Şimdi Ara

Ps3 Fps oyun ( o konulardan deil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bİraz araştırdım 5-10 konu gördüm ps3 ve fps ile ilgili oynanır-oynanmaz tartışmaları yaşandı bence oynanır ama alışmak lazm
    Ve asıl soru acaba ps3 de fps oynamaya ALIŞTIRACAK bir oyun var mı yoksa zaman mı alıştırır?

• Kursa yazıl ben öyle yaptım. Ben yakında adaptörü taktıktan sonra okşamalımıyım vs konularda bekliyorum...
    zaman alıştırır..........
  • günde 25 tlye nasıl alışacağını gösterebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabotime

günde 25 tlye nasıl alışacağını gösterebilirim.

Ben sana 24.99'a öğretebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berksus -- 12 Temmuz 2010; 22:27:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Kursa yazıl ben öyle yaptım. Ben yakında adaptörü taktıktan sonra okşamalımıyım vs konularda bekliyorum...

beyin bedava

oynanabilirliği iyi olan demek istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Kursa yazıl ben öyle yaptım
    . Ben yakında adaptörü taktıktan sonra okşamalımıyım vs konularda bekliyorum...

mw2 olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makarov -- 12 Temmuz 2010; 22:54:23 >
  • Yahu arkadasi konu acacagina pisman etmissiniz ha .. Bak kardesim gamepad ile bende ilk baslarda "birak kardesim oynanmaz ya" diyordum,ta ki Call of Duty Modern Warfare 2 oynayana kadar.Infinity Ward öyle bir yapmis ki kontrolleri inanilmaz.! Cok cok cabuk bir sekilde kavrarsin MW2 sayesinde..Aman diyim Killzone 2 alma alismak icin yoksa sinirden kudurursun ... Yani uzun lafin kisasi MW2 tam senlik alisman icin,BC2 de güzelde sol analog cok agir kaliyor sag iyi..

MW2 - Resistance 2 - Bioshock 2 Bunlarin kontrolleri cok cok yumusak ve rahattir,ferahtir serindir,istah acar kan yapar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yursey00

Yahu arkadasi konu acacagina pisman etmissiniz ha .. Bak kardesim gamepad ile bende ilk baslarda "birak kardesim oynanmaz ya" diyordum,ta ki Call of Duty Modern Warfare 2 oynayana kadar.Infinity Ward öyle bir yapmis ki kontrolleri inanilmaz.! Cok cok cabuk bir sekilde kavrarsin MW2 sayesinde..Aman diyim Killzone 2 alma alismak icin yoksa sinirden kudurursun ... Yani uzun lafin kisasi MW2 tam senlik alisman icin,BC2 de güzelde sol analog cok agir kaliyor sag iyi..

MW2 - Resistance 2 - Bioshock 2 Bunlarin kontrolleri cok cok yumusak ve rahattir,ferahtir serindir,istah acar kan yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berksus -- 12 Temmuz 2010; 23:06:49 >

• o konulardan
    FAİL
    ben kz2 ile alışmıstım hediye olarak kz2 vardi yanında hemde onlıne modda alıştım sen dusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oppsional -- 12 Temmuz 2010; 23:17:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oppsional

o konulardan
    FAİL
    ben kz2 ile alışmıstım hediye olarak kz2 vardi yanında hemde onlıne modda alıştım sen dusun

Valla ben KZ2 demosunu indirdim daha adamı bulup sağ analoğu üstüne getirene kadar ölüyorum Konsolda FPS oynamak bana göre değil. KZ2'yi çok istiyordum alıp oynamak ama demodan sonra oynayamayacağımı anladım ve vazgeçtim Tabi kişiden kişiye değişir. Arkadaşım çok rahat oynuyor ama ben beceremiyorum.

• ben aslinda bilmiyorum nasil ama benim ilk oyunum (su ana kadar butun konsollarda oynadigim ilk fps oyunu)halo3du ve cok ama cok rahat oynayabiliyordum yani zorlanma falan yoktu.
    ps3de ise resistance 2 ilk fps oyunumdu ondada hic zorlanmadim
    kuzenlerim falan cok zor oynuyorlar bende ne zaman onlari boyle gorsem anlam veremiyorum
    cocuklar bir turlu adam gibi yuruyup saga sola ates edemiyorlar
  • COD 2 al zamanla alışırsın merak etme ona alıştığın zaman bilgisayarla oynamayacaksın buna inan çok zor gelecek pc ile oynamak
  • ben 23.99'a öğretirim + üç aylık ingilizce kursu promosyon
  • Bende attım hafızaya Girdim Çözdüm.Beyin Bedava.niye hamallık yapıyım ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

ben 23.99'a öğretirim + üç aylık ingilizce kursu promosyon

Zarar edersin hocam
  • Killzone 2 oynayarak alıştım.. ps3'te sürekli fps oynuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: berksus
    quote:

Orijinalden alıntı: yursey00

Yahu arkadasi konu acacagina pisman etmissiniz ha .. Bak kardesim gamepad ile bende ilk baslarda "birak kardesim oynanmaz ya" diyordum,ta ki Call of Duty Modern Warfare 2 oynayana kadar.Infinity Ward öyle bir yapmis ki kontrolleri inanilmaz.! Cok cok cabuk bir sekilde kavrarsin MW2 sayesinde..Aman diyim Killzone 2 alma alismak icin yoksa sinirden kudurursun ... Yani uzun lafin kisasi MW2 tam senlik alisman icin,BC2 de güzelde sol analog cok agir kaliyor sag iyi..

Arkadaş doğru yorum yapmış :)

Alışınca bir daha bilgisayarın yüzüne bakmazsın.

• Resistance 1 ile başlamanı tavsiye ederim fiyatı çok ucuz(20 tl) ve çok uzun bi oyun... Ayrıca kz 2 ile başlamanı hiç tavsiye etmem 30 fps'de çalıştığı için dönüşler falan biraz ağır dediğim gibi önce resistance 1,sonra 2 sonrada kz2 veya mw2 artık paşa gönlün ne oynamak isterse :)
  • bilgisayarı sadece surf yapmak ıcın kullanıyorum (kasayı yan yatırıp )
  • Ben ilk bioshock ile oynamıştım fps olarak ps3 te. Bioshock ile beraber killzone2 ve f.e.a.r 2 yi tavsiye ederim bunların kontrolleri kolay bence
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.