Şimdi Ara

PS3 Fiyatları Ne Alemde?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok Yakın Bi Arkadaşım PS3 Almaya Niyetlendi!
    Bi de Size Sorayım Dedim; PS3 Fiyatları Ne Alemde?
    Fiyatlar Nasıl Sizce?
    Alınmalı Mı?
    Yoksa Beklenmeli Mi?

Şimdiden Yorum Yazan Herkese Teşekkür Ediyorum!

• Aslında Google'a ''ps3 fiyatları'' yazınca pek çok başlık geliyor..

Buralardan araştıra bilirsin..

Ben arkadaşına şunu söylim.. Eğer garantili alacaksa peşin 1300ytl (60gb için)
    spot alacaksa 900-1000 ylt arası harcama yapması lazım..
  • sanırım arkadaş, fiyatlardan çok satın alma zamanlamasının doğru olup olmadığını sormuş..

ama bu da cevaplaması güç bir soru...

Ben fiyatının çok da düşeceğini sanmadığım için aldım 1.340, kredi kartı ile tek çekime.

PSP ye bakın çıkalı neredeyse 2 yıl oldu fiyatı hala 500ytl nin üstünde, ps2 çıkalı bir jenerasyon geçti hala fiyatı yarısına bile inmedi...(valla ben 400 e çipli almıştım yıllar önce şimdi 280 lerde ve tabi devaluasyonu saymıyorum)(ama daha eski PS ciler daha iyibilir)

PS3 de inmeyecek bence...

"alma daha yeterince oyun yok" fikrine de karşı çıkıyorum, çünkü bunu alan kişi daha ilk günden kaç tane oyun alabilir ki???

Bence beklemek için geçerli iki tane bahane olabilir (paran olmamasını saymazsak)

1-henüz kopya oyun olmaması
    2-henüz PS3 için PES'in piyasaya çıkmaması, bunu bekleyen 4 arkadaşım var

• PS3 güzel makina ama gerçekten bir eğlence sistemi için bence çok pahalı. Yanına alacağın LCD TV'yi saymıyorum, malum normal bir TV'de PS3 oynamanın tadı yok. Şöyle 600-800 YTL arası bir fiyat daha uygun. Zaten Sony'nin açıklamalarına göre yakında indirim geliyor, rekabet sağolsun.
  • Beni düşündüren kopya oyun çıkınca bluray pahalılığından orj oyun fiyatına kopya verirler gibime geliyor. Yada iso loader olucaksa eğer ilerde 40 gblık bir oyunu nasıl indiricezde hardiske atıcaz..
  • En ucuz 850 En Pahalısı 1400 ytl
  • Bugun tahtakalede arkadaşa sordum NTCS S3 20gb 650ytl dedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • garantili fiyatı 1300 su anda, sony bayisindan pal olarak alırsanız.

dikkat edin 1200 e verip ntsc'yi pal diye kakalamaya calısanlar var. cok onemli degil ama ps2 oyunlarında sorun cıkarsa uzulebilirsiniz. fiyatının cok asırı dusecegini sanmıyorum yakın zamanda. belki buyuk oyunlar cıkınca kampanya yapilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoolMnaiaC

Bugun tahtakalede arkadaşa sordum NTCS S3 20gb 650ytl dedi

Eminmisin 20 gb zaten sıfır fiyatı japonyada amerikada 650 ytl.
  • CoolMnaiaC
    Er

29 Haziran 2007; 23:01:16
    Yeni mesajlar Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.
    Bugun tahtakalede arkadaşa sordum NTCS S3 20gb 650ytl dedi

harbımı yav tahta kalede bu fiyatamı 20 gb si olan varmı 20 gb den memnunmusunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

PS3 güzel makina ama gerçekten bir eğlence sistemi için bence çok pahalı. Yanına alacağın LCD TV'yi saymıyorum, malum normal bir TV'de PS3 oynamanın tadı yok. Şöyle 600-800 YTL arası bir fiyat daha uygun. Zaten Sony'nin açıklamalarına göre yakında indirim geliyor, rekabet sağolsun.

normal bır blu ray player ın 2000 ytl oldugunu dusunursek,bence ps3 fıyatı ıyı bır sevıyede.
  • yav arkadaş 650 ytl demış aslı varmı dogrumudur
  • yakın zamanda bende alıcam için bu konuyu özellikle takip ediyorum.... açıkçası alırken Sony yetkili satıcısından almanın daha iyi ve en garantili yolu olduğunu düşünüyorum.... sonuçta makinaya verilecek para bir kere verilecek.... ve az vereyim derken herhangi bir riske girmek istemem... bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum ?!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: pes4 hamachi

yav arkadaş 650 ytl demış aslı varmı dogrumudur

Bana imkansız gibi geliyor. Zaten kendi ülkelerinde satış fiyatı 650 ytl. Hani biraz indirimli alınmış desen bunun transport parası var karı var sanmam 650 olsun. 2. el için bile çok düşük bi para 650 ytl.
  • 360 ın ölüsü bile okadar para .bekleyelim aceleye gerek yok.bomba oyunlar gelince alırsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

PS3 güzel makina ama gerçekten bir eğlence sistemi için bence çok pahalı. Yanına alacağın LCD TV'yi saymıyorum, malum normal bir TV'de PS3 oynamanın tadı yok. Şöyle 600-800 YTL arası bir fiyat daha uygun. Zaten Sony'nin açıklamalarına göre yakında indirim geliyor, rekabet sağolsun.

abicim nasıl pahalı anlamıyorum, adam bile bile xbox360 a 3 kırmızı ışık koymuş, resmen diyoki "işte alet bu kırmızıyı görünce yeniden alacaksın" şimdi tutupda 360 sever arkadaşlara lafımız yok alıp güle güle oynasınlar, ama bozlupda yeniden alacağını düşünürsen 1600 ytl ye geli 360 fiyatı, bikere ben adamların bu politikasına gidip 360 almam ama ps3 ü caponlar baba gibi yapmış taş gibi alet fiyatıda bariz pahalı değil, ödediğin paraya değer, fiyatınında düşmesini bekleme benim çocuk doğar üstünede yürümeyi öğrenir fiyat gene aşağı yukarı bu civarlarda olur.

• Yurt dışında ürün garantili olduğu için bozulduğu zaman Microsoft yenisiyle değiştiriyor. 3 yıl garantili sanırım Xbox360. Daha çıkalı 3 yıl olmadı, o yüzden şu ana kadar bozulan bütün garantili Xbox360lar değiştirilmiştir. Seneye resmi olarak ülkemizde satılınca bizim de üç kırmızı ışık korkumuz geçer, tabi garantiyi bozmayacak şekilde kullanmak şartıyla.

Ben NTSC-j 20GB Ps3'ümü 1 yıl garantili 850Ytlye aldım. İlle de 1.300ytl küsür fiyata 60GB Pal Ps3 almak gerekmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: koray.83

Yurt dışında ürün garantili olduğu için bozulduğu zaman Microsoft yenisiyle değiştiriyor. 3 yıl garantili sanırım Xbox360. Daha çıkalı 3 yıl olmadı, o yüzden şu ana kadar bozulan bütün garantili Xbox360lar değiştirilmiştir. Seneye resmi olarak ülkemizde satılınca bizim de üç kırmızı ışık korkumuz geçer, tabi garantiyi bozmayacak şekilde kullanmak şartıyla.

Ben NTSC-j 20GB Ps3'ümü 1 yıl garantili 850Ytlye aldım. İlle de 1.300ytl küsür fiyata 60GB Pal Ps3 almak gerekmiyor.

Haklısında kardeş benim yaşadığım ülke TÜRKİYE benim için önemli olan kendi Ülkemin insanı.Dediğin olay şuan bizler içi geçerli değil bende zaten buna istinaden konuşuyorum.Yokmu xbox360 ı bozulupda yeniden alan?

• Ben Kadıköy Yazıcıoğlundan, Uygar Elektronikten Arkadaşıma 760YTL ye Aldım Hem Mükemmel Hemde Çok Güvenilir Yer...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReCoRdd

Ben Kadıköy Yazıcıoğlundan, Uygar Elektronikten Arkadaşıma 760YTL ye Aldım Hem Mükemmel Hemde Çok Güvenilir Yer...

20 gb model mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.