Şimdi Ara

Ps3 Format

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar herkese selam başlıktan anlaşıldığı üzere format ile ilgili bir sorum olacak formatlama yaparken Quick format ile full format arasındaki farkı pek anlayamadım yani Quick format atınca sadece save dosyaları datalar mı gidiyor.bir de full format niçin çok geç oluyor format atacaksam hangisini yapmalıyım.

• Benimde bir kez ps3 te hiç bir oyuna save yapmaz oldu önce full format dedim baktım çok uzun sürüyo çıkıp geri quick format yaptım yanlış hatırlamıyorsam bir tek müzikler videolar ve demolar gitmişti diye aklımda kalmış.
  • full format uzun yani peki ama arasındaki fark ne quick'le
  • Bu sorunun PS3 ile pek alakası yok sanırım. HDD bölümünde sorarsan, ilgili arkadaşlar tüm detayları ve teknik boyutları ile sana açıklamasını yaparlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rds

Bu sorunun PS3 ile pek alakası yok sanırım. HDD bölümünde sorarsan, ilgili arkadaşlar tüm detayları ve teknik boyutları ile sana açıklamasını yaparlar.

Hocam ne garip bir yorum.adam ps3 hdd sinin formatından bahsetmiş tabiki buraya açacak konuyu.Ps3 ün formatıyla ilgili olduğu iin açtığı yer gayet iyi.
  • @kassatura

aslında Sayın rds arkadaşın quick ile full format arasındaki farkı sorması üzerine konuyu oraya açın demiş bence bunda bi sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: kassatura

quote:

Orjinalden alıntı: rds

Bu sorunun PS3 ile pek alakası yok sanırım. HDD bölümünde sorarsan, ilgili arkadaşlar tüm detayları ve teknik boyutları ile sana açıklamasını yaparlar.

Hocam ne garip bir yorum.adam ps3 hdd sinin formatından bahsetmiş tabiki buraya açacak konuyu.Ps3 ün formatıyla ilgili olduğu iin açtığı yer gayet iyi.

Peki abi özür dilerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 harddiski görmüyor
    13 yıl önce açıldı
    ps3 hdd kopyalama
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Quick format, harddiskteki verileri silmez, yoksayar, yeni veriler yüklendikçe siler.

Diğeri ise direk siler.

Ben herzaman quick formatı kullanırım.

Konu kilitlenmiştir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.