Şimdi Ara

PS3 HDMI problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • PS 3`un HDMI girişi bozuldu. Yani neresi bozuldu bilmiyorum ama HDMI`dan bağlayamıyorum televizyona. Bir kac tamirciye goturdum bazıları 170 liraya yaparız dediler, ama bazı yerlerde de bu yapılamaz yaparım diyen yalan soyle diyor. Yok sony robotla birseyleri esitliyormus falan. Kafam karıştı resmesmen.

Playsationu aveanın turnuvasından kazanmıstım. Seri numarasını sordum sony eurasia`da boyle ithal urun gozukmedi o yuzden sony`e gotursem sorun olur mu? yada nasıl yaptırıcam. Yardımcı olursanız cok sevinirim.

|| AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • Format atmayı denedin mi,bir ihtimal hani?

Orijinalden alıntı: faho

Format atmayı denedin mi,bir ihtimal hani?

Birşeyi değiştirmez, sistem dosyalarını yenilemiyor sadece oyun, müzik vb ler sıfırlanıyor sonuçta.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • cevaplar için teşekkür ederim asker dönüşü sony e götürecem oradan halletmeye çalışacam
    PS2 KOMPONENT KABLO SORUNU ?
    19 yıl önce açıldı
    Xbox 360 Ses Sorunum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sony den başka biryere götürmeyin önce sony de şansınızı deneyin.

I5-2400 | Asus Maximus IV GENE-Z/GEN3 | Asus GTX 970| Asus Xonar DX |OCZ 700 Psu |HP 2511X 25'' monitör | 2 * 4096 Gskill | SilverStone Sugo Evo Black Kasa| Razer Magma 3G Mouse| Asus DVDRW | PS3 NTSC-U 60 | HITACHI 42'' 9500TA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.