Şimdi Ara

Ps3 icin araba yarisi oyun tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar ben ps3 u aldim. Araba yarislarini cok severim. Ozellikle de most wanted tarzinda polisten kacisli modlari. Ps 3 te en iyi oynanabilirli bir araba yarisi oyunu ariyorum.

    Ozellikle de iki kisilik oyun modu olsun evde arkadaslarla da oynayabileyim istiyorum. İnternette bi kac kez BLUR oyununu gordum. Falat forumda sifirini veya ikinci elini bulamiyorum. Dirt 3 var fakat hic oynamadim. Sizden tavsiye alayim istiyorum. Gruandturismo 5 te 24 saatlik 9 saatlik araba yaris modlarindan bahsediliyor.

    Normalde ben pc oyuncusuyum. Ama ps 3 ile de god of war ve ozellikle de araba yarisi oynamak istiyorum. Crysis 3 counter tarzi oyunlari ps3 te oynayamayanlardanim. Bu yuzden ps 3 un hakkini vermek istiyorum. Derdimi az da olsa anlatabildiysem bana oyun onerileri ne verirsiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Rally seversen Wrc 4 un oynanabilirligi ve verdigi zevk gercekten guzeldir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de PS3'ü neredeyse sadece yarış oyunları için kullanan biriyim.

    NFS serilerine benzeyen istersen Grid 2 olabilir. Biraz simülasyon olmasının da zararı yoksa Dirt 3, F1 2012 veya F1 2013 ve Gran Turismo 5 muhakkak oynaman gereken oyunlar. Aralık başında Gran Turismo 6 çıkıyor, GT 5 yerine onu da alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.