arkadaşlar herkese selam başlıktan anlaşıldığı üzere format ile ilgili bir sorum olacak formatlama yaparken Quick format ile full format arasındaki farkı pek anlayamadım yani Quick format atınca sadece save dosyaları datalar mı gidiyor.bir de full format niçin çok geç oluyor format atacaksam hangisini yapmalıyım.
Benimde bir kez ps3 te hiç bir oyuna save yapmaz oldu önce full format dedim baktım çok uzun sürüyo çıkıp geri quick format yaptım yanlış hatırlamıyorsam bir tek müzikler videolar ve demolar gitmişti diye aklımda kalmış.
full format uzun yani peki ama arasındaki fark ne quick'le
Bu sorunun PS3 ile pek alakası yok sanırım. HDD bölümünde sorarsan, ilgili arkadaşlar tüm detayları ve teknik boyutları ile sana açıklamasını yaparlar.
quote:
Orjinalden alıntı: rds
Bu sorunun PS3 ile pek alakası yok sanırım. HDD bölümünde sorarsan, ilgili arkadaşlar tüm detayları ve teknik boyutları ile sana açıklamasını yaparlar.
Hocam ne garip bir yorum.adam ps3 hdd sinin formatından bahsetmiş tabiki buraya açacak konuyu.Ps3 ün formatıyla ilgili olduğu iin açtığı yer gayet iyi.
@kassatura
aslında Sayın rds arkadaşın quick ile full format arasındaki farkı sorması üzerine konuyu oraya açın demiş bence bunda bi sorun yok
quote:
Orjinalden alıntı: kassatura
quote:
Orjinalden alıntı: rds
Hocam ne garip bir yorum.adam ps3 hdd sinin formatından bahsetmiş tabiki buraya açacak konuyu.Ps3 ün formatıyla ilgili olduğu iin açtığı yer gayet iyi.