gelmez.Ha birde cihazlar son model ve hızlı olursa iyi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enl600 -- 21 Kasım 2009; 20:00:10 >
  • ps3 cafelerde genelde oynanan oyun pes oluyor o yüzden sana şunu öneririm forma falan as içeriye çok hoş duruyor bizim burda bi ps3 kadede yapmışlar yerlerde futbol topları falan perdeler falanda takımlaırn perdeleri dekorasyonu futbola çevirmeni öneririm
  • Ben size gerekenleri söyleyeyim ve evinde PS3 olan biri olarak arkadaşlarımla PS3 kafelere gittiğimde çektiğim sıkıntıları söyleyeyim.

    Oyun olarak;PES,FIFA,NBA ve Guitar Hero oyunlarını mutlaka bulundurmanı tavsiye ederim.Ve de en azından Guitar Hero için 2 gitar,1 vokal ve 1 bateri bulundur.Bunları fiyatlandır.Biz İstanbul Kadıköy'de en uygun yerlerden birinde 2 saatine 22 TL gibi bir fiyat veriyoruz tam bu saydıklarımı alınca.

    Ayrıca Call Of Duty,Assasin's Creed,Little Big Planet ve çıkınca Gran Tourismo oyunlarından birer tane bulundur.

    Televizyonlar 106 ekran olursa iyi olur ama kesinlikle bir zorunluluk yok.

    Işıklandırma kesinlikle ekranların olduğu yönden olmasın ve de mümkünse gün ışığı diye belirtilen sarı renk yayan tasarruflu ampüllerden kullanın.Hem çevreyi,hem cüzdanınızı hem de biz oyuncuların göz sağlığını korursunuz.

    Posterler çok önemli.Özellikle sahip olduğunuz oyunlar hakkında bilgilendirici posterler kullanırsanız iyi olur.

    Koltuklar kesinlikle çok önemli.N'olur puf ya da armut şeklinde tabirlendirilen koltuklardan kullanmayın.Ergonomik ve insan oturuş şeklini destekleyici koltuklar edinin çünkü benim için bunlar gerçekten bir kafeyi tercih etmemi sağlayan ikinci nedenler.

    Bir de tüm cihazlarda internet bağlantısı olsun ve de tüm oyunlar ve aletler güncel versiyonda olsun.Ayrıca müşterilere ücretsiz kablosuz internet bağlantısı sağlarsanız çok iyi olur çünkü gayet büyük bir eksiklik çoğu kafede.

    Umarım yardımcı olabilmişimdir.Bu arada fiyat İstanbul'a göre uygun ama mesela bizim gittiğimiz yerde 2 saatten fazla yani en azından 121 dakika oynanırsa 60 dakikası bedava oluyor.Sizde böyle bir kampanya yapabilirsiniz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: arseniCem


    quote:

    Orijinalden alıntı: barman

    Fiyatı sakın birden uçurmayın. Bakırköyde 2 tane tekno play vardı. Gayet şık, güzel yerlerdi. İlk baş 3 liraya oynuyorduk, gayet iyi iş yapıyordu. Sonra fiyatı 5 liraya çıkardılar, biz gidince de o kampanya fiyatıydı, normal fiyatı bu diye saçmaladılar. Sonra bomboş olmaya başladı. 4 liraya indirmelerine rağmen kurtarmadı, meydan tarafındakini kapatmak zorunda kaldılar. Şuan tek istanbul caddesindeki şubeleri duruyor. Tabi bu sadece Bakırköy şubesi için.







    hiç acımıyorum o tekno play e iyi oldu... bide efede takılıyoduk. gayette iyiydi



    Vallahi ondan sonra bizde hep efede takılmaya başladık.




  • Bizim burda kafede ve yazlığın orda kafede kişi başı saati 1.5 TL.İki kişi 1 saat 3 TL.
  • kaç makina var
    ekran ölçüleri nedir
    boş makina kaldıgı oluyomu

    bunları soylerseniz daha güzel fikirler gelicektir
  • Multitap var mı cafede?
  • Guitar Hero ve Rockband'e de yer vermenizi tavsiye ederim. Böylelikle belirli bir müşteri kitlesiyle sınırlı kalmazsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSH -- 22 Kasım 2009; 13:04:24 >
  • Arkadaşlar kafem etimesgut belediyesinin karsısındaki sokakta yani etimesgut merkezde.Hepinizi beklerim.
    Şu an kafemde 8 makine var ancak dükkanım büyük biraz para kazanayım insallah alıcam yeni makineler.Dükkan yaklasık 100 m2 ve
    8 makineyi ferah ferah dizdim.Şu an işler ii cok sükür fiyatı artırmayı düsünmüyorum zaten ekranlarım 82 ekran lcd insallah yeni alcagım ekranlar 106 olur ve kafeyi büyültebilirim.Su an 1 hafta oldu acalı ve ben 8 tane pes10 almıstım eski oyunlar yok zaten hepsi yeni oyunların.1 gta 1 nfs shift 1 nba10
    2 tane de smack down almıstım burada inanılmaz patlama var smack downa siparis verdim 5 tane daha gelicek cünkü sürekli kücük cocuklar onu istio ve sıra oluolar.bir de araba yarısı oyunu tavsiye ederseniz sevinirim.Bu benim ilk ticari deneyimim o yüzden biraz stresliyim.
  • Araba yarışı olarak Dirt 2 ve NFS:Shift şu an için en iyi seçenekler.Guitar Hero ve çeşitlerine önem vermenizi tavsiye ederim.Böylelikle yaşı büyük olanları da kafenize çekebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.