Bildirim
ps3 hdd desteği
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ben 1.5 tb 7200 rpm kullanıyorum...hiç sorun yaşamadım... -
Yani Sata2 diyorsun takılır ama RPM si çok farkettirmez hatta hiç farkettirmez 5400 RPM al ekonomik olsun ama çok para var diyorsan SSD Hard disk al onlar ciddi anlamda hızlandırıyor adımları.
Sanıyorum ki forumda 1 TB takacak ender kişilerden olduğundan bir çok kişi Sony sitesinden bilgi bulup sana önerecek max 500 Gb takıyor herkes -
quote:
Orijinalden alıntı: PracticeMan
Yani Sata2 diyorsun takılır ama RPM si çok farkettirmez hatta hiç farkettirmez 5400 RPM al ekonomik olsun ama çok para var diyorsan SSD Hard disk al onlar ciddi anlamda hızlandırıyor adımları.
Sanıyorum ki forumda 1 TB takacak ender kişilerden olduğundan bir çok kişi Sony sitesinden bilgi bulup sana önerecek max 500 Gb takıyor herkes
sadece menülermi hızlanır yoksa oyundaki save ve load işlemleride mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: ornitolog
quote:
Orijinalden alıntı: PracticeMan
Sanıyorum ki forumda 1 TB takacak ender kişilerden olduğundan bir çok kişi Sony sitesinden bilgi bulup sana önerecek max 500 Gb takıyor herkes
sadece menülermi hızlanır yoksa oyundaki save ve load işlemleride mi?
Herşey hızlanır. 256GB SSD ler 700 dolar civarı. 2 PS3 parası
-
Arkadaşım ne SSD'si boş bir macera olur gerek yok 5400 Rpm al 7200 rpm'ye gerek yok sıcaklık artabilir 7200'de
Ben 500 Gb taktım Seagate 5400.
1 Tb 2.5 olunca biraz olay değişiyor (Usb'den bahsetmiyorum) çünkü bazı hdd'ler kalın geliyor cihaza sıgmıyor. aşagıdaki sitede yapan biri var.
http://www.oyuncehennemi.com/1tb-ps3-hdd-t803483p2.html -
Ah be!! Şu cihazın mkv desteği olacak o zaman takacaksın 1-1,5tb lık diskleri. :hayAllah: -
Konu up. :)
_______
1.5TB HDD takmayı düşünüyorum PS3'e. Kesin olarak destekliyor mu PS3 1.5TB'lık diskleri ? Kullanan var mı ?
Bu arada yedekleme işlemi yapıcam PS3 içeriğini FAT32 formatında harici HDD'ye. Umarım veri kaybı yaşamam. (: -
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
Konu up. :)
_______
1.5TB HDD takmayı düşünüyorum PS3'e. Kesin olarak destekliyor mu PS3 1.5TB'lık diskleri ? Kullanan var mı ?
Bu arada yedekleme işlemi yapıcam PS3 içeriğini FAT32 formatında harici HDD'ye. Umarım veri kaybı yaşamam. (:
Ben 1TB taktım. 9mm'lik 1.5 TB disk henüz yok sanıyorum. Kuzenime de 750 GB'lık disk taktık. 2 yıldır hiç sorun çıkmadı.
PS3'den Fat32'ye dosya aktarırken 4GB+ dosyaları parçalayarak atıyor. Sonra tekrar PS3'e aktarırken birleştiriyor. -
Hocam bende ps3 slim kasa 120 gb var.
Hafızayı 1 tb lık la değiştirmek istiyorum. Hangi özelliklere sahip bir laptop hdd si almam lazım?
Bir de benim ps3 kırık. Sürüm 4.50
Multiman 4.50 var. Yeni hdd taktığım zaman güncelleme gerekirse yeniden kırdırmam gerekir. Bir daha para bayılmakta istemiyorum. Içindeki bilgileri tamamen kopyalayabilir miyim?
Nolur yardım edin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaslar 1 tb sshd taktim 830 gb kullanilabilir alan gorunuyor normal mi bu kadar veri kaybi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar ben ps3 hdd alıcam ama bunların hepsi sıtandart dimi mesala notebook hdd'si olurmu -
Evet olur tabikide
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X