Şimdi Ara

ps3 fiyatları nereye gider ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim gibi biraz daha fiyatların düşmesini alacaklar varmı, ? ne kadar iner ? beklemeye değermi ? ilk konsolum olucak

Saygılar,teşekkürler

• güzel oyunların çıkmasıyla alacaksan 2008 gibi pek bir düşüş olmaz,

spotçularda fiyatlar uygun garantisiz olsun yine de benim olsun dersen eğer,
  • bence boşuna bekleme git bir tane japon makina al
  • Ben alalı 5 aya yakın oldu. 3 tane oyun alabildim. Resistance, Oblivion ve Fear. Bunlardan 2 tanesi PC oyunu zaten. Sen düşün gerisini. Şimdi almanı tavsiye etmem demeyeceğim tabi. Ama Yıl sonuna doğru 100 dolar düşecek fiyatı. 500 dolara inecek. ayrıca 80 gb' lık söylentileri dolaşıyor etrafta. Yerinde olsam Kasım 2008 de, yani MGS4 ile beraber alırdım. O heyecanı düşün. MGS4... Sıfır. Fabrikadan yeni çıkmış. Misss gibi...
    Hangisini açsam diye düşünüyorsun. Canın dokunmaya bile kıyamayacak ilk başta bunan emin olabilirsin. Ben zevkten ağlamıştım şahsen eve gelip başbaşa kaldığımda ilk önce. Gözlerim yaşarmıştı. Feci bir duygu inan.

Sakın şimdi alma demek istiyorum. Kasım2008' dir alacağın tarih. Bence...

Playstation MGS ile alınmalı diye düşünüyorum. Ben öyle yapamamıştım gerçi sen bana bakma. Japonyaya uçakla gidip Akihabara' dan almış herhalde 50 türkten biriyimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3 boyutlu üye -- 1 Mayıs 2007; 19:04:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 3 boyutlu üye

Ben alalı 5 aya yakın oldu. 3 tane oyun alabildim. Resistance, Oblivion ve Fear. Bunlardan 2 tanesi PC oyunu zaten. Sen düşün gerisini. Şimdi almanı tavsiye etmem demeyeceğim tabi. Ama Yıl sonuna doğru 100 dolar düşecek fiyatı. 500 dolara inecek. ayrıca 80 gb' lık söylentileri dolaşıyor etrafta. Yerinde olsam Kasım 2008 de, yani MGS4 ile beraber alırdım. O heyecanı düşün. MGS4... Sıfır. Fabrikadan yeni çıkmış. Misss gibi...
    Hangisini açsam diye düşünüyorsun. Canın dokunmaya bile kıyamayacak ilk başta bunan emin olabilirsin. Ben zevkten ağlamıştım şahsen eve gelip başbaşa kaldığımda ilk önce. Gözlerim yaşarmıştı. Feci bir duygu inan.

Playstation MGS ile alınmalı diye düşünüyorum. Ben öyle yapamamıştım gerçi sen bana bakma. Japonyaya uçakla gidip almış herhalde 50 türkten biriyimdir.

kasım 2008 mi,2007 kasımında çıkıyor,kardeş 2 yıl mı bekliycez

• quote:

Orjinalden alıntı: pitrat

quote:

Ben alalı 5 aya yakın oldu. 3 tane oyun alabildim. Resistance, Oblivion ve Fear. Bunlardan 2 tanesi PC oyunu zaten. Sen düşün gerisini. Şimdi almanı tavsiye etmem demeyeceğim tabi. Ama Yıl sonuna doğru 100 dolar düşecek fiyatı. 500 dolara inecek. ayrıca 80 gb' lık söylentileri dolaşıyor etrafta. Yerinde olsam Kasım 2008 de, yani MGS4 ile beraber alırdım. O heyecanı düşün. MGS4... Sıfır. Fabrikadan yeni çıkmış. Misss gibi...

Playstation MGS ile alınmalı diye düşünüyorum. Ben öyle yapamamıştım gerçi sen bana bakma. Japonyaya uçakla gidip almış herhalde 50 türkten biriyimdir.

kasım 2008 mi,2007 kasımında çıkıyor,kardeş 2 yıl mı bekliycez

Affedersin 2007 kasımı, yanlış yazmışım. Malum laptop numpad' i...

• sonuç olarak 2007 sonunda sürpriz oyunlar var,ama temmuz da da lair gibi bir oyun var,ngs var,

en iyisi yazın almak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Ne bu playstation 4 fiyatları
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya var da asıl oyunlar MGS4, FF13, GTHD... Gerçek nextgen' ler bunlar olacaktır. Ne Lair, ne de Heavenly Sword bu oyunların ne bütçesi ile, ne de çalışanlarının sayısıyla boy ölçüşebilecek oyunlar değil. Ha bir de Warhawk' ı bunu yazdığım gruba ekliyorum. Gaz oyunlar başka, nextgen oyunlar başka şimdi doğruya doğru...
  • quote:

Ya var da asıl oyunlar MGS4, FF13, GTHD... Gerçek nextgen' ler bunlar olacaktır. Ne Lair, ne de Heavenly Sword bu oyunların ne bütçesi ile, ne de çalışanlarının sayısıyla boy ölçüşebilecek oyunlar değil. Ha bir de Warhawk' ı bunu yazdığım gruba ekliyorum. Gaz oyunlar başka, nextgen oyunlar başka şimdi doğruya doğru...

warhawk sadece online a yönelik bir oyun olacakmış...netten indirip multiplayer yapacaksınız sadece...
  • vesrap o haber yalan,(sonradan değiştirildi)

3 boyutlu gt5 demek istedin herhalde,

ayrıca lair ve de heavenly nin hd videolarını tekrar izle bence ki tam next gen olduklarını anlarsın
  • quote:

vesrap o haber yalan,(sonradan değiştirildi)

ayrıca lair ve de heavenly nin hd videolarını tekrar izle bence ki tam next gen olduklarını anlarsın

bu ay egm yine aynı şeyi söylüyor...bu sefer kesinlik kazanmış...sadece online olacakmış....
  • quote:

Orjinalden alıntı: VESRAP

quote:

vesrap o haber yalan,(sonradan değiştirildi)

bu ay egm yine aynı şeyi söylüyor...bu sefer kesinlik kazanmış...sadece online olacakmış....

online olacak o doğru da blue ray çıkacak

xbox çı arkadaşlar da hep dh de live dan sıkıldınız mı yahu?

• Tam bir shooter oyunu bence. Bir konusu yok sanırım. Dandun ateş et, puan topla, dünya sıralamasında yerin olun oyunu yani.
    3d arcade oyunu diyebiliriz bir yerde. Bir yenilik yok oyunda gördüğüm kadarıyla. Ace Combat' larda bile konu vardı. Ama oynarken anlamıyordunuz sadece ateş edip, kaçıyordunuz. Onun ayarında bir konusu olur...

Ha bir de nextgen demişken killzone2 yi unutmamak gerekir.
  • ko
    quote:

Tam bir shooter oyunu bence. Bir konusu yok sanırım. Dandun ateş et, puan topla, dünya sıralamasında yerin olun oyunu yani.
    3d arcade oyunu diyebiliriz bir yerde. Bir yenilik yok oyunda gördüğüm kadarıyla. Ace Combat' larda bile konu vardı. Ama oynarken anlamıyordunuz sadece ateş edip, kaçıyordunuz. Onun ayarında bir konusu olur...

Ha bir de nextgen demişken killzone2 yi unutmamak gerekir.

konusu var da hatırlamıyorum şu an,

hs ye ne diyorsun onu söylemedin
  • Heavenly Sword' un nextgen olup olmamasına mı? Bence o da nextgen değil. Nextgen den kastın binlerce düşman aynı ekranda ise bir oyun nextgen değil bana göre. Çünkü 2001 de çıkan American Conflict strateji oyununda ekranda 10.000 asker vardı. tamamen ram ile alakalı ve Heavenly Sword, sanırım DDR3 ün nimetlerini göreceğimiz ilk oyun olacaktır dünyada. Ama yayınlanan görüntülere bakıyorsunuz, E3 te yayınlanan videoda ki binlerce askerin Nariko' nun üstüne koştuğu sahneden eser yok. En fazla 10 düşman gördük şimdiye kadar yayınlanan oyun içi görüntülerde.

Kısacası, beni kasım ayına kadar çıkacak oyunların içinde en tatmin eden ve ortalamanın üstünde oyun ( Nextgen kesinlikle değil, üstüne basabasa belirtiyorum ) oldu Heavenly Sword.

Nedeni karakter grafikleri. Çevre grafiklerini tutmadım.

Şöyle ki;

ps3 fiyatları nereye gider ?

• quote:

ps3 fiyatlari nereye gider?

Alamanya'ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.