Şimdi Ara

PS3 için Lcd-Led Tavsiyesi(yardım lazım)...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Odama koymak için bir lcd-led tv arıyorum 22'' pahalı olmayan tv önerilerinizi bekliyorum.(masada duracak büyük ihtimalle) verebileceğim para 500-800 btl arası(biraz oynama olabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion -- 14 Şubat 2012; 19:38:07 >

• Fiyatı yüksek gelmezse LG 32LW4500 tavsiye ederim, bu fiyata 3D, FPR gözlüklü bir panelin olur. 3D olmasın diyorsan Samsung D, LG LV, Philips 5xxx, Sony EX520 serilerine bakabilirsin.
  • dostum bir haftadır araştırıyorum. oyun için en iyi toshiba ve sony den performans alırsın. bunların içinde de sony konsolda sony olduğu için daha ağır basıyor. yine öğrendiğime göre oyun için alınacak en ideal model Bütçeye göre en düşük alınabilecek olanlar 40-46' sony hx720-nx720 olabilir hx720 200 hz. Nx720 100 hz ,

nx de gorilla glass var daha iyi siyah başarısı demek , 100 hz - 200 hz 3d izlerken titreme sorunu varmış sanırım. Ama çok kişiden duymadım bunu , bunlara artı olarak varlık sensörü falan var alengirli bir şey , hx720 ise 200 hz-400 hz 3 d görüntülerde daha iyi performans alamına gelir ayrıca hd filmlerde de başırılı demek tir ama yine de nx ile hd filmlerde aynı kalitede olacağını düşünüyorum çünkü nx de gorilla glass var görüntü kalitesini güzelleştiriyor şahsen teknosada bakmıştım baya hoş duruyordu. Hx de gorilla glass yok , Birkaç özelliği eksik nx e göre artısı 200 hz olması ve görünü işlemcisinin x reality pro olması artıları başka bir artıları var mı bilmiyorum. Bu artılar nx e göre ne kadar fark yaratır bilmiyorum. 3d haricinde oyunlarda ve filmlerde iki televizyon arasında ne kadar fark var görüntü kalitesi olarak , Açıkcası bende merak ediyorum .

Sonuç olarak oyun için alacağın minumum segment bu tvler (öğrendiklerime göre )

bir arkadaş 46 hx800 almıştı 2800 e ama artık piyasada yok sanırım.. performansını beğenmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 9 Şubat 2012; 16:51:19 >

• Adam 32" ve altı boyutta ve pahalı olmayan demiş, NX / HX serisi 32" de yok ve fiyatları 3000TL den başlıyor.
  • techraven
    dikkat etmemeşim dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

dostum bir haftadır araştırıyorum. oyun için en iyi toshiba ve sony den performans alırsın. bunların içinde de sony konsolda sony olduğu için daha ağır basıyor. yine öğrendiğime göre oyun için alınacak en ideal model Bütçeye göre en düşük alınabilecek olanlar 40-46' sony hx720-nx720 olabilir hx720 200 hz. Nx720 100 hz ,

nx de gorilla glass var daha iyi siyah başarısı demek , 100 hz - 200 hz 3d izlerken titreme sorunu varmış sanırım. Ama çok kişiden duymadım bunu , bunlara artı olarak varlık sensörü falan var alengirli bir şey , hx720 ise 200 hz-400 hz 3 d görüntülerde daha iyi performans alamına gelir ayrıca hd filmlerde de başırılı demek tir ama yine de nx ile hd filmlerde aynı kalitede olacağını düşünüyorum çünkü nx de gorilla glass var görüntü kalitesini güzelleştiriyor şahsen teknosada bakmıştım baya hoş duruyordu. Hx de gorilla glass yok , Birkaç özelliği eksik nx e göre artısı 200 hz olması ve görünü işlemcisinin x reality pro olması artıları başka bir artıları var mı bilmiyorum. Bu artılar nx e göre ne kadar fark yaratır bilmiyorum. 3d haricinde oyunlarda ve filmlerde iki televizyon arasında ne kadar fark var görüntü kalitesi olarak , Açıkcası bende merak ediyorum .

Sonuç olarak oyun için alacağın minumum segment bu tvler (öğrendiklerime göre )

bir arkadaş 46 hx800 almıştı 2800 e ama artık piyasada yok sanırım.. performansını beğenmişti.

Ben 500-1000 tl arası bir şey istiyorum 26'' samsung,lg... de olur yani istediğim odama çok kaliteli olmasa da bir tv koymak

• 26" felan istiyorsan burdan sorma. O tip düşük klasman cihazlarda aynı modelde bile farklı paneller kullanılabiliyor. En ucuz malzeme ile Çin yapımı paneller kullanıyor büyük markalar bile. O yüzden bu cihazları mutlaka çıplak gözle izlyerek al. Zaten çok birşey beklemezsin 500-1000 TL lik TV den, dikkatli izle motion sorunu yoksa ve görüntü kalitesi kabul edilebilir düzeydeyse alırsın.

bigbooss, önemli değil
    Sen doğru yoldasın, yalnız NX 3D Ready dir ayrıca 3D transmitter ve SG gözlük alman gerekir. HX serisinde 3D daha stabil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox için monitör tavsiyesi
    12 ay önce açıldı
    PS4 için TV tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

26" felan istiyorsan burdan sorma. O tip düşük klasman cihazlarda aynı modelde bile farklı paneller kullanılabiliyor. En ucuz malzeme ile Çin yapımı paneller kullanıyor büyük markalar bile. O yüzden bu cihazları mutlaka çıplak gözle izlyerek al. Zaten çok birşey beklemezsin 500-1000 TL lik TV den, dikkatli izle motion sorunu yoksa ve görüntü kalitesi kabul edilebilir düzeydeyse alırsın.

bigbooss, önemli değil
    Sen doğru yoldasın, yalnız NX 3D Ready dir ayrıca 3D transmitter ve SG gözlük alman gerekir. HX serisinde 3D daha stabil.

Pek mümkün olmayabilir izleme şansım internetten hepsiburadadan alabilirim yada gidip vatan computerdan alırım önerebiliceğiniz bir lcd-led yok mu? (tvden pek anlamam
    3d olmasada olur alsamda kullanmam büyük ihtimalle)

• yukarı
  • yukarı
  • 850TL ye kadar Vatan'da TV bile göremiyorum ben 26" boyutta, verebileceğin fiyatı biraz arttırmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

850TL ye kadar Vatan'da TV bile göremiyorum ben 26" boyutta, verebileceğin fiyatı biraz arttırmalısın.

26'' yazmışım 22'' de olabilir sadece kaliteli olması önemli benim için(parlaklık ve akıcılık) ekran boyutu önemli değil pek. Dahada fazla para verebilirim ama iphone 5 çıkacak yaz aylarında onu almam lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.