Şimdi Ara

PS3 İçin Geç Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uygun fiyata bi tane buldum ancak şimdi ps4 söylentileri felen var geç kalmış olur muyum?

• aynı konudan iki tane açmışsın
  • Fiyat olarak ps3 uygun ama geç bi zaman 2yıla kalmaz PS4 çıkar.
  • farkettim ama silemedim kusura bakmayın
  • Arkadaşım daha önce ps3 sahibi olmadıysan , ve ps4 yarın çıkacaksa bile ps3 almalısın. Sebebine gelirsek , o kadar harika , o kadar eğlenceli oyunlar var ki hiçbirini oynamadan ps3'ün zamanı geçti mi diyemezsin. Yani konsol eskimiştir , ama seni hala sürükleyecektir. Peki konsol gerçekten eskidi mi ? Hayır bunu sony'de belirtti. Yani bu konsola en az 10 yıl ömür biçtiler ki daha 4 yılı var. Bu demek olmuyor ki 2016 yılından önce çıkmaz. Çıkabilir ama daha yakın bir zamanda ps4 hakkında sorulan soruya , ps3 ve vitaya yoğunlaştık , ps4 hakkında planımız yok dediler. Bende 3 hafta önce ps3 aldım ve kesinlikle almalısın bence. Ps4 olayı kafanı karıştırmasın. Konsol eski felan değil , SLİM olduğundan dolayı fat'lara göre ÇOK ÇOK yeni bir konsol. İyi günler.
  • Bence geç değil alınır paşa paşa oynanır;)
  • ps4 cıkacak dıye ps3 almamak mantıksızlık
    ps4 600 TL ye mı cıkacak
    ps3 al dusunme fazla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 için Witcher 2 mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ps3 al Hayatı Yaşa
  • ps3'un tam zamani simdi.
  • Yok kesinlikle geç değil arkadaşlarda belirtmiş.. GTA serisi gibi büyük ve çok satan oyunlar, bu senede Ps3 için çıkacak bu bir garanti bence geç değil tam sırası daha 2-3 yılı var bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ¿SlaughteR¿

Uygun fiyata bi tane buldum ancak şimdi ps4 söylentileri felen var geç kalmış olur muyum?

2015 e kadar playstation 4 çıkmayacakmış.Yani 3-4 yıl daha ps3'Le idare edicez.
  • al
    geç
    nokta
  • bence geç değil zaten ps4 çıkarsa 2000 den başlarlar satmaya oyunlarda az olur o yüzden bir an önce almalısın hem güzel oyunlarda yolda
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiCimbomlu

bence geç değil zaten ps4 çıkarsa 2000 den başlarlar satmaya oyunlarda az olur o yüzden bir an önce almalısın hem güzel oyunlarda yolda

+1 slim çıkana kadar da 2-3 yıl olur daha var yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein was here

quote:

Orijinalden alıntı: AsiCimbomlu

bence geç değil zaten ps4 çıkarsa 2000 den başlarlar satmaya oyunlarda az olur o yüzden bir an önce almalısın hem güzel oyunlarda yolda

+1 slim çıkana kadar da 2-3 yıl olur daha var yani

aynen ben slimi katmadım bile ilk çıkan ps ler kesin sorunlu olur bu kaçınılmaz zaten
  • sadece the lost of us için bile alınır
  • P3 icin gec. Tetris al her donemin oyun konsolu ödülünü aldı gecen gun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

P3 icin gec. Tetris al her donemin oyun konsolu ödülünü aldı gecen gun

• Hayır geç değil.
  • Arkadaşlar çok doğru yorumlar yapmış. Bence de hiç geç değil al oyna hayatını yaşa.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.