Şimdi Ara

PS3'ile kullanmak için 1080p mini projektör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PS3'te kullanmak üzere ufak, hesaplı, LED, minik bir projektör arıyorum. 1080p çözünürlükte olması önkoşul.
    Yansıtacağım yerin ölçüsü 1,5 metre genişlik ve 1.5 metre yükseklik civarında, dolayısıyla öyle büyük pahalı bir projektöre ihtiyacım yok.
    Fiyatı makul olursa sevinirim.

Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
    Teşekkürler.

• Öncelikle led 1080p gerçek çözünürlük uygun fiyatlı bir cihaz bulamazsın hocam, 1080p led 3500 - 4000 TL civarı. Ama 1280x800 gerçek çözünürlüğü olan ve 1080p destekleyen Promacto Pro X09 1500 TL civarı. 30000 saat lamba ömürlü, active 3D'yi direkt olarak oynatabiliyor, dahili bataryası var, kısa mesafeden geniş ekran açıyor vs. vs. İstanbul'da isen yerleri Perpa'da ben senin yerinde olsam Ps3'ü alır giderim.
  • Cevap ve öneri için teşekkürler.

1080p lik görüntüyü sıkıştırarak mı veriyor yoksa kenarlardan keserek mi?
    Bir de bunu önerdi birkaç arkadaş:http://www.lg.com/tr/projektor/lg-PB60G
    Lambası daha iyi gibi, fiyatı da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: some@

Cevap ve öneri için teşekkürler.

1080p lik görüntüyü sıkıştırarak mı veriyor yoksa kenarlardan keserek mi?
    Bir de bunu önerdi birkaç arkadaş:http://www.lg.com/tr/projektor/lg-PB60G
    Lambası daha iyi gibi, fiyatı da.

1080p'lik görüntüyü sıkıştırarak oynatıyor. Fakat görüntüde bir bozulma olmuyor. Aksine ne kadar yüksek çözünürlüklü görüntü verirsen o kadar net görüntü alıyorsun. İki cihaz çok fazla karşılaştırıldı biraz araştırırsan Promacto'nun LG PB60G'den çok üstün olduğunu farkedersin zaten. Birkaç noktada karşılaştırma yapacak olursam PB60G 500 ansilümen Pro X09 700 ansilümen birinin PB60G'nin lensi 1.5 Pro X10'un lensi 1.2 yani ortalama olarak %20 daha kısa mesafeden daha geniş ekran açıyor. Yani sen 1.50 metre ekran açabilmek için PB60G'yi 2.25 m mesafeye koyarken Pro X10'u 1.80 mesafeye koyacaksın. 2.25 metreden 500 ansilümen ışık atmak nerede? 1.80 metreden 700 ansilümen ışık atmak nerede? bu en basit kıyaslamalardan bir tanesi. Active 3D, dahili batarya ve ışık gücü olarak çok önde bir teknoloji var Pro X09'da. Görerek almanı tavsiye ederim.

• LED projektörü PS3 için pek tavsiye edemem açıkcası. Işık seviyesi zayıf kalacaktır veya karanlık ortamlara ihtiyaç duyacaksınız.
    Önerim DLP projektör olur. DLP projektörler çok küçüldü, rahatlıkla taşınır. Ayrıca 3D desteğide var, 3D oyun veya film içinde hazır bir cihaz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casparza -- 21 Mayıs 2014; 16:24:12 >
  • quote:

Merhaba,

PS3'te kullanmak üzere ufak, hesaplı, LED, minik bir projektör arıyorum. 1080p çözünürlükte olması önkoşul.
    Yansıtacağım yerin ölçüsü 1,5 metre genişlik ve 1.5 metre yükseklik civarında, dolayısıyla öyle büyük pahalı bir projektöre ihtiyacım yok.
    Fiyatı makul olursa sevinirim.

Sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
    Teşekkürler.

PS3 ile test etmek istersen Beşiktaş'ta Boyutdijital.com'da 3-5 farklı cihaz test edebilirsin...

BenQ w1070 cihazını tavsiye ederim...
  • Odada şu an 27" iMac var.
    Onun yanına bir de kocaman tv almak istemediğim için ve satın aldığım ps3'ü arada sırada oynamak için ucuz yollu bir cihaz arıyorum açıkçası.
    Öyle çok süper bi cihaz aramıyorum, fiyat performans ortalaması makul seviyelerde bi cihaz arıyorum.

@irobot54
    Hocam aradaki fark 500 lira edecek kadar diyorsan (pek anlamadığım için söylüyorum) biraz daha beklemek durumundayım. Şu an max 1100 tl verebilirim cihaza.

@objektif adam
    Tavsiye için teşekkür ederim, fırsat bulursam gidip deneyeceğim.
    BenQ w1070'in fiyatı ayırdığım bütçeye nazaran biraz fazla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 için TV tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Odada şu an 27" iMac var.
    Onun yanına bir de kocaman tv almak istemediğim için ve satın aldığım ps3'ü arada sırada oynamak için ucuz yollu bir cihaz arıyorum açıkçası.
    Öyle çok süper bi cihaz aramıyorum, fiyat performans ortalaması makul seviyelerde bi cihaz arıyorum.

@irobot54
    Hocam aradaki fark 500 lira edecek kadar diyorsan (pek anlamadığım için söylüyorum) biraz daha beklemek durumundayım. Şu an max 1100 tl verebilirim cihaza.

@objektif adam
    Tavsiye için teşekkür ederim, fırsat bulursam gidip deneyeceğim.
    BenQ w1070'in fiyatı ayırdığım bütçeye nazaran biraz fazla.

1100TL civarına sadece LED de 500 AL bir cihaz alabilirsiniz ama dediğim gibi PS3 kullanımı için önermem.
    1300 ye kadar çıkarsanız BenQ MW523 önerebilirim.
    3000AL 720p destekli WXGA bir cihaz. 10000 saat lamba ömürlü.

http://www.projeksiyon.com/urun/benq-mw523-projeksiyon-cihazi-3349

• quote:

Orijinalden alıntı: casparza
    1100TL civarına sadece LED de 500 AL bir cihaz alabilirsiniz ama dediğim gibi PS3 kullanımı için önermem.

Neden önermezsiniz? Odada siyah perde var, ortam ışığı sorun değil. Okuduğum kadarıyla LED'ler daha az enerji tüketimi sunup daha uzun ömür vaad ediyorlar. LED'lere daha sıcak bakıyorum o yüzden.

• Promacto Pro X09 Led DLP zaten, arada 500 liralık fark çok rahat var ikisinide test edersen sende bana hak vereceksin. Projeksiyon almak için alınacak bir ürün değil sonuçta bir defalık alacağın birşey ve 1000 - 1500 lira iyi para o yüzden iyi araştırmanı ve içine sinen bir cihaz almanı tavsiye ederim. Ben Pro X09'u gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Lambalı düşünüyorsan dicek birşey yok fakat led alacaksan Pro X09 almalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: irobot54

Promacto Pro X09 Led DLP zaten, arada 500 liralık fark çok rahat var ikisinide test edersen sende bana hak vereceksin. Projeksiyon almak için alınacak bir ürün değil sonuçta bir defalık alacağın birşey ve 1000 - 1500 lira iyi para o yüzden iyi araştırmanı ve içine sinen bir cihaz almanı tavsiye ederim. Ben Pro X09'u gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Lambalı düşünüyorsan dicek birşey yok fakat led alacaksan Pro X09 almalısın.

Anladım hocam teşekkürler.
    Bildiğim kadarıyla LED ya da lambalı arasındaki fark sadece ortam ışığıyla ilgili değil mi? Yani cihazın sunduğu parlaklık seviyesiyle ilgili.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: casparza

Neden önermezsiniz? Odada siyah perde var, ortam ışığı sorun değil. Okuduğum kadarıyla LED'ler daha az enerji tüketimi sunup daha uzun ömür vaad ediyorlar. LED'lere daha sıcak bakıyorum o yüzden.

Odan karanlıksa hiç düşünme led al, 3000 ansilümen ev için çok fazla çok parlak olacağı için kontrastı öldürecek zaten, gözlerine yazık. Ayrıca cihazın çalışma sesi ve ısınmasını da göz önüne almak gerek led çok daha uzun ömürlü. Ayrıca sabit kullanmana da gerek yok istediğin yere götürebilirsin yanında yazlığa giderken yazlığa mesela

• quote:

quote:

Promacto Pro X09 Led DLP zaten, arada 500 liralık fark çok rahat var ikisinide test edersen sende bana hak vereceksin. Projeksiyon almak için alınacak bir ürün değil sonuçta bir defalık alacağın birşey ve 1000 - 1500 lira iyi para o yüzden iyi araştırmanı ve içine sinen bir cihaz almanı tavsiye ederim. Ben Pro X09'u gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Lambalı düşünüyorsan dicek birşey yok fakat led alacaksan Pro X09 almalısın.

Bildiğim kadarıyla LED ya da lambalı arasındaki fark sadece ortam ışığıyla ilgili değil mi? Yani cihazın sunduğu parlaklık seviyesiyle ilgili.

Aynen öyle lambalı cihaz aydınlıkta daha parlak görüntü verir. Ama senin için keskinlik daha önemli karanlıkta 3000 ansilümen bir cihaz kullanırsan çok parlak bir görüntü çıkar buda detayları öldürür zaten.

• quote:

quote:

quote:

Aynen öyle lambalı cihaz aydınlıkta daha parlak görüntü verir. Ama senin için keskinlik daha önemli karanlıkta 3000 ansilümen bir cihaz kullanırsan çok parlak bir görüntü çıkar buda detayları öldürür zaten.

Eyvallah hocam teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu

• Arkadaşlar merhaba, LG hs 201 projeksiyon ile ps3ten görüntü alamiyorum, HDMI kabloda sorun yok receiver'a bagladigimda TV izleyebiliyorum. Ps3e bagladigimda sinyal yok yazıyor. Ps3te power tuşuna uzunca bastigimda sinyal yok uyarisi kayboluyor ama yine siyah ekran. PS 1 haftadır evde ama hic oynayamadim, acil yardim lütfen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.