Şimdi Ara

PS3 JELATİNİ ORJİNAL Mİ DEĞİL Mİ NASIL ANLARIZ?(REHBER) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oyunun sıfır olması önemli değil adamlar ucuza satıyor zaten, sonrasında voucher kod da sorun olmuyorsa ve geri destek veriyorlarsa sorun yok bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

Amacım bunu yapanları size savunmak değil ama. Adı üstünde yani bunu yapan kişi spotçu aldığınız oyun ise spot. Bunu kabul ederek oyunu alıyorsanız hiçbir şeyden şikayetçi olmamanız gerekiyor. Tabi bu söylediklerim oyun sıfır olduğunda göz önüne alınabilir.

Orası öylede önceden demiyorlar ki bu oyun kullanılmış diye, "sıfır oyun bu, jelatinli." diyerek kandırıyorlar.
    Online Pass olan oyunlarda özellikle milleti mağdur ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Amacım bunu yapanları size savunmak değil ama. Adı üstünde yani bunu yapan kişi spotçu aldığınız oyun ise spot. Bunu kabul ederek oyunu alıyorsanız hiçbir şeyden şikayetçi olmamanız gerekiyor. Tabi bu söylediklerim oyun sıfır olduğunda göz önüne alınabilir.

Orası öylede önceden demiyorlar ki bu oyun kullanılmış diye, "sıfır oyun bu, jelatinli." diyerek kandırıyorlar.

Spotta olsa en iyisi netten satın almak oluyor. Hiç yoktan şikayet etme hakkınız oluyor, oyun söylendiği gibi çıkmadığı zaman.

• quote:

Spotçuluk Türkiye de bir sektördür. Spotçuluğuda hakkıyla yapan satıcılar var. Ama bu işi insanları kandırmak için kullanan satıcılarda var. İyi satıcıyla kötü satıcıyı ayırt edip forumlarda yayınlamak biz teknoloji severlerin görevidir. Aslında bu ülkede yaşayan her vatandaşın görevidir.

Şuan için bir tane var. Arkadaş ne güzel yazmış sağ olsun. Evet alttaki üç kağıtçı satıcıdan hiç bir şey almayın.

İZMİR GANİ ELEKTRONİK (ÇANKAYADA)

Daha başka bildiğiniz varsa yazın arkadaşlar.

• ben mesela gittim bi spotçuya adam bana sonradan paketlenmiş 2. el oyunu 0 diye satmaya çalışıyo, bende bunu anladım bu sıfır değil dedim işte güvenlik şeridi falan falan diye adam da kabul etti bunu ben bu konuşmayı gizlice kaydetsem adamları bana bu oyunu bedava verin yoksa sizi 2. el oyunu 0 olarak satmaya çalışmaktan insanları kandırmaya çalışmaktan şikayet ederim desem ne olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer_1903

ben mesela gittim bi spotçuya adam bana sonradan paketlenmiş 2. el oyunu 0 diye satmaya çalışıyo, bende bunu anladım bu sıfır değil dedim işte güvenlik şeridi falan falan diye adam da kabul etti bunu ben bu konuşmayı gizlice kaydetsem adamları bana bu oyunu bedava verin yoksa sizi 2. el oyunu 0 olarak satmaya çalışmaktan insanları kandırmaya çalışmaktan şikayet ederim desem ne olur

Bana 2. el DS'i 0 diye satmaya çalışmışlardı. Aldım o fiyattan sonra bir sürü olay oldu 0 ile değiştirdim, 2. el fiyatına 0'ı geçirdim adamlara.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamer_1903

ben mesela gittim bi spotçuya adam bana sonradan paketlenmiş 2. el oyunu 0 diye satmaya çalışıyo, bende bunu anladım bu sıfır değil dedim işte güvenlik şeridi falan falan diye adam da kabul etti bunu ben bu konuşmayı gizlice kaydetsem adamları bana bu oyunu bedava verin yoksa sizi 2. el oyunu 0 olarak satmaya çalışmaktan insanları kandırmaya çalışmaktan şikayet ederim desem ne olur

hiçbirşey olmaz hocam takmazlar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

Spotta olsa en iyisi netten satın almak oluyor. Hiç yoktan şikayet etme hakkınız oluyor, oyun söylendiği gibi çıkmadığı zaman.

Kesinlikle, hem 2 oyun falan alırsan kargo bedava diyor. Bknz: Syd Bilgisayar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2. el malı jelatinleyip 0 gibi satmaya çalışan çakallardan bitanede ben söyliyim

tahtakalede var böyle bi yer havuz elektronik diye

adamlar oyunu jelatinlediklerini sanıyolar ama onuda beceremiyolar çakmakla yakıp düzeltiyolar heralde jelatini
  • Üç kağıtçı satıcılar

-İZMİR GANİ ELEKTRONİK (Çankaya da)
    -HAVUZ ELEKTRONİK (Tahtakalede)

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Üç kağıtçı satıcılar

-İZMİR GANİ ELEKTRONİK (Çankaya da)
    -HAVUZ ELEKTRONİK (Tahtakalede)

.
  • Feza Konsol nasıl arkadaslar sıkıntı yasayanınız oldumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan1903

Feza Konsol nasıl arkadaslar sıkıntı yasayanınız oldumu?

Takas listesinde ne yazıyorsa onu uyguluyorlar. Orada yazan her oyun ellerinde olmuyor haliyle, o yüzden gitmeden önce sormakta yarar var. Başka bir konu ise kodu kullanılmış oyunu çoğu yer gibi orası da 15-20tl düşüğe alıyor. Takaslarımı genelde orada yaparım ve şu zamana kadar sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuomir -- 6 Ağustos 2012; 13:36:59 >
  • Yazıcıoğlunda illaki vardır böyleleri ..?
  • spotçulardan alan arkadaşlar için iyi bir konu.
  • GG'den banada çıktı aynısı ve bir daha almadım. Shopto.net'den alıyorum en iyisi.
  • Desene Bni Full Kandırmıslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: spartageo1

Desene Bni Full Kandırmıslar

• Bu çakallardan 2 tanesi de sinanpaşa iş merkezinde beşiktaşta, bana da dediler sıfır diye yok abi dedim güvenlik şeridi yok dedim. Kemküm etti almadım oyun fln. Orada bir tane dükkan iyi sadece
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.