Bildirim
PS3 hakkında bir bilgisi olan buraya!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bunun için Playstation bölününe bakmalısın. _____________________________ -
Saolasın. _____________________________ -
Aynı sorun bendede vardi....Müşteri hizmetlerini arayıp konsol kullandığını söylersen onlar modeme gerekli ayarları uzaktan erişimle yapıyorlar....Ps3 te bir ayar degisikligi gerekmiyor yani...Sadece modemin UPnP özelligini aktif etmek gerekiyor...
quote:
Orijinalden alıntı: 34game
.Merhaba arkadaşlar.Yaklaşık bir ay önce ttnet internetten Süperonline a geçtim.Ama sanırım ps3 ün internet ayarları diğer internete ayarlı olduğu için uyuşmuyor.Ayarları baştan yapmam gerekiyor.Ps3 te online ayarları ile bir bilgisi olan lütfen bana mesaj atsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maranello -- 7 Haziran 2010; 15:10:17 >_____________________________
-
Salasın aradım.Sony ile konuşun bizim yapacak birşeyimiz yok dediler. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34game -- 8 Haziran 2010; 11:32:48 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler